alışılmışın dışındaki cinsel düşünceler eylemler daha fazla mı haz verir?

alışılmışın dışındaki cinsel düşünceler eylemler daha fazla mı haz verir?
Alışılmışın dışına çıkmak, kalıpları kırmak ve içindeki o aykırı kişiyi dürtüsel bir şekilde yaşamak daha heyecan uyandırıcı. Cinsellik, sıradanlaşmaya başladı mı girip çıkmaktan öteye gitmez. Bedenlerin değil, ruhların teması daha güçlüdür. Teslimiyet, sertlik, dominasyon oyunları ve tutkulu bir isteklilik hâli cinsellikte daha fazla haz verir.
Her zaman ve her şartta değil. Kişi bu dürtüleri yaşamaya uygunsa, buna hazırsa ve yasamak istiyorsa evet çünkü aykırı olacağı için onun heyecanlanmasına ve daha fazla zevk almasına sebep olur.
Fakat kişi bu dürtüsü ile ters bir yapıya sahipse bu dürtü onun dürtüsü oksa bile bir çartışma yaşar ve bu ona zevk vermez. Hatta sonrasında pişmanlık yaşayabileceğinden keyif alayım derken olumsuz etkilenir ve kötü hisseder. Bu sonraki yaşayacaklarını bile etkileyebilir.
Hayır vermez alışılmışın dışındakiler zaten bana ters gelir. yani öyle değişik çarpık düşüncelerim yok. bunun dışında mesela sinema ya da halkı açık yerde sevişmek gibi şeylerde bana ters gelir. bu yüzden istemem benim için normal yapılan seks her zaman için daha güzeldir daha çok zevk verir tabi ki de
Kesinlikle katılıyorum. Yasak olan şey heyecan korku verir ve bu zevki artırır. Ancak aykırılık kişiden kişiye göre değişir. Hem fikir kişiyle güzeldir
Cevap
25Cevap
Alışılmışın dışında yaşıyorum uzun zamandır. Kiminle hangi duygularla yaşadığındır önemli olan. Keyifli geceler..
Aykırı olduğu için meraklandırır. Bu merak ölçütünde daha fazla zevk verebilir.
Dişi dişiyi tatmin edebilir mi 🤓 sanmıyorum
Ancak bir kadın bilebilir bir kadının en büyük zaafını
Birini hayatına aldığında o kişinin zaaflarını bilirsin..
Teslim almak istediğin kişinin zaaflarını kovalarsın günümüz ilişkilerinde bulunmayan bir nokta
Günümüzün ilişkileri karışık kim kime dum duma herkes bişeyler deneme peşinde.. ben şahsen bu tür ilişkilere bakamıyorum neden bir erkek değilde kadın
😃 orası işte karışık
İnsan merakından huyundan vazgeçemezmiş.. bende merak ettiklerimi yapsam ohoo 😂
Vazgeçilmez diye bir şey yok😂
Yaptıktan sonra vazgeçilmez diye bir şey yok deriz 🥳
😂 zaaflarımızdan korusunlar bizleri
Fazlasıyla haz verir 👍 öncelikle fanteziler ile başlarsın bunun sonu olmaz yetmez bir süre sonra daha fazlası lazom 👍
Aykırılıklar zorlamadır
Zorlamak baskıyı arttırır
Dolayısı ile haz da artar
2 kadının sevişmesini izlemek inanılmaz güzel. Bir de yakından tanık olup aksiyona dahil olmak...
Erkek erkeğe bana ters ve itici geliyor ancak kadın kadına kadın vücudunun estetiginden kaynaklıdır bilemem ama estetik geliyor. Görsem izlerim diye düşünüyorum
Bende Öyle düşünüyorum
Beni Sımsıkı Bağlasınlar Ne Yapmak isterlerse Yapsınlar Niyetindeyim...
Özellikle Kadınlar Yaparsa Memnun Olurum
Aykırı olan her şeyi karşı cinsimle denemeyi sevmişimdir.
Bir yere kadar evet, bir yerden sonra hayır.
cut.
Hemde nasıl şu an o durtulerden bende çok var ve öyle şeyler yaptık ki ne olacak bilemiyorum😎
Evet. Ne kadar aykırı, o kadar etkili.
Off off şu görseller 😛
Kat ve kat fazla verir.
Aykırılıktan kasıt eşcinsellik mi
Sadece düşüncede icraata cevirebilenler çok az
örneğine göre evet
Kesinlikle
Sormayın şöyle şeyler ya kuduruyorum
Evet tekdüze ilişkileri sevmiyorum
evet
Evet
Hayurrrr