- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsin ne olursa olsun, beraber olduğun kişiyle etkinliğin seks yapmaktan öteye geçmiyorsa, bir noktada soğuma meydana gelir, gerçek birliktelik bu değildir.
cut.020 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki tek yaptığımız etkinlik bu değil. 1 ay öncesine kadar normaldi ailesi depremden dolayı yanına geldi ve o uzaklaştı
- +1 yıl
Bu aranızda ki bir kimya, o yüzden ki soğutur, ısıtır, iyiye veya kötüye gider denemez. Deprem felaketi de oldukça ağır bir felaketti biliyorsun, o ara aranızda bir mesafe oluştuysa bundan doğal bir şey olamaz.
Soran+1 yılDepremin 2. Günü, deprem haberi izlerken birlikte olduk...
- +1 yıl
Kızım sık dişini biraz ya, seninki de toksik bir hale gelmiş ama, aşağıdaki yorumlara bakınca gördüm de, böyle ısrarla, zorlamayla olmaz. Ben zorlamıyorum diyeceksin, istiyorum diyeceksin ama herkesin bir modu, bir hali var, bunun içinde şartlar, durumlar oluşmalı ki, bazı durum ve şartlar bunu yapmak istememize engel olur, isteğimiz düşer, sizlerde de böyle bir şey, anlayış göster biraz.
Soran+1 yılArtık konusunu açmıyorum zaten 🥺
- +1 yıl
Ama bu şekilde de olma, ona destek ol, madem beraberliğiniz sürüyor, madem bir hedefi var, bu çerçevede beraberliğinizi sürdürün, evlilik gibi bir gaye varsa her şeyde birliktesiniz.
Soran+1 yılBitirmek çok kolay onun için çünkü kimse vazgeçilmez değil diyor...
- +1 yıl
Doğru olan da bu zaten, kimse vazgeçilmez değil. Bu senin içinde böyle olmalı.
Soran+1 yılNe yazık ki benim için öyle değil... Kaybetme korkum çok fazla var
- +1 yıl
Bu sana zarar verir, hele ki evlilik gibi ciddiyetli bir duruma gelmeden bu şekilde olmadan daha da zor ve can sıkıcı.
Soran+1 yılO zaman bizim evimiz olacak ve kapıyı kapattigimizda kimse bir şey diyemeyecek. Şu an ailesi ile yaşıyor depremden dolayı ailesi geldi çünkü. Arabada da rahat edemiyormuş
Soran+1 yıl1 günlüğüne tatile gittik sırf bunun için ama tüm masrafları ben karşıladım
- +1 yıl
Objektif düşün, evlendiğiniz zaman gerçekten de bu kişiye karı-koca olabileceğinize inanıyor musun?
Soran+1 yılYani nasıl gerçekten karı koca olmaktan bahsediyorsunuz
- +1 yıl
Bir düşün sadece, aynı evde, her gün, dip dibe olacağın bu adamla, ömür geçer mi? Evliliğe ulaştığın zaman tereddütün kalmayacak ve ortada hep bir ama kalacak mı?
Soran+1 yılÖmür geçer mi bilemiyorum çünkü çok trip atıyor, dün tartistik ve akşam 9 dan beri hiç yazmıyor yani 1 gündür ne aramalarıma dönüyor ne de mesajlarıma bakıyor
- +1 yıl
Bence her şeyi baştan sona gözden geçirmen de fayda var.
Soran+1 yılHaklısınız...
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlı ve güzel olan ne ise o olur inşallah.
Soran+1 yılAmin, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKim ne derse desin erkek sahip olduğu ve ulaştığı kıza gram değer vermiyor ve asla aşık olmuyor bunu aldatılmış biri olarak net ve kesin bir şekilde söylüyorum istediğin kadar cinsellik yaşa onu mutlu etmek için kendini sun inan bana objeden farkın olmuyor bunu sert bir şekilde tecrübe ettim. Gizemli ol göster verme bak bakalım nasıl kıymete biniyorsun
36 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız sanırım... Çevremde öyle olan arkadaşlarım evlilik yoluna girdi biz daha evlilik teklifini geçemedik... Aldatilginizi hiç hissettiniz mi ya da nasıl öğrendiniz?
Cevap sahibi+1 yılBenimle birlikteyken başka bir kızla da ilişkisi varmış sosyal medyadan öğrendim ama hissediyorum da çok soğuk konuşuyordu engelleyip açıyordu falan meğer o sıralar o kızla görüşüyormuş öyle yani erkeklere güven olmaz evlilik vaadiyle kandırır sonra da ben yapamıyorum der ayrılır özellikle burada nişan atma soruları çok görüyorum
Soran+1 yılBenim çevremde de bir çift nişan attı birbirlerini de seviyorlardı anlam veremedim. Sosyal medyasında sizinle ilgili paylaşımları oluyor muydu? Pp sinde falan siz var mıydınız?
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafe ilişkisiydi hiç yanıma gelmedi ki
Soran+1 yılHakkınızda hayırlısı olmuş yaptığı onun karaktersizligi. Sizi onunla onu da sizinle aldatacak bir karakterdeki insandan kurtulmussunuz sevinmiş olmalısınız 🙂🙏
Cevap sahibi+1 yılEvet Allah kurtardı 🙂
Sevişmenin beklentiye sokulması zaten saçmalık. Açık ve net şekilde ötesini istemeyen veya f*ck'likten ilişkiye doğru kapı aralanmasını bekleyen her erkek veya kadın farketmez , bedenini ödül/ceza kıvamında sunmaya başlayıp adını konulmasını istiyorsa bu net şekilde samimiyetsizlik barındırır. Tat almayıda bitirir.
00 Yorumla
Bence hiç soğuyacağını düşünmüyorum 👍aksine daha fazla bağlanır çünkü tutku ve fantezi bir kadına bağlar tüm kadınları silersiniz en sağlıklı iletişim tutkulu ve fantazili olmasıdır
07 Yorumla
Soran+1 yıl@alfaaa0B azen zorla yaptigini ve benim söyleyip durdugum için yaptığını söyledi
Soran+1 yıl1 ay öncesine kadar hep o dile getirir ve adım atardı depremden dolayı ailesi geldiğinden beri uzak ve hep ben dile getirir oldum 🥺
Soran+1 yılŞimdi hiç konusunu açamıyorum ama onu çok özledim 🥺
Soran+1 yıl🥺🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Erkeklerin yorumlarda aradığımız kadın falan diyor da genelde böyle istekli kadınlarla baş edemezler
34 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki başlarda o istekliydi son 1 aydır uzak bu konuya ailesi deprem bölgesinden geldiğimden beri yani
Soran+1 yılBaşkası yok ondan eminim
Biyere kadar çok mutlu mesut olur ama biraz bku çıkarsa ipin ucu kaçar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılSen bulunmaz bir nimetsin ya. Niye soğusun sen devam et, daha çok hoşlarina bile gidiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılAksine sen isteyip durduğun için yaptım dedi 🥺
- +1 yıl
Allah Allah, şaşırdim
Soran+1 yılBende şaşırdım, arabada yapıyoruz rahat edemedim diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adam bir boğa burcuysa şayet aynı anda aynı şeyleri düşünüyor olabilirsiniz.
Fakat şunu da aklınızdan çıkartmamanız gerekir.
Herşeyin fazlası zarardır...00 Yorumla
+1 yılHer gün seks mi djxjsjds her gün ferrari kullansam ondan soğumaz daha çok bağlanırım tabi karşımda ki bir ferrari mi değil mi ona göre değişir dnxjxjxjd
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak isteyen bir partner bulsam benim için can olur... ama onu jsteyen biri guvenilir kişi bulmaksa haayl olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBiz 2 yıldır birlikteyiz, ciddi bir ilişkimiz var. 1 aydır ailesi depremden dolayı yanına geldiğinden beri uzak bana. Sürekli ben dile getiriyorum ben istiyorum ve o da bu yüzden yaptığını söyledi
- +1 yıl
Istekli bir partner asla fazla bos birakilmamalidir. Yoksa sonucu ağir olur diye dusunurum
Soran+1 yılBaşkasına gidecek kadar karaktersiz değilim, benim için birisi varsa o olur. İlk birlikteligim de onunla oldu zaten ama bu şekilde sen istiyorsun diye birlikte oluyordum demesi beni çok kırdı, konusunu açamıyorum şu an 🥺
- +1 yıl
Seni kullanmis Şu an dusunceleri bitmis.. sen isteyince seninle olup bahanesiyle seni reddeiyor.. kisacasi yakinda ben giderim sinyalini sana çoktan vermis
Soran+1 yıl2 yıldır mı kullanıyor? Evlilik teklifi ederek?
- +1 yıl
Evlenecekken birseyler hayatini dprem bahanesini ortaya koyarak ayrilmaya karar vermis gibi bu sahsi düşüncem
Soran+1 yılDepremle ilgili bir sorun yok ailesi evinde kaldığı için sorun oluyor. Rahat edemediğini söylüyor arabada. Ama gene de sen istedigin için yapıyorum demesi bilmiyorum 🥺
- +1 yıl
Bisey diyemiyorum hayirlisi olsun
Soran+1 yılAmin
Anca parayla seks partneri olur sana o.
Siz kadinlar yanlis kisilerle birliktesiniz kabul edin.
Ciddi iliski filan birak bu isleri.00 YorumlaErkeğe göre değişir, cinsellik normal bir şey yemek yemek, nefes almak kadar doğal bir ihtiyaç, vücudumuzun sisteminin bir parçası.
00 Yorumla
+1 yılYani fırsat oldukça olabilir lakin fırsat yokken fırsat yarar diye ısrarla ızdırap çektirirse sıkıntı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine, daha çok bağlanır. En azından ben öyleyim, ama o kadar istekli olanına rastlamadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılDepremden dolayı ailesi geldi o yüzden araba da yapıyoruz onda da rahat olamadığını söylüyor
- +1 yıl
İşiniz zormuş... Otele falan gidin.
Soran+1 yıl1 kez gittik yakında bir ilçeye ona da para dayanmıyor.
- +1 yıl
O da doğru. Böyle durumlarda arkadaşların evleri kullanılır.
Soran+1 yılO kadar da değil 🙂
Bu düşünce kişiden kişiye ve duruma göre değişebilir. Temas ve ilgi seven kadın beni tahrik eder, o nedenle ben severdim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arayıp bulaöadığı ama bazen erkek ürker çok tecrübeli bu diye
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez onunla birlikte oldum ve 2 yıldır da birlikte oluyoruz. Yani tecrübeli miyim değil mıydım kendisi gördü
Soran+1 yılAnlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. İkinci baharında yeterince de hareketli bir sevgilim var diye sevinir bence
06 Yorumla
Soran+1 yılNe ikinci baharından bahsediyorsunuz? Ben 23 o 25 yaşında daha önce hiç evlenmemiş bir ciftiz6
Soran+1 yılSistemden kaynaklı o yaş 🙂 23 yıllık hayatımızda görmediğimiz sadece kıyamet kaldı...
Soran+1 yılAmin...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekle sürekli birlikte olmak isteyen kadın veya kız çok istekli olduysa ondan olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin hayali aslında böyle bir kadın da
İstekli olup kocası küçük görenler bile varmış00 Yorumla
+1 yılHadi 1 saat 1 buçuk saat...
Insanın sonrasında cani sıkılır
00 YorumlaSürekli sürekli seks nedir saçmalık fb ilişkisi sizin
00 YorumlaNiye soğusun bundan soğuyan erkek mi olurmuş. bilmiyorum yanlış birşeyler yapmadıysan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılşey ya körün istediği bir göz allah vermiş ela iki göz olurdu sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyooo benim hayatımda kı ınsan oyle olmalı Şu an kı hala istekli degıl cok degıl daha dogrusu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. bu nasıl bir cümledir ya beynim büküldü. kişiden kişiye değişir. ilişkinize göre değşir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Banada isteksiz ler denk geliyor anlamıyorum ya beni niye bulmuyor bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRamazan ayında oruçluyken nasıl yapıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyoruz zaten ve yapsak da iftardan sonra diye bir zaman var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlay, sadece düşünmek ise boş şeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYo yanımda olduğunda uygulamaya da geçiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Önceden bende sen gibiydim sabah öglen aksam saatlerce tepesindeydim sonra yavas yavas azalmaya başladı
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılHaftada 3 4 kez diyelim her gün değil ama
Soran+1 yılHatta şu an haftada 1 e düştü
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBenim en çok istediğim şey neden kötü düşüneyim tadını çıkartmak varken
00 Yorumla
+1 yılsenden çok var, senden soğur başkası ısıtır onu
00 Yorumla
+1 yılSoğumaz ya istekli der geçer yani
20 Yorumla
+1 yılilk Seksi sen baslatma derim
014 Yorumla
Soran+1 yılArtık konusunu bile açmıyorum
- +1 yıl
acma seksi giyin o acılsın
Soran+1 yılEşofman ve tayt giyen biriyim çok da seksi olmasa gerek
- +1 yıl
tayt giyiyosan tamam bide tayt ön tarafı icine kacmıssa affetmez
Soran+1 yılÜstünü örtecek şeyler giyerim
- +1 yıl
bence sevgilin görsün
Soran+1 yılAilesi de var evinde öyle dolaşamam ama sadece ona gösterebilirim
- +1 yıl
hic birlikte oldunuzmu
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
seks yaptınızmı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ee seks yaptıysanız o her fırsatta tadına bakmak icin fırsat kollaması lazım
Soran+1 yılEvinde depremden dolayı ailesi geldi, arabada yaptık rahat olamıyorum diye söyleyip duruyor
- +1 yıl
valla ne olursa olsun cvanı istedinmi her sekilde seni tatmin eder
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz naza çekiyorlar çok üstüne düşmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılah ahh bulamadık ki hiç böylesini
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte kadının tadını çıkarır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılaşırıya kaçarsan itici olmaya başlarsın
00 Yorumla
+1 yılSogumaz cok da baglanmaz ama
00 Yorumla
+1 yılAzman diye düşünür, iliğimi emer mi felan
00 Yorumla
+1 yılBen sürekli yapıştırırdım
00 Yorumla
+1 yılYoo güzel güzel takılır seksten kaçmak olur mu hiç
00 Yorumla
+1 yılAranan kansın değerini bilmez
00 Yorumla
+1 yılHayır soğumaz
27 Yorumla
Soran+1 yılSoğuduğunu söyledi 🥺ben istediğim için yapıyormuş son zamanlarda o yüzden zorla yapıyormuş
- +1 yıl
canım o zaman o ya da başkası var
Soran+1 yılBaşkası yok eminim ama eskisi gibi de istemiyor
- +1 yıl
Acaba sağlığıyla ilgili bi sorun mu var
Soran+1 yılYok çok şükür rahat edemediğini söylüyor
- +1 yıl
E o sana gelsin
Soran+1 yılBundan sonra öyle yapacağım, o gelsin gelmiyorsa da yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinin verimliliğine bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlamadım yani kız mı istiyo erkek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArayipta bulanamayan🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana denk gelmez böylesi
00 Yorumlasen mi isteklisin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGeldi ama son zamanlarda çok konusunu açtığım için isteyerek yapmadığını ben söyleyip durdugum için yaptığını söyledi bana
Soran+1 yıl2 yıl 3 ay oluyor, 3 ay önce evlilik teklifi etti
Soran+1 yılBiliyor zaten
+1 yılNeden soğusun belki daha da yakınlaşır
08 Yorumla
Soran+1 yılSürekli istediğimde zorla yaptığını dile getirdi
- +1 yıl
Jdjdj bunun zorlasi mı olur ya dua et sevgilin var
Soran+1 yılÖyle dedi ben sürekli söylediğim için yaptığını söyledi 🥺 ilk başlarda o isterdi son 1 aydır ben daha çok dile getirir oldum
- +1 yıl
Jdjd belki ahı gitmiş vahi kalmıştır
Soran+1 yılSanmam ben dokunmadan da kalkmış oluyor zaten
- +1 yıl
Bide beni dene istersen hdhd
Soran+1 yılBen tek eşlilikten yanayım sağolun
- +1 yıl
Sen yinede kötu düşünme yani bu kadar ateşli olmak senin suçun değil beklerim
Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. liseli misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite son sınıf noldu
+1 yılBence güzel bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbenim hosuma gider
00 Yorumla Çok değil
00 YorumlaÇok iyi düşünür.
00 YorumlaSogir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Doyumsuz olduğunu
00 Yorumla
+1 yılIsine gelir
00 YorumlaBelli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam soğumam daha iyi olur hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir kadın varsa beni bulsun