Çok istekli olup hep yalamak istiyorsunuz ya vajina yalamak sizi gerçekten tahrik ediyor mu ya da ne hissediyorsunuz bana bir açıklar mısınız yani zevk aldığınız için mi yoksa sadece partnerinize o zevki yaşatmak için mi yapıyorsunuz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Kadının en hassas erojen bölgelerinden biri vajina yalamak kadına inanılmaz haz verir. Tabi yalamasını bilirsen... Kadın o zevkle kıvrandıkça erkek daha da kudurur.
20 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
43
+1 yılSoyle zevk aldigimdan degil aslinda ama yalarken partnerimi izlemek onun nasil etkilendiginj gormek nefes alisverisindeki degisikligi hissetmek beni cildirtiyor ve bundan asiri zevk aliyorum
00 Yorumla
+1 yılVajina yalamak hem karşı tarafa zevk vermek hemde karsi tarafin zevk aldığıni görmek de zevk verir ve haž verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben hem zevk alıyorum hemde zevk verdiğimi görmek beni tahrik eder
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, en sevdiğim hatta çünkü o an partnerimin zevk alışı ve inlemesi beni bitiriyor diyebilirim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, çok seviyoruz. Dilimiz erojen bölge olmadığı için aldığımız zevk fiziksel değil, psikolojik. Yani o anda kadına zevk veriyor olmak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadını hazırlamanın en kolay ve doğru yolu
klitorial olarak kadını hazır hale getirmekten geçiyor (kaç tane sinir var say say bitmez klitoriste00 Yorumla Partnerimizin aldığı zevkten zevk alıyoruz zaten. Ayrıca temiz olursa bambaşka bir keyif ama temiz değilse şeyimi bile sürmem.
00 Yorumla
+1 yılVajina yalamayi severim partnerim istekli arzulu olsun seve seve yalarim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKoklaya koklaya hemde suyunu sadece ordda değil goguslere de surerek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılHem de nasıl. Bayılıyorum. Sabaha kadar yalayabilirim
10 Yorumla Evet eder ama şu var yalar ilken partnerimin zevk alması hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılKararmış kötü kokulu vajinayı asla yalamam direkt sokarım ama güzelse saatlerce yalasam da bıkmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize ekstra bi zevk vermiyor. Ama yaladıkça emdikçe dilledikçe partnerimin kendinden geçmesi daha da sulanması penisimi sertleştiriyor. Yaladıkça çığlık atması sularının ağzıma akması hoşuma gidiyor. En son ağzıma otur diyorum tamamen titreyip bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıken de karşı tarafın keyif almasını sağlamak uyarmak zaten amaç, işte bunu görerekten başardığını falan o da öyle bir keyif aldırıyor yani. Yoksa ıslak ve değişik bir tadı olan yer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl69 yaparken çok zevkli oluyor. Kadın gelmeye yakın iti ve dolgun penisimi sertçe kavrayıp kendinden geçercesine yüzüne sürmesi, emmesi çok keyif veriyor
00 Yorumla
+1 yılBişey hissetmiyoruz karşımızdakini tatmin etmek mutlu etmek onun içini rahatlatmak için yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım ama yapacağım kadın çok şanslı olacak.
* yalayıp öperim dilimi gezdiririm etrafında zevkten bayılır resmen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet tadı çok hoşuma gidiyor. Gerçekten oral yaptırmaktan çok yapmayı seviyorum. Ama hepsi de aynı tatta değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz bir vajina gerçekten yalamak isterdim daha kısmet olmadı. Sebebi ise hem merak hemde partnerimin duyacağı haz hoşuma giderdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok seviyorum yalamadan ilişkiye girmem hem ayrica dilim buyuk ve uzun oldugu icin derinliklerine kadar sokup icini karistira karistira yalamak dan zevk aliyorum zevk sulariyla birlikte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslında cok gıtmıyor karsı cınsın zevk aldıgını gormek delı edıyor aslında ya sence?
00 Yorumlahoşumuza gidiyor partnerimizin zevk almasını buda tahrik ediyor illa ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Karşımdakini mutlu etmek bazen kendinin zevk almasından daha önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım biraz da kokuyla alakalı daha önce gördün mü bilmiyorum ama mesela köpeklerde çiftleşmeden önce yalıyor. vajinadan gelen koku erkeği cezbediyor tabi temiz ve güzel görünmesi gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz ve güzel bir a. msa, saatlerce yalarım. Hem tadını severim hem zevk vermeyi.
Sen yalatmayı sevmiyor musun?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet temiz olduktan sonra hoşumuza gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok istiyorum patnerim iniltiler içerisinde zevk alması beni mutlu ediyor🌺🌹💐
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet cok gıdıyor hemde otesıde hosuma gıdıyor
00 Yorumla
+1 yılvajina yalamazsam seks yapmış sayma kendime
00 Yorumla- Daha fazla (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem