Eşi bu görevini tam yerine getiremediği için ayrılan çiftler tanıyorum. Sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşi bu görevini tam yerine getiremediği için ayrılan çiftler tanıyorum. Sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli?

Evlilik cinselliğin en önemli kanunudur kanun gibidir yani her iki tarafta zevk almazsa bir yerden sonra uyuşmazlıklar çıkar ilk sorunlar cinsellikten çıkar ne kadar ört bas etmeye çalışsanda olmaz aldatma tek başına takilma zamanla ortaya çıkar ilgili zevki dışarıdan aramaya başlarsın
Cinsellik evlilik haricinde de olması gereken bir şey. Sonuçta doğanın kanunu bu. Toplumsal baskılar sayesinde cinsel isteklerini kullanamayan cok insan var. '' elalem ne der'' gibi.
cinsellik evliliğin saç ayaklarından birisi
olmazsa olmazı bence..
Çok ve çok önemli...
Medeni hukukumuzda ve birçok ülke hukukunda evlilikte cinsellik ile ilgili maddeler vardır.
Cinsel vazifeleri der kanunlar... Bunu yitirenler ya da yerine getirmeyenler için karşı taraf lehine kararlar verme hakkını elde eder.
Cevap
18Cevap
Benim için çok önemli değil ben aşka daha çok değer veriyorum
Eclilik 3 sac ayağı derler ya. Güven cinsellik ve sorumluluk bunlardan herhangi birinin olmaması evliliği bitirir
Bunu kadın söyleyince azmış gibi anlayan cahiller var. Evlilik cinsellik demektir düzenli olması lazım
Evlilikte degil insan hayatinda cinselligi sevende hayatin en onemli ihtiyacidir seksiz bir hayat zindan gerginlik ve hayatin yarisinin yokluğudur.
Boşanmanın sevgi yetersizliği dışında bahanesi yok kalan her şey palavra
Cinsellik önemli zaman olarak bakarsak evliliğin %10 u falan diyebiliriz
Evliliğin yarısı cinselliktir, diğer yarısı da paradır bence.
3-5 sene sonra haftada 1 - 2 defa oluyor
30 - 45 dk sürüyor
1 gün 24 saat olduğuna göre, hesap et
Cinsellik yoksa ne yapalım o evliliği
Benim icin hicbir onemi yok
Yemek yemek kadar önemli
Çok önemli
Cinsellik evliliğin yarısıdır.
Doymam ki ben çok önemli
Herşeyi doğrudan etkileyecek kadar önemli
Sonlarda
Elbette. çok önemli