• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Cinsel eğitim okullarda verilmeli mi?

emlaltınok
emlaltınok Takip Et
Yoda Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
17

Cinsel eğitimin öğrencilere sağladığı yararlar nelerdir? Yoksa bu konu ailelerin veya bireylerin kendi tercihlerine bırakılmalı mıdır?

Cinsel eğitim okullarda verilmeli mi?
Eğitim Soruları Okul Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bhrrrm
    Bhrrrm Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi çocukların eğitime ihtiyacı yok ki çoğu şeyi bizden iyi biliyorlar okullarda zaten belli bir yaşa gelmiş çocuklar için belli düzeyde eğitim veriliyor ama tutup da kimse kimseye cinsel ilişkiye nasıl girildiğini anlatmasın zaten çoğu çocuk o zamana kadar çoktan öğrenmiş oluyor

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Lise seviyesinde konunun uzmanları tarafından okullarda verilmelidir. Aileler ne biliyor da ne verecek? Gençlere önce karşı cinsle düzgün ve doğru iletişim kurma becerileri verilsin, cinsel bilgiler de ondan sonra verilir. Üreme anatomisi, regl döngüsü, doğum kontrol yöntemleri, cinsel yolla bulaşan hastalıklar öğretilmeli. 16 yaşından sonra cinsel ilişkinin ne olduğu bile öğretilmeli. 18 yaşında liseyi bitirip evlenen genç kızlarımız var. Ayıp değil. Ahlak değil, sağlık konusu. Bilsinler.

2
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

EİC için teşekkürler 🙂

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence okullar bunun için ideal yerler. Özel bir öğretmenle kolaylıkla halledilebilir bir konu. Benim neslim kulaktan dolma şeylerle öğrendi, bilmemek ve merak duygusu çok yanlış şeyler yaşatabiliyor. şimdiki nesil internetten öğreniyor. Ama genelde filmler ve mükemmel erkek ve kadınları izliyor. Reelde böyle mükemmel kişiler yok, buda hayal kırıklığı vs yaratıyor.

0
    0 Yorumla
  • Nerminhoo
    Nerminhoo Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 97%
    +1 yıl

Cinsel eğitim okullarda verilmesi, özellikle gençlerin cinsel sağlık hakkında daha iyi bilgi sahibi olmalarını sağlayan önemli bir konudur. Fakat ne zaman ve nasıl verilmesi gerektiği konusunda farklı görüşler olabileceği için, cinsel eğitimin okullarda verilmesi konusunda her okulun durumuna göre farklı yaklaşımlar ve kararlar izlenmesi gerekmektedir.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

30

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Evet verilmeli

1
    0 Yorumla
  • Sine_mSu
    Sine_mSu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

Cinsel eğitim almanyada dördüncü sınıfta başlıyor ve cok korkunc konular ele alınıyor. Sekizinci sınıfdaki oğlumun sınıfı ile tiyatroya gidicekti. Oyunun isimi yazıp araştırınca şok oldum. LGBT yı norma gösteren bir oyundu. Oyuncular yarı cıplak ve bazılarının üzerinde kadın ve erkeğin belden aşağsı olarak tasarlanmış kıyafetler vardi. 14 yaşında ilişkiye girmenin normal olduģunu anlatiyordu.

5
    9 Yorumla
    • WUNDERWAFFE__
      WUNDERWAFFE__
      +1 yıl

Avrupanın zihniyeti çok bozuk güya çok modernler

Yorumla
    • İzmitlionur
      İzmitlionur
      +1 yıl

Dogru ise facia

Yorumla
    • Sine_mSu
      Sine_mSu
      +1 yıl

Evet modernikten kırılıyorlar. Modernilk ve almanya.

Yorumla
    • WUNDERWAFFE__
      WUNDERWAFFE__
      +1 yıl

Sıçmayı bile bilmeyen göltünde bokla gezen mahlukatlar başımıza modern olmuş işte

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

14 yaşında erken ama 16 yaş cinsellik için ideal Türkiye de 18 olması mantıklı değil

Yorumla
    • lovemyselfmerve
      lovemyselfmerve
      +1 yıl

Bu cinsel eğitim değil beyin yıkama

Yorumla
    • WUNDERWAFFE__
      WUNDERWAFFE__
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Sine_mSu
      Sine_mSu
      +1 yıl

maalesef aynen öyle

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Peki cinsellik için 16 ya da 15 ideal değil mi

Yorumla
  • pepperda
    pepperda Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bazı şeyler öyle ya da böyle öğrenilecek. Ya okulda uzman gözetimi altında doğru olduğundan emin olduğunuz bilgiyi verirsiniz. Ya da gidip abazan arkadaş çevresinden ve internet sitelerinden ve 18 sitelerden yalan yanlış abartılı bilgilerle öğrenip hem depresyona girerler, hem de ne yapacaklarını bilemezler. Çok net bir şey bu.

Bu ya öyle olacak ya böyle.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

bence verilmeli yabancı bir dizide cinsel eğitim alakalı bir sahne yapmışlar böyle bizimde okullarımızda o şekilde antımlar olabilir çünkü çok bilinçsizce bir durum gibi geliyor daha yeni reşit olmuş insanların bir anda cinsel etkilişime filan giriyorlar çok yanlış gibi geliyor

3
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Lisede verilebilir. Sonuçta kimseyi sevişmekten alı koyamıyorlar. Madem öyle bari adam akıllı öğrensinler. Ama teşvik edici şekilde değil. Gerçi aklı olan her türlü ne yapması gerektiğini bilir. Ne zaman kiminle yaşayacağını mesela..

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yurtdışında okudum ve orta okulda bu konuyu anlattı ögretmenim. Korunma, gebelik oluşumu, dogum, seks, ... Ve bütün ögrencilere prezervatif dagıtmışdı. 15yaşından sonrada seks yapmanın yasal oldugunu söylemişti

5
    19 Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Aldatma çok eşlilik ile ilgile ne dediler peki

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@Buzor Bütün Avrupa'da evli kişilerin eşlerini aldattığını veya herkesin çok eşli falan yaşadığını mı sanıyorsun? Evli bireylerin eşlerini aldatmaları orada da normal değil ve bizdeki gibi boşanma ve tazminat nedeni. Batı ülkelerinde de evlilikte sadakat yükümlülüğü var, çünkü aldatma her ülkede kişilik hakkının ihlali olarak kabul edilir. Çok eşliliğe gelince, (aynı dönemde) birden fazla partner ile birlikte olmayı uygun görenlerin nüfustaki oranı yüzde 5'i geçmez. Herkes hayatı Alman yapımı seks filmlerindeki swinger partileri gibi yaşamıyor. İnsanlar eşlerini aldatmak, arkasından gizli gizli iş çevirmek yerine başkasıyla olmak istediklerini birbirleriyle açıkça konuşabiliyorlar, çiftlerden biri istemezse de ayrılıyorlar. Cinayet nedeni falan da olmuyor. Avrupa ülkelerinde kadın-erkek ilişkileri bizden çok farklı.

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

@Banker_Bilo çoğu evlenmiyor nüfusları azalıyor ama

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@Buzor Aldatma ve çok eşlilik ile, cinselliğin de dahil olduğu kısa veya uzun süreli nikahsız beraberlikleri birbirine karıştırdığını düşünüyorum. Nikahsız cinselliğin yasak/ayıp olmadığı bir toplumda insanların seks yapmak için evlenmeye ihtiyacı yok ve evlilik gibi bir sorumluluğun üstlenmek istemiyorlar. Cinselliğin serbest olması, beraberinde çok eşli yaşam sürmeyi, aynı anda birden fazla partnerle ilişkide olmayı gerektirmez. Çok eşlilik (polyamory, polygamy) bambaşka bir konu.

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

*evlilik gibi bir sorumluluğu

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

@Banker_Bilo ama ülkemizde görüyoruz tv lerde burada 1 erkekle yetinen kadın çok az diye düşünüyorum şüphe üzerine yapılan dna testlerinde çocuk kocadan çıkmıyor

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@Buzor Soru okullarda cinsel eğitimle ilgiliydi, konu nerelere geldi. Çocuğun babası koca değilse bu bir cinsellik sorunu değil, ahlak ve karakter sorunudur. Böyle kadınlar/erkekler Türkiye dahil dünyanın her yerinde var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Buzor Ülkenin büyük bir kısmı eşini aldatmıyor. Sen hep o kocasını aldatmaya kalkan kadınlarla konuştugun için herkezi öyle zannediyorsun. Çevreni degiştir. Bir kadın zaten aldatıyorsa bütün suç erkekdedir. Eşine ilgi, sevgi, saygısı olmayan adam aldatılmaya davetiye çıkarıyor. Yurtdışında gelecek olursak. Ben avurstuya dogudum büyüdüm ve seks yapmak için illa evlenmek gerekmiyor onlarda. Misal bir kadın bakire degilse sen kötü kadınsın sen pissin gözüyle bakılmıyor. Ama iki kişinin ciddi ilişkisi varsa aldatmak gibi bir şey oldugu zaman onlarda boşanıyor. Ayrılıyor.

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Alakası yok kadınlar tek eşli değil diye düşünüyorum kadın birden fazla erkeğe yetebilir ama erkek yetemez 2 kadına 1 kadına yetmeyen erkekler var okulda bu tarz şeyleri anlatmıyorlar mı

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

25 yaşındayım kocası ilgili sevgili saygılı cinsellikte iyi olmasına rağmen daha fazla erkek isteyip aldatan pek çok kadın gördüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok diyemeyiz illa vardır tek tük de olsa. Ar namus kavramı yoksa ne yaparsan yap. Bende gördüm karısı doyurdugu halde farklı ten isteyen ve birlikte olan adamları. P*çligin cinsiyeti yok işte

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Karısı doyorsa gidemez bu mümkün değil erkek aynı anda 1 den fazla kadına yetemez diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya farkı gögüa farkı fizik için arada bir de olsa yapanları duydum. Her zaman olmasada.

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Çok zor diye düşünüyorum evdeki kadın doyursa dışarıya hali kalmaz diye düşünüyorum sınırsız değil yani kadınlar da sınır yok aynı gün de 50 kişi 100 1000 kişi bile olabilir diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Keşke öyle olsa ahh ah ben eşimin her istediğini

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Öyle zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yanlış oldu kusura bakmayın eşimin her istediğini yapıyorum artık. Yapmadığım zamanlar dedigin gibi arayış içinde oldugunu yakaladım. Artık istedigi zaman istedigi fantezileri yapıyorum sadık olmaya başladı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beni doyuramıyor başka kadını nasıl doyursun diye düşünüyorum artkk. Erken boşalıyor ve her zaman sertleşme olmuyor haliyle ben yarım kalıyorum ama çok önemli deyil o doysun da ben çokta önemli degilim

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Özel hayatın beni ilgilendirmez.

Yorumla
  • Noria
    Noria Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsel eğitim, okullarda verilmeli mi sorusu tartışmalı bir konudur. Ancak, cinsel eğitim gençlerin cinsel sağlık ve ilişkileri hakkında doğru bilgiye sahip olmalarına ve cinsel suçların önlenmesine yardımcı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • melissakübra
    melissakübra Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Ya şu soruyu her ay sormayın çünkü cevap belli evet verilmeli ama yürkiyede asla olmayacak. Şu an bu kafada biz devam ettikçe olmaz zaten olursa da okulları kapatalım tartışması başkar

2
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

O değil de.. erkeklere beyinlerinin duygusal yaratıcı sanatsal tarafını nasıl kullanacaklarına dair eğitimler verilmeli.

3
    1 Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      +1 yıl

Neden sadece erkekler

Yorumla
  • gribordo
    gribordo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Günümüzde cogu genc biliyor bence gerek yok ama ahlak eğitimi kesnlkle verilmeli 2000den snrası cok fenalar ciddn ben onların adına utanır oldum

3
    0 Yorumla
  • Hlly-UMG
    Hlly-UMG Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Hep şakasını yapsakta tabikide hayır. Cinsellik üzerine araştırma siteleri açılıp. O sitelerde ihtiyacı olan girip öğrenebilir. Ama o kadar sorun varken cinselliği de derslere getirirsek. Gelişen beyinleri durdurup farklı bir alana yönlendirmiş oluruz.

0
    0 Yorumla
  • sabahınilkisigi
    sabahınilkisigi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 69%
    +1 yıl

Aileler bunu öğretmiyor ayıp çünkü ama öğretseler bilgili olsa çocuklar daha iyi olurdu

4
    6 Yorumla
    • KutsalBöcük
      KutsalBöcük
      +1 yıl

Ne alaka, ayıp olması ile. Cinsel eğitim diyince olay brazzersa dönmüyor :D

Yorumla
    • sabahınilkisigi
      sabahınilkisigi
      +1 yıl

Aileler ayıp olarak algılıyor demek istedim

Yorumla
    • KutsalBöcük
      KutsalBöcük
      +1 yıl

Ha evet doğru maalesef. Aileler çocuklarına karşı sanki hiç ilişki yaşamayacak gibi davarnıyor.

Yorumla
    • sabahınilkisigi
      sabahınilkisigi
      +1 yıl

Aynen ya

Yorumla
    • KutsalBöcük
      KutsalBöcük
      +1 yıl

Hayır durumda çok komik. Millet 15 yaşında ilişkiye girmeye başlıyor birde üstünü örtmek için aileler şekilden şekile gidiyor hahahaha :D

Yorumla
    • sevmistim3164
      sevmistim3164
      +1 yıl

Sen nerden nasıl öğrendin

Yorumla
  • İzmitlionur
    İzmitlionur Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.

Veriliyo zaten biyoloji dersinde keske orta okulda da olsa ilk orada basliyo bedende ama okulda yok

1
    0 Yorumla
  • KutsalBöcük
    KutsalBöcük Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Ailelerin çoğu dahi cinsel eğitim konusunda bir şey bilmiyor. Okullarda yetersiz kalır. Bunda. İnternette detaylı bir platform acılmalı

1
    0 Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Orta okuldan sonra verilebilir o da turkiyede pek sanmıyorum

2
    0 Yorumla
  • ecemsiz
    ecemsiz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.

Yani zaten üstten veriliyor anlatılıyor olayların nasıl geliştiği bence

2
    0 Yorumla
  • mihribann1
    mihribann1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Yerine göre verilebilir hastalıklar yasaklar vs anlatılmalıdır

2
    0 Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Okul gibi toplum içinde olan ortamlarda verilmemeli ancak ailelerin falan vermesi zorunlu olmalı

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.

p*rno dan öğreneceklerine okul da öğrensinler biz p*rno dan öğrendik iyi mi oldu

1
    0 Yorumla
  • aloneman530
    aloneman530 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl

Okulda iken erkeklere prezervatif kızlar ped dağıtmışlar idi anlatarak

1
    0 Yorumla
  • serdar137
    serdar137 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Bence verilmemeli artık sosyal medyada her şeyi öğreniliyor ☺️

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yok daha neler, eğitim sisteminin içi iyice boşaltıldı tamam ama iyice de suyunu çıkarmayın. İnternet çağında kim ne bilgi isterse bulabilir zaten ve maalesef gençlerin çoğu cinsellik konusunda abazan derecesinde ilgili ve bilgili

0
    0 Yorumla
  • KremalıKraker
    KremalıKraker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

bana sorarsanız Türkiye de cinsel eğitim verilmemeli
    çünkü o eğitim her şekilde kötüye kullanılacak

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Yaw alt tarafı gel git işte kızlar seks konusunda eğitim vermek istiyorsanız derslere açığım ilk konumuz doggy mi olur uyaaarr

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Bence kızlara ayrı erkeklere ayrı verilebilir

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Okulları iyice fuhuş yuvasına döndürdün tam olsun bitsin

0
    0 Yorumla
  • Atarlıacelecibey2
    Atarlıacelecibey2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Verilmeli ama herseye Özgür gibi ders verilmemeli belli yaşı olmalı

1
    0 Yorumla
  • Unknowndesemm
    Unknowndesemm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Dinimiz veriyor aslında din dersinde neden bu konu ele alınmıyor

1
    0 Yorumla
  • biirayparcasiiii
    biirayparcasiiii Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 74%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ailenin uygun dille anlatması daha mantıklı

1
    0 Yorumla
  • kdrbgrynkkk
    kdrbgrynkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 44%
    +1 yıl

Verilmeli fıkıh gibi 😉

1
    0 Yorumla
  • DontJohn
    DontJohn Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

Bende evde veriyrm özel ders

0
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

kesin verilmeli

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

teknoloji veriyor

1
    0 Yorumla
  • greenmilitary
    greenmilitary Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Ortalık karışır gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Copernicus
    Copernicus Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.

Herkes Her b. ku biliyo

0
    0 Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Evet hatta gerçeği canlı canlı yapılmali

0
    0 Yorumla
  • Diyetisyen-Alp
    Diyetisyen-Alp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bence verilmeli ama aşırı değil

1
    0 Yorumla
  • SessizBirDahi
    SessizBirDahi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İsteyene öğreteyim

1
    0 Yorumla
  • golge_yeli
    golge_yeli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Aile vermeli bence

1
    0 Yorumla
  • pizzacınınöyküsü
    pizzacınınöyküsü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Verilmeli

1
    0 Yorumla
  • hepaynıhikayee
    hepaynıhikayee Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.

Yok daha neler

0
    0 Yorumla
  • sanyuu70
    sanyuu70 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Bence verilmeli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • withpeakme
    withpeakme Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence gerek yok

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel eğitim okullarda verilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel eğitim verilmeli mi? 11 cevap verildi
Okullarda cinsel eğitim verilmeli mi? 37 cevap verildi
Okullarda cinsel eğitim verilmeli mi? 23 cevap verildi
Okullarda cinsel eğitim verilmeli mi? 137 cevap verildi
Okullarda cinsellik eğitimi olmalı mı? 9 cevap verildi
Cinsel eğitim gerekli mi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨