Cinsel Yaşam İlişkinizde kaçıncı ayda cinsel ilişkiye girdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hemen asla güvenip yapamazdım sanırım yıllar geçmesi gerek İlişkinizde kaçıncı ayda cinsel ilişkiye girdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Karşılıklı etkileşime göre değişir, ilk buluşmada da olur, 2 ay sonra da. Yıllar demişin de çok uzun değil mi! 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Asla dediğin için, ilk gün tanıştığınla vuruşurken bulacaksın kendini. Aferin yavrum 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kisiye ve iliskiye gore degisiyor. Ilk olanda oldu 6 ay sonra olanda oldu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk sevgilimle 3. Buluşmada, eşimle ise daha sevgili olmadan önce xd 1 5 Yorumla ByDreamm +1 yıl burada bir terslik yok mu nasıl sevgili olmamdan önce oldu tek gecelik düşünüyordunuz ama baktınız ikinizde iyi sevisiyor diye devam mi ettiniz noldu 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ByDreamm ben FB gözüyle bakıyordum, o manita gözüyle bakıyomuş xd ben de birkaç aydan sonra birtakım duygular gelişti Yorumla ByDreamm +1 yıl eee tabi baktın adamda iyi sevisiyor bari başkası kapmasin dedin dimi itiraf et hadi 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ByDreamm iyi sevişmek tek başına eş seçme kriteri olamaz, yatakta iyiyiz evet ama diğer iyi özellikleri arasında çok geri planda kalıyor bu. Yorumla ByDreamm +1 yıl Tamm yaa sen şimdi neden birden ciddilestin ki 😅😁 ama sonuçta ilk kriterde bu olmuş sizde malum sen FB olarak goruyormussun 😅 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl zaten bir kere güvendin mi gerisi geliyor yoksa yıllarda geçse yapamazsın 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O biraz durumlara görede değişir 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Eski eşimden başka kimse ile olmadı 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İki taraf istiyorsa zamana bakılmaz.. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. İlişkiye göre değişir 0 0 Yorumla
xburakx98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Valla gayette girdim güvenen veriyor dffdsgsf 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niye ki sonuçta sevgili olduysan güven vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güven olayı saçma bence bakireysen evlenene kadar bekle değilsen uzatma ilk haftadan yapalım 0 0 Yorumla
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Nasıl bir ilişki? Sevgililik gibi mi? 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Başlamadan hemen daha buluşmadan. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yıllar gecmesi önemli 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Girmedim 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. altıncı yıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Karşılıklı etkileşime göre değişir, ilk buluşmada da olur, 2 ay sonra da. Yıllar demişin de çok uzun değil mi!
Asla dediğin için, ilk gün tanıştığınla vuruşurken bulacaksın kendini. Aferin yavrum
Kisiye ve iliskiye gore degisiyor. Ilk olanda oldu 6 ay sonra olanda oldu.
İlk sevgilimle 3. Buluşmada, eşimle ise daha sevgili olmadan önce xd
burada bir terslik yok mu nasıl sevgili olmamdan önce oldu tek gecelik düşünüyordunuz ama baktınız ikinizde iyi sevisiyor diye devam mi ettiniz noldu 😁😁
@ByDreamm ben FB gözüyle bakıyordum, o manita gözüyle bakıyomuş xd ben de birkaç aydan sonra birtakım duygular gelişti
eee tabi baktın adamda iyi sevisiyor bari başkası kapmasin dedin dimi itiraf et hadi 😁😁
@ByDreamm iyi sevişmek tek başına eş seçme kriteri olamaz, yatakta iyiyiz evet ama diğer iyi özellikleri arasında çok geri planda kalıyor bu.
Tamm yaa sen şimdi neden birden ciddilestin ki 😅😁 ama sonuçta ilk kriterde bu olmuş sizde malum sen FB olarak goruyormussun 😅
zaman geçirmek yok taktik maktik yok bam bam bam :D
zaten bir kere güvendin mi gerisi geliyor yoksa yıllarda geçse yapamazsın
O biraz durumlara görede değişir
Eski eşimden başka kimse ile olmadı
İki taraf istiyorsa zamana bakılmaz..
İlişkiye göre değişir
Valla gayette girdim güvenen veriyor dffdsgsf
kisiden kisiye degisiyo
Niye ki sonuçta sevgili olduysan güven vardır
güven olayı saçma bence bakireysen evlenene kadar bekle değilsen uzatma ilk haftadan yapalım
Nasıl bir ilişki? Sevgililik gibi mi?
Başlamadan hemen daha buluşmadan.
Yıllar gecmesi önemli
Girmedim
2. Günde
Girmedim
altıncı yıl
Sen hiç yaşadın mi ilişki
İlk gün seviştiklerim daha uzun sürdü
1 ay sürmez benim