Sosyal medyada bu tarz videolar görüyorum.
Videonun altında yorum yapan erkeklerin yorumlarını okuyorum ne düşünüyorlar acaba diye. Herifler kadınların rahat seks yapmasından, açık saçık gezmesinden, sevgilileriyle bir yerlerde rahatlıkla kaçamak yapmasından, ciddi ilişki yaşamamasından, erkeklerin boy uzunluğu, kas, para, ev araba gibi şeylere sahip olmasını istemesini eleştiriyorlar. En çok da kadınların erkeklerle rahat rahat buluşup seks yapmasından açık saçık gezmelerinden şikayetçiler. İyi de arkadaş ben de üniversiteden beri konuştuğum erkeklerde hep akşam-gece dışarı çıkalım, benim evde film izleyelim, sarılıp uyuyalım kafasında olan herifler tanıdım. Ben bunlara sen ve ben bekar insanlarız nikahsızız benim senin evine gelmem, seninle bunları yapmam doğru değil dediğimde, evlenmeden seninle yakınlaşmam sevişme seks yapamam. Seksting de yapamam dediğimde erkekler iyi o zaman bana müsaade diyorlar. Yazmıyor ilgisizleşiyor. Ben de mesaj atmıyorum sonra irtibatımız tamamen kopuyor. Şehir dışında bir yere davet ettiğinde gidemem diyorum. Neden dediklerinde ailemle yaşıyorum. Annem babam izin vermez buna dediğimde benim, onunla bir şeyler yapabilmek için aileme bir bahane/yalan uydurmamı bekliyorlar. Yine biri yorumlarda kadınların hiçbir şekilde dert edinmediğini yazmış. Yani kadınların derdi tasası yok demişler. İyi de ben atanmadan kimseyle sevgili olmam, evlenmem falan dediğimde de yine aynı karşı cins bana sen çok kasıyorsun, düşünüyorsun diyor. Ben erkeklerin beceremeyecekleri kadınların peşinden koştuğunu daha hiç görmedim. Bilakis erkekler daha kadınların kendileriyle seks yapmasını sağlamak için kadınları zorluyorlar ama aynı “ERKEK” kadınlar kolay seks yaptı diye kadınlara kızıyor. Bu nasıl iş lan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer