Cinsel Yaşam Sevgilinizle seks yaparken size küfür ediyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ediyor mu Sevgilinizle seks yaparken size küfür ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Benbanuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemin ederim benim igrenmeme ve tiksinmeme sebep olan tek durum ilişki anında edilen küfürdür. Böyle bir rezalet şey olamaz olmamalı insan o küfürü duyunca onda libido mu kalır ya 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Dirty talk (edepsiz, baştan çıkarıcı konuşma) ile küfürü birbirine karıştırıyor herkes. Dirty talk iyidir. 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Böyle saçma sapan küfür eden insanlara saygısız buluyorum her şeyin bir dozu var insan sevdiğine kötü söz söylemez onun yerine güzel şeyler söyler 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ooooo hemde neler neler hard seviyesi başka bir olay 0 0 Yorumla
isimbulunamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müsade etmem öyle bisiye bence hoş değil 5 1 Yorumla sex_koçu35 +1 yıl Denedin mi hiç o moda girdin mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonlara yakın ediyor çokça. Hoşuma gidiyor 6 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen ediyo musun Yorumla Onurrr007 +1 yıl Ciddi misin? Ne diyor😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Argo sözler kullanıyorum ben bazen Yorumla Onurrr007 +1 yıl Ne gibi gizliden çıkıp yazsana merak ettim😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Onurrr007 sana söylemedim:) Yorumla Onurrr007 +1 yıl Üzülürüm amaa😔 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. bende ediyorum oda ediyorr 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neler Yorumla KemalErbay +1 yıl yani sana tek tek söylemek isterim ama burdan olmuyor bir ulaşırsan anlatayım arkadaşım benim dediklerimide katşıdakinin dediklerinide Yorumla Soran +1 yıl YaZdım Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sert ve küfürlü iyi olur 👍🏻 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etsin etsin ben de ederim severim sertliği 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Eşim ediyor. Evet 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. edıyor bana bende ona edıyorum 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evet küfür olmadan düz bir ilişki olur 0 1 Yorumla seninsevginden +1 yıl Sen edilmesinden hoşlanırmısın peki
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Etse bir şey demem. 😅 0 0 Yorumla
Aydan65 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ediyor 5 2 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Ne diyor? Yorumla Aydan65 +1 yıl Çok şey Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seninki ediyor galiba 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Argo belki olabilir ama küfür nedir ya 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Tabiki hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yemin ederim benim igrenmeme ve tiksinmeme sebep olan tek durum ilişki anında edilen küfürdür. Böyle bir rezalet şey olamaz olmamalı insan o küfürü duyunca onda libido mu kalır ya
Dirty talk (edepsiz, baştan çıkarıcı konuşma) ile küfürü birbirine karıştırıyor herkes. Dirty talk iyidir.
Böyle saçma sapan küfür eden insanlara saygısız buluyorum her şeyin bir dozu var insan sevdiğine kötü söz söylemez onun yerine güzel şeyler söyler
Ooooo hemde neler neler hard seviyesi başka bir olay
Müsade etmem öyle bisiye bence hoş değil
Denedin mi hiç o moda girdin mi
Sonlara yakın ediyor çokça. Hoşuma gidiyor
Sen ediyo musun
Ciddi misin? Ne diyor😊
Argo sözler kullanıyorum ben bazen
Ne gibi gizliden çıkıp yazsana merak ettim😊
@Onurrr007 sana söylemedim:)
Üzülürüm amaa😔
Bazen hoşuma gidiyo
bende ediyorum oda ediyorr
Neler
yani sana tek tek söylemek isterim ama burdan olmuyor bir ulaşırsan anlatayım arkadaşım benim dediklerimide katşıdakinin dediklerinide
YaZdım
Sert ve küfürlü iyi olur 👍🏻
Etsin etsin ben de ederim severim sertliği
Eşim ediyor. Evet
edıyor bana bende ona edıyorum
Etsin daha heyecanlı oluyor
Bazen argo cümleler kullanıyorum
karşılıklı ederiz
Evet küfür olmadan düz bir ilişki olur
Sen edilmesinden hoşlanırmısın peki
Etse bir şey demem. 😅
Ediyor