Yeri geldi konuştum anlattım bende isteklerimi belirttim ilk adımı bazen ben attım. Sonra iki üç ay birlikte olamadığımız zamanlar oldu ama adam bi kere boşaldı mı içime grmemiş olsa bile devam etmek istemiyor benixe yarım bırakıyor napacağım s
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu tip erkekler genelde böyledir bunun asıl sebebi cinselliğe bakış açıları onlar için cinsellik boşalana kadar boşaldıktan sonra bitiyor hepsi bu , zihinsel ve ruhsal birbirleşmeyi hayal bile edemetikleri için seni anlaması imkansız maalesef , sen ne yapabilirsin konusuna gelince, ayrılmak en etik olanı tabiki her şartta kadınlar kolay ayrılamıyor farklı dengeler var olabilir. bu durumda bir şekilde ttamin olmalısın , sexting yaparak tatmin olma noktasında bunu yaptığını düşünüyorum zaten zaman zaman aama fiili aldatma biraz tehlikeli olabilri
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmak istemiyorum ki bunu yapmam da seksting falan da yok
- +1 yıl
ama bunu bilinç altında yapmak istiyorsun çünkü rahatlamaya ihtiyacın var o kadar dolusun ki bu sende stres yaratıyor , zamanla bu yük daha da artacak , sahi hiç orgazmın nasıl bir his olduğunu tattın mı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılonu yatağa bağla ve üzerinde sürün, yılan gibi kıvır, yalvarsa da çözme, detaya giremiyorum buradan ama aşama aşama onu çıldırtıabilirsin, tabi bu seninde hoşuna gidecek ve seni ne kadar tahrik ettikçe kendisinin o kadar zevk aldığını farketmiş olacak.
00 Yorumla
+1 yılDurumu açıkça anlat seni düşünmesi halinde herşeyin daha güzel olacağını bu durumdan onun da daha çok keyif alacağını uygulamalı göster. Baktın olmuyor yakınlaşmasına müsade etme. Kuyruğunu kıstırıp gelecektir
00 Yorumla
+1 yılBöyle evli kadınlar kocasını aldatınca suçlu neden olsunlar ki böyle davarlara çok bile evli kadınlar bana yazınca zevkle beraber oluyorum kadınlığını hissetmek onların da hakkı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok canım şaka olmalı bu? Daha seninle uğrasirken boşalan erkek mi olur... Böyle erkeklere nasıl kadınlar denk geliyor şaşırıyorum... Yaslar nedir merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık evlenmeden önce '' ya sevgilim benle cinsellik konusuyor ayrılmalı mıyım '' diyen kızlar bu soru size örnek olsun. Eşinin erkekliği bitmiş veya bunalımda geçmiş olsun. farklı fanteziler denemelisiniz monotonluktan kurtulmak için.
00 Yorumla
+1 yılAahhh ne istekli kadınlar var ve ne öküz kocalar...
Böyle istekli karım olacak koynundan çıkmam, üstğmden indirmez zıpşatırım resmen hergün00 YorumlaKocan seni başka yolara sevk ediyor resmen …
00 Yorumla
+1 yılçok sıkıntılı durum, benim eşimde de var böyle garip şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorun bende de vardi cozduk nihayet cozulmicek bisey degil dert etme bi kac yontem isi cozuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla kadınımı boşalmadan çıkmam içinden bu nasıl bencillik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkocanı değiştirme şansın yok maalesef kaç yıldır evlisiniz
01 Yorumla- +1 yıl
ya tedavi olacak ya ilaç kullanacak ya da sen kendine oyuncaklar alacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Senin durumun cok zor. rahatlamadıgın sürece sıkıntı. kac yıllık evlisin bu arada
00 Yorumla
+1 yılçok üzücü bir şey söylim bu konuda aynı sorunu yaşan birisi ile birlikte olmuştum. ama bana sonradan söylemişti. buda bir seçenek olabilir
00 Yorumlaiçine girmeden önce sevişmeyi uzun tutun seninle oynasın ıslattsın önce yapmıyor mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılBoşalıyor sonra devam etmiyor
Soran+1 yılBenimle ilgilenirken boşalıyor
Soran+1 yılİşte yapamadan boşalıyor boşalınca bırakıyor
Soran+1 yılKabul etmiyor
+1 yılBoşanabilirsen boşan bence yoksa çare yol yok
00 YorumlaSenden tam etkilrnmiyo sanrm ten uyumunuz pek yok gibi ne zamandr evlisinizz
01 Yorumla
+1 yılSeçmece mi buldun bunu. Cidden işin var.
20 Yorumla
+1 yılKarşına al konuş anlamazsa terapiste götür.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama nafile haklısın diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsende kendını dusunmek en guzel fıkır
00 Yorumla Komşu olsaydık çözüm basitti
00 Yorumla
+1 yılAdam olmaz başka partner edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıldır evlisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir koca bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu yarım bırak istediklerini yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılİstekleri yok ki seviş geç
- +1 yıl
Tamam sevişme o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılYazabilirsen yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılBu adam nasıl dayandı 2 3 ay
02 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat olmuştum ama çokda istekli görmedim bu süreçte
- +1 yıl
Bence bı doktora gitmeli
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sende ınu yarım bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onu s.. kceksin asıl.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle yaşa
00 Yorumla
+1 yılCeza ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Verme sende
00 Yorumla
+1 yılAldatacan mı yani
00 Yorumla
+1 yılvermeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılKiyamam sana ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında