Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik, iki insan arasındaki bağı güçlendiren en önemli unsurlardan biridir. Sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda duygusal yakınlığın, sevginin ve güvenin ifadesidir. Eşler arasındaki temas, dokunma, sarılma ve cinsel paylaşım; hem stresi azaltır hem de aradaki bağı canlı tutar. Cinsellikte uyum yakalanırsa evlilikte huzur, anlayış ve mutluluk da artar.
Ancak cinsellik tek başına bir evliliği ayakta tutmaz. Karşılıklı saygı, sevgi, sabır ve iletişim olmazsa fiziksel yakınlık da zamanla anlamını yitirir. Gerçek mutluluk, hem ruhsal hem bedensel paylaşımın dengede olduğu bir ilişkide ortaya çıkar. Yani cinsellik evliliğin temel taşlarından biridir ama temelin tamamı değildir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayEvlilikte cinsellik önemlidir çünkü iki bedenin iletişim dili olur, yalnızca fiziksel değil duygusal ihtiyaçları da karşılar.
Tutku, sevgi ve güvenle beslenirse, evlilikte cinsellik ilişkinin taze kalmasını sağlarken bağları derinleştirir.
Bazen sessizlikten çıkan bir dokunuş, en yüksek “söylemek istediğim her şey” olur.00 Yorumla
Cinsellik bir ilişkinin mihenk taşıdır. Bu kişisel bir düşünce değil bu arada. Cinsellik iyi olmayan bir evliliğin yürüdüğünü veya aldatma durumları olmadığını görmedim hiç. Önemli değil diyen birisi varsa ya cinsellik barındıran bir ilişki içinde bulunmamıştır ya da aseksüeldir. Başka bir açıklaması yok yani
00 Yorumla
Cinsellikten çok dolu dolu vakit geçirmek daha önemli benim için. Eşimle gezeyim, anı biriktireyim, dolu dolu sohbet edeyim... Cinsellik de elbette olmalı, ama sürekli olmak zorunda değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
7 ayÇok abartılı seviyede önemli keske bekar olsaydım diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBen kocam ilişkiye giremiyor diye boşandım sen ne diyon ya
112 Yorumla- 7 ay
O kadar yani
Cevap sahibi7 ay🤬
- 7 ay
Ne oldu kizdin
Cevap sahibi7 ayO herife kızdım
- 7 ay
Tamam bendede kız tabi elind eesi var yapmıyorsa nalmis
- 7 ay