Şu arkadaş @Barış_LonelyForever yazacağımı yazmış hain 😂 Tabi baş harfleri küçük, "ama" cümle başında kullanılmış haliyle yazmış 😀
Detaylandıralım madem; beyin uyku esnasında çalışmaya devam eder, kendini temizlerken (fiziksel olarak da yapar bunu 😱) hafızadakileri de temizleyip düzenler.
Bunları yaparken karışıklık olabilir. Mesela aslında sevgikisini veya eşini arzulama duygusu ile televizyondaki birisini birleştirebilir. Aslında arzulanan başkadır ama beyin bu şekilde birleştirmiştir. Haliyle aldatma sayılmaz çünkü kontrol yoktur.
Yooo geçmek için yazmadım hatta senin görüşü begenip yazmayacaktım da mekanizma bilinirse daha iyi olur dedim ama geçmişim şimdi fark ettim 🙃 Gerçi geçmesem de değişmwzdi galiba, BiBot'un ayarıyla mı oynamışlar ne yapmışlar kısa da olsa Feno görüşlerini seçebiliyor son zamanlarda 😀 Yani sen uzun yazmışken kısalar seçilirse şaşırma 🤣
Hayır sayılmaz insanlar rüyalarını kontrol edemez çünkü yani bilinç altında her türlü rüya görülebilir şimdi ben rüyamda birini öldürsem gerçek hayatta katil mi oluyorum? hayır tabi ki de bu mantık ile düşünürsek sorun olmaz. ama sürekli görüyorsa vardır orada bir sıkıntı :D
Yapılan yer rüya ama bu aldatmaya girmez bence, benimde hiç cinsel hayatım olmadı ama bir keresinde bende öyle rüya görmüştüm gerçekte yaşamadıysam bu aldatma olmaz
Bırakın bir doyuramadığınız sevgililerinizi eşlerinizi de bari bilinçaltları onlara kalsın, kimle ne yapmak istiyolarsa rüyalarında gerçekleştirsinler de normal zamanda daha da acıkıp başka eylemlere geçemesinler!
Rüyayı görse bile anlatmaz. Anlamayınca sorun değil bazan bizde uzun süre cinsellik yaşamadığımız şeytan olmayacak kişilerle aldatıyor ne yapalimki rüya bu