Vajina yalamayı seviyor musunuz yoksa partnerinizi kaybetmemek için mi yapıyorsunuz sonuçta ıslak ve kendine has kokusu olan bir organ tiksinmiyormusunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
En sevdiğim şeydir. Detaylarını dille ıslatıp vakumlayip çek bırakarak dili içeri şok defalarca yalarken kalça yukarı aşağı ritmik hareketi iki tarafında uçurur sizide etkilermi
Kızı kaçırmak istemiyosan yalayacaksin. Ben bunun için yaparım ama i daha büyük zevk ise yalama sırasında kadjnin çığlık atması bağırması dünyalara bedel
Bi kere kokulu olmaz. Mis gibi traşlanmış temizlenmiş ise sabah kadar yalarım. Partnwrin de etkilendiğini görürsem uçururum gayet de keyşf alırım
Pek sevmiyorum, tercih etmiyorum ama partnerim temizliğine dikkat ediyorsa tatmin olması açısından yaparım
Ben severim iyide yaparım tadına varırım hatunumun hem ona hem kendime daha çok zevk veririm
O anda hiç öğle şeyler aklına gelmiyor. aksine ben yaparken bile zevk alıyorum. Hatta en çok da yüzüme oturmasını isterim
yooo gayet guzel bn cok severım hatta seksten daha cok oral yapıyorum
Sen seviyormusun yalanmasını hep erkeklere sormuşun
Ben ilk yalayarak boşaltmayi seviyorum.. yalarken kıvranıp inlemesi beni tahrik ediyor
Çok seviyorum ıslatıp sulandırmayı dudaklarımdan akmasının o suyunun
ben en çok onu severim zaten. kadının şakır şakır boşalması ve benim yalamaya devvam etmem :)
Neden tiksinelim ki sen oral yaparken iğreniyormusun
Vajina yalama can ama anal yalama dilini içinde kenarlarında gezdirme Canan off off
ulan annenle aynı bardaktan su içmezsin sen
@kayipzamanrihtimi annem onun için birakti yilaleca annen emzirdi nasıl unuttunn beni
edepli ol kötü bişi yazmadım
Hayır neden tiksineceksin ki ama kokanlar hariç tabi
Şeftalide öyle. Islak ve kendine has bir kokusu tadı var
Uygun bulmuyorum, kadınını tatmin edemeyen erkeğim demesin, gerçi bu birazda donanımla ilgili
Karşımdakinin zevk alması inlemesi hoşuma gidiyor açıkçası
Beğendiğim biriyse seve seve yapıyorum çokta zevk alıyorum herkese yapılmaz ama şuana dek bir kişiye tek yaptım sevdiğimden.
aşkla tutkuyla yaparım. ama herkesinki yalanmaz
Bana zevkli geliyor, beni manyak ediyor 😅💋
Ben iğreniyorum. Ama iğrenmemeyi çok isterdim :)
Vajina gurmeleri sever sadece yalamayı evet bende çok seviyorum ıslaklığı ve kokusu daha da zevke getiriyor
Mikmekten çok yalamayı severim sulu sulu vıcık vıcık
Ben çok seviyorum yalayıp yalayıp içime çekiyorum dilimle masaj yapıyorum etrafına içim geçti ya anlatınca bile
Temiz değilse kimse yapmaz
Kritoris ve butlarin ic kismi guzel oluyor
Duble sapık ayıklama sorusunu bulmuşsun bingo
Temiz olduktan sonra evet.
Bakımlı ve temizse severiz
Hepsinin tadı, lezzeti ayrı