Sadece seks yapmak isteyen erkekle, benimle gerçekten ilgilenen erkeği nasıl ayırt edebilirim? Erkekler siz sadece seks yapmak istiyorsanız nasıl yaklasirsiniz? Gerçekten ilgileniyorsanız nasıl yaklasirsiniz? Kızlar sizin fikirleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Sadece seks için yaklaşmam zaten... yaklaşıyorsam zaten sevdiğim hoşlandığım için yaklaşırım...
00 Yorumla
Tüm konuşmalarda bir iki cümle sonra konuyu cinselliğe getiriyorsa amacı seks yapmaktır
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılTecrübeli erkek ise zor anlarsın. Ne yapar eder seni alır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediğimi alıncaya kadar çok ilgiliymiş gibi görünürüm. sürprizler yaparım yemeğe götürürüm yatağa atıncada skip bırakırım.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@senasayd neden ki
Cevap sahibi+1 yıl@senasayd benim stilimde bu canım. neden kızıyorsun ki. yatağa zorla sokmuyorum ya. girmesinler.
Cevap sahibi+1 yıl@senasayd yaşım 23 burdaki yaşım sahte. ama sevişmek şahane. saf olan güzel kızlara bayılıyorum. yatağa atması kolay oluyor :)
Yani sana deger veren insani anlayamayacak kadar bjrsey bilmiyirsan cikma kimseyle
10 Yorumla
+1 yılİnsan zamanla anlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece seks istiyosam yataktan çıkmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks harici ilgilenmez
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmak istemez
10 Yorumla
+1 yılsoguk
10 Yorumla
+1 yılonu ayırt edemezsin
00 YorumlaErkeklerin çoğu aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuç yine aynı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen sonuca hangi yoldan gidildiği sonucun kendisinden daha önemlidir. Bunu en iyi matematik ogretmenlerimizden ogrenmedik mi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılFormul önemli, Ben genelde kısa yol kullanıyorum :) nasıl olsa yakınlaşma oluyor 1 ay 1 sene hatta evlenince bile, mecbur yakınlaşıyorsun bu bence ihtiyaç cekim var arada, ama evlenmeden tam ilişkiye girmedim onu yapmam :) hem kendini hem partnerimi uzemem , sonuçta ayrılır falan o vebale girermem senin ki ne düşünüyor bilemem ama :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne