Cinsellik Göğüslerim çok mu küçük? _Eftalya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 424 Arkadaşlar memelerim yok nereye gitmiş olabilirlerr🥺 Bulmada yardımcı olun lütfen. Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenir misiniz🥺🥺🥺 Göğüslerim çok mu küçük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Memeci geldi hanıımlaaar memeciiiİtinayla meme ölçümü yapılır küçük memeler büyütülür hemen teslim edilir sdfs 1 19 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Jdjdjs gönder bana ordan 90b Yorumla İstif01 +1 yıl Ablacım o ağır olur beline ağrı yapar ben sana 75 B vereyim güzel güzel kullan memnun kalmazsan gelirsin üstünü tamamlarız xd Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tamam sen daha iyi bilirsin abimm🥰 Yorumla İstif01 +1 yıl Ödemeyi nasıl yapacaksın ablacım sdfsf Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Senden olsun olmazmi🙃 Yorumla İstif01 +1 yıl Yok be ablacım ne yaptın biz de ekmeğimize bakıyoruz burada sdfsdf Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Üzdün beni ne istiyorsun:( Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Olmas dmdense beleş kabul ediyorum Yorumla İstif01 +1 yıl Kurtarmaz ablacım yoksa biliyorsun dükkan senin xd Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tabiii bı öpücük yeter sana Yorumla İstif01 +1 yıl Kapı kapı gezip memecilik yapıyoruz diye sen bizi yoklukta sandın sanırım ablacım o ne öyle sfdsf Yorumla _Eftalya__ +1 yıl HSjsjsj bizde öyle gülüm beğenmiyorsan başka kapıya Yorumla İstif01 +1 yıl Çalıştır oğlum arabayı bu Eftalya karısından bize ekmek çıkmaz sdfs Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Sen ne istiyorsun hshs Yorumla İstif01 +1 yıl Ablacım ulu orta fiyat veremeyiz Fiyat bilgisi için dm lütfen sdfg Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ihiii olmas gidin Yorumla İstif01 +1 yıl Peki ablacım. Oğlum devam et sfds Yorumla _Eftalya__ +1 yıl :) hayırlı işler bol güneşler Yorumla İstif01 +1 yıl Eyvallah ablacım 😂 Yorumla
Kaybeden_Biri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Memeler miii nerde acaba dün bir şeyler mi yaptın yoksa 1 14 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Kaçtılar bir şey yapmadım Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Evden kaçtılar demek ne yaptın nasıl bir psikolojik şiddet uyguladında kaçtılar Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Uyudum uyandım yoklar 🥺 Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Oyy oyy kıyamam beraber arayalım kayıp ilanı verdin mi Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Verdim bu soruyla Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Geri dönmelerini bekliyorum Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Beni neden takip etmiyorsun Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Dönerler mi acaba ben evden gitsem geri gelmem kolay kolay Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ama onlara çok iyi bakıyodum:(( Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Özel ilgi demek nasıl bakıyordun ki Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Soylemem ikimiz arasında Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Yaaa söyle söyle Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Olmasss Yorumla Kaybeden_Biri +1 yıl Şey yaparak söyle özelden 😂😂 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl gayet de güzel duruyorlar. senin memelerde sorun yok. gözlerinde var. göz doktoruna git :) 1 2 Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl sorunu da beğendim memişleri de. insanın yalayası geliyor be. çok şirinler Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tisikkiler Yorumla
sandır Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl spor yap. biraz daha büyürler ama niye bu kadar ebatına takıyosunki? inan göğüs büyüklüğü teferruattan başka bişey değil. üstünü çıkarttığında erkeğin odaklandığı yer başka yer çünkü :D göğüs ufakmış büyükmüş hiçbirimizin umrunda olmuyor :D 1 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu foto sana aitse fıstık gibi hatunsun memelerde çok zarif kibar supersin bence belin tenin belden aşağı kıvrım harika 1 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum daha gelişimini tamamlamadı 18sin daha 19 var 20 var. Biraz dolsa kafii 1 0 Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Küçük göğüs sevilir yahuuuu 🤣 bralet tr çok yakisir 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Küçükler evet ama vücudun güzel dert etme seviştiktenn sonra göğüslerini yanımda götürmüyorum ki :) koleksiyonda yapmıyorum 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kez böyle dümdüz bir kızla sevilemezmiyim denemeyi çook istiyorum 1 0 Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tam orada duruyolar ki 😄 2 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Hani nerde🧐 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. bence çok güzel. onları emerek yalayarak büyütmek lazım 0 0 Yorumla
Murat_karas Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Sütyen göğüslerini tam sarıyor mu? Gayet güzeller bence. 0 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Bende kalmış kb istersen yollayabilirim 1 6 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yolla lütfen Yorumla OOztas42 +1 yıl Gerçekten özür dilerim Ptt den yollasam sorun olur mu? Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Olur Yorumla OOztas42 +1 yıl Posta kodu ver hee bu arada kargoyu ödemem haberin olsun zaten çok para etmez bunlar da küçük. Yorumla _Eftalya__ +1 yıl :( odeseydin param yok Yorumla OOztas42 +1 yıl Tıbbi malzemeler gönderilmiyormuş burdan sallasam tutabilir misin? Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hahahahha bulunması gerekiyor 1 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Acilen Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl ben bulabilirim istersen :) 1 2 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Bul getir cbk Yorumla TakeMySoul +1 yıl Bulsam neden getireyim emerim Yorumla
Engin_akkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Saklambaç oynuyorlar ses etme 1 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tim🤐 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bendeler, ah bir görsen. 😂 1 10 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Geri ver:( Yorumla PetroSexual +1 yıl Vermem çok sevdim. 😂 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl 🥺 Yorumla PetroSexual +1 yıl Dilim de yetse. 😂 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Bana lazimlar🥺 Yorumla PetroSexual +1 yıl Ara ara görmeme izin verirsen sana veririm. 😂 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tamamm izin var ne zmn istersen gör🥰 Yorumla PetroSexual +1 yıl Şimdi istiyorum. 😂 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Şimdi gör o zaman Yorumla PetroSexual +1 yıl Hani? 😂 Yorumla
nomaniac Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Burda yatıya kaldılar uyanınca getirirm. 1 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tim bekliyorum Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl ham yaptım, yok oldular 1 3 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Geri kus ihtiyacim var😭 Yorumla dwade17 +1 yıl al hadi al kıyamadım, öğk Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Tisikkirlerr🤗 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önceden var mıydı peki :D 1 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Vardı sabah kalktım yoklar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence şahane tamamı ağzıma sığar ki bu benim çok hoşuma gider 😍😍😍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoklamak gerekir orada olup olmadığını. 1 4 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yokladım yoklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de ben avuçlayıp yoklayabilir miyim? 🙄 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ihiii olmasss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında canım portakal avuçlamak değil de sulu şeftali okşamak istiyor. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bulana kadar benim memeleri al 1 23 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Oluyor🥰😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl büyüktür memelerim Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Hdjsj benimkileri mi çaldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir :D tarif etsene bir. bendekiler yumuşacık Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Benimdir onlar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl artık benim. kolaysa gel de al Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Koparırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hele bir yelten. popona şaplağı yersin Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yakalayamazsin kiiii😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kovalamam ki. kendin gelirsin memeler için. yakalarım bırakmam Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yok o zaman da yakalayamazsin alıp kaccam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç hadi. memesiz bırak beni. ne aldı vicdanının yerini Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Memelerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hani kayıptı? artık sana inanamam Yorumla _Eftalya__ +1 yıl E verdin artık memem var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aşağıda bu yazdığını gördükten sonra geri verir miyim sence "Sen bide beni gör" Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Nznznzn ne varmış onda küçük dedim çirkin demedim ki😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi de ben küçük seviyorum :D o yüzden memelerini istiyorum Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Hayır😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bari birini ver Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yarısını ucundan azıcık veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buna da şükür :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vermedin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben öptüm sadece, çalmadım. Yeminle çalmadım. 1 2 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Çalmışsın yalancı:(( Yorumla mdrx592 +1 yıl Keşke bende olsalardı. eritirim onları Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Aynen knk bu sensin 3 49 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Benim demedimki Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl bende unutmuşsun knk xjsbjxbanx Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Almaya geliyorum njsjs Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl dün acıkmıştım yedim xmxhjzhx Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Neden böyle yaptın 🥺🥺🥺🥺 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl açlıktan ölse miydim asko Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Asko seninkilerden azcik versen lazım bana:( Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl kucuk benimkiler ama🥺🥺 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Azciiik geri vercem söz 😊 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl iyi adres verim gel al xjxbjsbx Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Olur gelirim hemenn Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl bağcılar😎 AJHSJAHSJAHAKHXNX Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Jdjsjjssj uzakk pu şansıma Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl yalnız görseldeki gacı beni lez yaptı🤤😭 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Sen bide beni gör 😏😎 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl at fotini cjshsjdbhd Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Kıskanırsın olmaz jzjs Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl yok be nelwr gördük neler jsbdjdbd Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Bende seninkine bakarım tek taraflı olmassss hsjs Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Lesbian boddy mi xjbxjshdhd Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ivit😋 Yorumla baranTek125 +1 yıl Sen fenasın ha 😏 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl @baranTek125 Kim😱 Yorumla baranTek125 +1 yıl Sen , bişeylersorumçıkıcam 😏🤓 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Niee ajgsjshambs Yorumla baranTek125 +1 yıl Sen benden daha iyi biliyosun jsnsjsjs🤓 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl yo bilmiyorum anlatsana Yorumla baranTek125 +1 yıl Agacım ben bundan ya he , benden bunun gibi bitane kız istiyom jsndjd Yorumla baranTek125 +1 yıl Yazdıklarını okudum ya ordan anla artık 🤓😏😏 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Kimden agacım ya mzbsjagnzbx Yorumla baranTek125 +1 yıl Senden beee bi tane kopyan ya da benzerin varsa ver bana da . Djsje Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Yok eşim benzerim tekim benn Yorumla baranTek125 +1 yıl Aman bee illa 5 sene sonra , gelip kaçırcam demek tm napalım Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl neden 5 sene kahdkshjzhshs Yorumla baranTek125 +1 yıl İşi evi arabayı , beyaz eşyayı falan ya kısaca bi düzen kurup öyle kaçırcam sonradan rahat rahatt... Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl @baranTek125 Yurtdışına gidek olur mu jshshsgsjsg Yorumla baranTek125 +1 yıl Off nerden bildin almanya hemde Yorumla baranTek125 +1 yıl Bi merso alırım djejhe , G63 amg suv bak internetten bu arabaya manyak güzel hsbe Yorumla baranTek125 +1 yıl Kaçtın mı , kaçamazsın bırakmam seni snsbsbe Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl @baranTek125 Tiktok izliodum ya kshdjdjd Yorumla baranTek125 +1 yıl Hsbsjsjs neyle ilgili ya da nasıl deli hareketler yapıyodu Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl @baranTek125 edit. Yorumla baranTek125 +1 yıl Ha güzel o zmana ehebeh Yorumla baranTek125 +1 yıl Hadi ben kaçıyom , rahat dur he dnjdjeej hadi bb🤓😂😏 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl @baranTek125 Niye güzel aohspsjaksh Yorumla baranTek125 +1 yıl Öyle rahat dur he dhenjsjs evet güzelll Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl iyi bb Yorumla baranTek125 +1 yıl Tm baby face light snns Yorumla baranTek125 +1 yıl Ben ne yazmışım ya üstte dbeneb Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı. yerinde bekler erkeğini olduğu kadar 1 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl varlar ama biraz icine kapanıklar hralde :) 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı. Dudaklarım göreve hazır 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 530 cevap paylaştı. Kaç bedenler aslında güzeller çok ta kötü değiller 1 0 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl benimkiler bile daha büyük agla 1 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ağlıyorum 😭 Yorumla
Haddibakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 403 cevap paylaştı. Bu olmayan halimi😀 1 2 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Ivit Yorumla Haddibakalım +1 yıl 😀😀 Şu an telefonu isira bilirim Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Cidden yok 1 2 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl :'( Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gel arayalim Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 668 cevap paylaştı. Boşver diğeri de bel ağrısı yapar 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer bu senin gögüslerinse bende ne olim xsbejexdxd 0 1 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Değil zaten Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Terminalde gördüm otobuse biniyorlardi 0 3 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Yakalasaydin Yorumla Coiffeur34 +1 yıl Memesavar degilim ki hem bilmiyordum senin oldugunu kdkdk Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Bilmen lazım:(((( Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Orada bekliyorlar işte… 1 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsellik konusunda 927 cevap paylaştı. Olmayan şey nasıl küçük olsun :( 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. Emilince çıkarlar meydana :) 0 0 Yorumla
Armen115 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Küçük olması daha iyi bence 😊 1 1 Yorumla Armen115 +1 yıl Sen misin gerçekten? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dün akşam kimde bıraktıysan ordadır aşko sjxjcjjxh 0 3 Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Hiç hatırlamıyorum asko sende fazladan varsa yolla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben giderken sahiplerine teslim ediyorum, fazladan kalmıyor sjxhjccx Yorumla _Eftalya__ +1 yıl Of 🥺 Yorumla
kralcasanova Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çok tatlı 1 3 Yorumla kralcasanova +1 yıl Bulalım _Eftalya__ +1 yıl Bul getir bana kralcasanova +1 yıl Ok takibe takıl
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. en güzeli bu boyut 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence normal 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ordalar işte 1 0 Yorumla
oguzhandxg Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl süperler ya 1 1 Yorumla oguzhandxg +1 yıl yazsana mesaj bi Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Memeci geldi hanıımlaaar memeciii
İtinayla meme ölçümü yapılır küçük memeler büyütülür hemen teslim edilir sdfs
Jdjdjs gönder bana ordan 90b
Ablacım o ağır olur beline ağrı yapar ben sana 75 B vereyim güzel güzel kullan memnun kalmazsan gelirsin üstünü tamamlarız xd
Tamam sen daha iyi bilirsin abimm🥰
Ödemeyi nasıl yapacaksın ablacım sdfsf
Senden olsun olmazmi🙃
Yok be ablacım ne yaptın biz de ekmeğimize bakıyoruz burada sdfsdf
Üzdün beni ne istiyorsun:(
Olmas dmdense beleş kabul ediyorum
Kurtarmaz ablacım yoksa biliyorsun dükkan senin xd
Tabiii bı öpücük yeter sana
Kapı kapı gezip memecilik yapıyoruz diye sen bizi yoklukta sandın sanırım ablacım o ne öyle sfdsf
HSjsjsj bizde öyle gülüm beğenmiyorsan başka kapıya
Çalıştır oğlum arabayı bu Eftalya karısından bize ekmek çıkmaz sdfs
Sen ne istiyorsun hshs
Ablacım ulu orta fiyat veremeyiz Fiyat bilgisi için dm lütfen sdfg
Ihiii olmas gidin
Peki ablacım. Oğlum devam et sfds
:) hayırlı işler bol güneşler
Eyvallah ablacım 😂
Memeler miii nerde acaba dün bir şeyler mi yaptın yoksa
Kaçtılar bir şey yapmadım
Evden kaçtılar demek ne yaptın nasıl bir psikolojik şiddet uyguladında kaçtılar
Uyudum uyandım yoklar 🥺
Oyy oyy kıyamam beraber arayalım kayıp ilanı verdin mi
Verdim bu soruyla
Geri dönmelerini bekliyorum
Beni neden takip etmiyorsun
Dönerler mi acaba ben evden gitsem geri gelmem kolay kolay
Ama onlara çok iyi bakıyodum:((
Özel ilgi demek nasıl bakıyordun ki
Soylemem ikimiz arasında
Yaaa söyle söyle
Olmasss
Şey yaparak söyle özelden 😂😂
gayet de güzel duruyorlar. senin memelerde sorun yok. gözlerinde var. göz doktoruna git :)
sorunu da beğendim memişleri de. insanın yalayası geliyor be. çok şirinler
Tisikkiler
spor yap. biraz daha büyürler ama niye bu kadar ebatına takıyosunki?
inan göğüs büyüklüğü teferruattan başka bişey değil. üstünü çıkarttığında erkeğin odaklandığı yer başka yer çünkü :D göğüs ufakmış büyükmüş hiçbirimizin umrunda olmuyor :D
Bu foto sana aitse fıstık gibi hatunsun memelerde çok zarif kibar supersin bence belin tenin belden aşağı kıvrım harika
Yavrum daha gelişimini tamamlamadı 18sin daha 19 var 20 var. Biraz dolsa kafii
Küçük göğüs sevilir yahuuuu 🤣 bralet tr çok yakisir
Küçükler evet ama vücudun güzel dert etme seviştiktenn sonra göğüslerini yanımda götürmüyorum ki :) koleksiyonda yapmıyorum 🤣
Bir kez böyle dümdüz bir kızla sevilemezmiyim denemeyi çook istiyorum
Tam orada duruyolar ki 😄
Hani nerde🧐
bence çok güzel. onları emerek yalayarak büyütmek lazım
Sütyen göğüslerini tam sarıyor mu? Gayet güzeller bence.
Bende kalmış kb istersen yollayabilirim
Yolla lütfen
Gerçekten özür dilerim Ptt den yollasam sorun olur mu?
Olur
Posta kodu ver hee bu arada kargoyu ödemem haberin olsun zaten çok para etmez bunlar da küçük.
:( odeseydin param yok
Tıbbi malzemeler gönderilmiyormuş burdan sallasam tutabilir misin?
Hahahahha bulunması gerekiyor
Acilen
ben bulabilirim istersen :)
Bul getir cbk
Bulsam neden getireyim emerim
Saklambaç oynuyorlar ses etme
Tim🤐
Bendeler, ah bir görsen. 😂
Geri ver:(
Vermem çok sevdim. 😂
🥺
Dilim de yetse. 😂
Bana lazimlar🥺
Ara ara görmeme izin verirsen sana veririm. 😂
Tamamm izin var ne zmn istersen gör🥰
Şimdi istiyorum. 😂
Şimdi gör o zaman
Hani? 😂
Burda yatıya kaldılar uyanınca getirirm.
Tim bekliyorum
ham yaptım, yok oldular
Geri kus ihtiyacim var😭
al hadi al kıyamadım, öğk
Tisikkirlerr🤗
Önceden var mıydı peki :D
Vardı sabah kalktım yoklar
Bence şahane tamamı ağzıma sığar ki bu benim çok hoşuma gider 😍😍😍
Yoklamak gerekir orada olup olmadığını.
Yokladım yoklar
Bir de ben avuçlayıp yoklayabilir miyim? 🙄
Ihiii olmasss
Aslında canım portakal avuçlamak değil de sulu şeftali okşamak istiyor.
bulana kadar benim memeleri al
Oluyor🥰😋
büyüktür memelerim
Hdjsj benimkileri mi çaldın
olabilir :D tarif etsene bir. bendekiler yumuşacık
Benimdir onlar ya
artık benim. kolaysa gel de al
Koparırım
hele bir yelten. popona şaplağı yersin
Yakalayamazsin kiiii😎
kovalamam ki. kendin gelirsin memeler için. yakalarım bırakmam
Yok o zaman da yakalayamazsin alıp kaccam
kaç hadi. memesiz bırak beni. ne aldı vicdanının yerini
Memelerim
hani kayıptı? artık sana inanamam
E verdin artık memem var
aşağıda bu yazdığını gördükten sonra geri verir miyim sence "Sen bide beni gör"
Nznznzn ne varmış onda küçük dedim çirkin demedim ki😎
iyi de ben küçük seviyorum :D o yüzden memelerini istiyorum
Hayır😏
bari birini ver
Yarısını ucundan azıcık veririm
buna da şükür :))
vermedin
Ben öptüm sadece, çalmadım. Yeminle çalmadım.
Çalmışsın yalancı:((
Keşke bende olsalardı. eritirim onları
Bendeler ama vermemmm
Aynen knk bu sensin
Benim demedimki
bende unutmuşsun knk xjsbjxbanx
Almaya geliyorum njsjs
dün acıkmıştım yedim xmxhjzhx
Neden böyle yaptın 🥺🥺🥺🥺
açlıktan ölse miydim asko
Asko seninkilerden azcik versen lazım bana:(
kucuk benimkiler ama🥺🥺
Azciiik geri vercem söz 😊
iyi adres verim gel al xjxbjsbx
Olur gelirim hemenn
bağcılar😎 AJHSJAHSJAHAKHXNX
Jdjsjjssj uzakk pu şansıma
yalnız görseldeki gacı beni lez yaptı🤤😭
Sen bide beni gör 😏😎
at fotini cjshsjdbhd
Kıskanırsın olmaz jzjs
yok be nelwr gördük neler jsbdjdbd
Bende seninkine bakarım tek taraflı olmassss hsjs
Lesbian boddy mi xjbxjshdhd
Ivit😋
Sen fenasın ha 😏
@baranTek125 Kim😱
Sen , bişeylersorumçıkıcam 😏🤓
Niee ajgsjshambs
Sen benden daha iyi biliyosun jsnsjsjs🤓
yo bilmiyorum anlatsana
Agacım ben bundan ya he , benden bunun gibi bitane kız istiyom jsndjd
Yazdıklarını okudum ya ordan anla artık 🤓😏😏
Kimden agacım ya mzbsjagnzbx
Senden beee bi tane kopyan ya da benzerin varsa ver bana da . Djsje
Yok eşim benzerim tekim benn
Aman bee illa 5 sene sonra , gelip kaçırcam demek tm napalım
neden 5 sene kahdkshjzhshs
İşi evi arabayı , beyaz eşyayı falan ya kısaca bi düzen kurup öyle kaçırcam sonradan rahat rahatt...
@baranTek125 Yurtdışına gidek olur mu jshshsgsjsg
Off nerden bildin almanya hemde
Bi merso alırım djejhe , G63 amg suv bak internetten bu arabaya manyak güzel hsbe
Kaçtın mı , kaçamazsın bırakmam seni snsbsbe
@baranTek125 Tiktok izliodum ya kshdjdjd
Hsbsjsjs neyle ilgili ya da nasıl deli hareketler yapıyodu
@baranTek125 edit.
Ha güzel o zmana ehebeh
Hadi ben kaçıyom , rahat dur he dnjdjeej hadi bb🤓😂😏
@baranTek125 Niye güzel aohspsjaksh
Öyle rahat dur he dhenjsjs evet güzelll
iyi bb
Tm baby face light snns
Ben ne yazmışım ya üstte dbeneb
yerinde bekler erkeğini olduğu kadar
varlar ama biraz icine kapanıklar hralde :)
Dudaklarım göreve hazır
Kaç bedenler aslında güzeller çok ta kötü değiller
VarrHemde çok guzeller
Ben de bulamıyorum ya, kayıp 🙄
benimkiler bile daha büyük agla
Ağlıyorum 😭
Bu olmayan halimi😀
Ivit
😀😀 Şu an telefonu isira bilirim
Cidden yok
:'(
Gel arayalim