beni çok sevdiğini biliyorum. peşimden koşan oydu kıyamam:) ama göğüslerim çok çok küçük ve evlendiğimizde bunu beğenmemesinden korkuyorum. beğenmese bile bunu söyleyip kalbimi kıracak biri değil ama yine de hoşuna gitmesini isterdim... meme estetiği için imkanım yok maalesef henüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen hep orta ve küçük memeleri daha çok sevmişimdir, öpmesi okşaması daha bi tatlı zevkli gelmiştir bana. ayrıca daha estetik görünüyor ve sarkma formunu kaybetme ihtimali de düşük. sevmiyor olsam bile asla sevdiğim kızın kalbini kıracak bir söz hareket etmem, sevdiğimi nasılsa öylece severim... ayrıca büyük memeleri pek sevemedim, küçük memeleri saatlerce sıkılmadan okşayabiliyorken büyük memeleri bir iki elleyip bırakmışımdır hep, büyük memelerin sevdiğim tek yanı kızı altıma alıp aşırı hızlı kökleye kökleye git gel yaparken her vuruşumda kızın yüreğiyle birlikte memelerinin de ağzına gelmesini lömbür lömbür sallanmasını seyretmektir... git gel yaparken küçük memeleri avucuma alıp okşarım hep ama büyük memeleri ellemem git gel yaparken, büyüklerde hoşlanmıyorum. bir de kız yattığı zaman memeleri yayılıyor sağa sola hoş görünmüyor büyükse memeleri
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa sen deli misin ya küçük göğüs var ya benim çok hoşuma gidiyor Yani her erkeğin hoşuna gider tam böyle ağzına sığar insanım böyle emmesi yalaması çok hoş olur hiç sıkıntı yapma bence
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Küçük göğüslu kızların yüzleri güzel oluyor. Oda memene aşık olmamış. Sana aşık olmuş. O zaman meme sorununu bir kenara bırak. Düşüneceğin en son şey o.
10 Yorumla
+1 yılBelki küçük olmasına rağmen güzeldir ve kendine haksızlık ediyorsundur. Önce sen kendini beğen. Eğer sen beğenmezsen onu da etkiler ve o da beğenmez. Bu kesin bilgidir 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim benim sevgililerim su zamana kadwr hic sorun yapmadi benimde kucuk takma kafana
611 Yorumla- +1 yıl
Emdiler mi ki hiç
Cevap sahibi+1 yıl@maceracigencxxyy8 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yıl@maceracigencxxyy8 hayirrr ya
- +1 yıl
Kaçıraram bu teni
- +1 yıl
Kaçıramam
Cevap sahibi+1 yıl@maceracigencxxyy8 eeee
- +1 yıl
Istiyorum seni
Cevap sahibi+1 yıl@maceracigencxxyy8 sevgiliiimmmm vwr
- +1 yıl
Olsun benim icin problem yok kaçamaklar güzeldir her zaman : ) bekliyorum
- +1 yıl
Heey sana diyorum
Soran+1 yılay maşallah sana fiziğin çok güzel
+1 yılDeğiştiremeyeceğin şeyler için moralini bozmak yerine olduğu gibi kabul edip sevmeye çalış bence
11 Yorumla- +1 yıl
guzel cevap
Meme estetigi (silikon dan bahsediyorum) sadece goruntude iyi duruyor oda hepsi degil. Ama dokununca igrenc bir his veriyor hic tavsiye etmiyorum , cok kucuk olsa dahi yaptirma derim
10 Yorumla
+1 yılO senin kıyafetinle bile kaç beden olduğunu tespit edip sevgili olmuştur senin ile merak etme. Fiziksel olarak beğenmese olmaz seninle.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanim benimde kucuk memis takintim var ben cok severim
Sarkmis ve buyuk memislwrden hic hoslanmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimi büyük sever kimi küçük sever bende küçük sevenlerdenim sarkmaz uçları dik durur öylesini emmek benim hoşuma gider
00 Yorumlaİstediğini alacak ve Bunu hiç sorun etmeyecek. Emin olabilirsin. Hatta memnun olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gercekten seviyorsa m*melerine takilmaz takiliyorsa seni sevmiyordur zaten amaci cinselliktir
40 YorumlaKüçük göğüslerin tadı bir başka oluyor umarım oda beğenir 75 bile iyi yani
10 YorumlaKüçük göğüs seven erkekler de var bir sorun olacağını zannetmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılben etmezdim boyumu işlevimi sorusuna cevaben işlevi diyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni sevdikten saydiktan sonra meme olmasada sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun için fazla üzülme belki doğal büyütme yöntemlerini bulursun ya da estetik yaptirirsin para biriktirip öncelik sağlıkta olsun 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük olan göğüsleri emmek o kadar zevkli ki anlatmak zor
00 Yorumla
+1 yılBence seviyosa sorun etmez sadece ğöğüslerin küçük fiziğin idealse buda ayrı tarz katar.. Bazıları küçük ğöğüs sever
10 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsler her zaman güzeldir Boş ver sen emmesi çok güzel oluyor tam ağzını dolduruyor
10 YorumlaBence bu kadar gözünde büyütme. Zayıf biriysen özellikle hoş duruyordur zaten göğüslerin
00 YorumlaNimete laf edilmez önüne koyulani yiyeceksin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Belkide tersi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere m*eme olsunda sjsjsjsj
10 Yorumla
+1 yılKüçük meme beğenmeyen erkek gitsin inek emsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Belki küçük sever dert etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Süt veriyorsa sıkıntı yok, çok takma
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs küçük penis gibi sekste bir sorundur
00 YorumlaAslında erkekler küçük meme sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence küçük daha güzel
00 Yorumla Estetik cerrahi tek çözüm
00 YorumlaGercekten seviyorsa sorun etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Çalışıp yaptırırsın zalımın gızı dert değil
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs dediğin kaç beden
00 Yorumla
+1 yılSorun ederse kapiyi goster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılküçük seven çok var yalan o
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük göğüsler artık moda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük seviyordur belki. takma bu kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman olduğu gibi kabul et ve zevkine bak
10 Yorumla
+1 yılben baştan sevgili olmam ileride dert etmemek için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevgiline sor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince vakumlayarak büyütür sevgilin merak etme
00 YorumlaSorun eder
00 Yorumla
+1 yılİğne ile büyüt
00 YorumlaBence sorun olmaz
00 YorumlaSorun etmez.
00 YorumlaYaptırırsın😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunca yaptırırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPopo nasıl peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem aşkım ya😙
00 Yorumla Dümdüz mü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeven niye etsin
00 Yorumla KÇ beden ki
00 YorumlaKaç beden peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar ki :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri