Seks yaparken partnerinizle birbirinize ayıp ve argo sözler söylüyor musunuz?

Ben bakireyim. Seks yapmadım. Ama seks hayal ederken eşime "Becer beni erkeğim." "Daha hızlı ER'im" "S*k beni" gibi argo sözler söylediğimi hayal ediyorum. Ve bunu evlenince söylemeyi çok istiyorum. Eşiminde aynı şekilde böyle ayıp şeyler söylemesini istiyorum. Hem eşimi azdırmak için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Daha keyif ve zevk alabiliriz. Sizce bu anormal bir durum mu? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum? Benim gibi düşünüyorsanız siz neler söylüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben sadece bunlari demeyi isterim. O. rospum demek cok agir olur istemem. Her erkek istemiyor anladigim kadariyla. Ama bence seksin en guzel anlarindan biri olur sozlu sevismek.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda cogu erkek istemiyor. Ben sadece yazdiklarimi soylemek isterim. Digerleri abartiya kaçar. Ya mast yapmaktan zevk aliyorum. Sekse karsida istekliyim acikcasi. Bakireyim daha ama bilmiyorum yaptiktan sonra belki fikrim degisir belki isteğim azalir. Yani boyle seyler seksin bir parcasi tadi tuzu. Ozellikle erkek icin cok onemli o ne kadar azarsa bana o kadar zevk verir diye dusunuyorum. Ama bence istekli olurum ya.
Seks yaparken partnerinizle birbirinize ayıp ve argo sözler söylüyor musunuz?