Beyler eşlerinizi neden aldatıyorsunuz
ne yapsalar aldatmazdınız?
Detaylı açıklama, cinsellik yorumlarına açığım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler eşlerinizi neden aldatıyorsunuz
ne yapsalar aldatmazdınız?
Detaylı açıklama, cinsellik yorumlarına açığım.
Cinsellik sadece bir araçtır :)
Yani, bedenden önce düşünceleriniz birleşmesi gerekiyor. Onun sevdiği şeyleri yap. Oyun seviyorsa oyun oyna, ne bileyim ne tür film izliyorsa onu izle. Ama hepsinden önce, tartışma konularınızi gözden geçir. Ne konuda tartisiyorsaniz, o konu hakkında düzelt kendini. Sana şaka mı yapiyor? Bunu ciddi olarak algılama. Sende şakasına gül. Surat asma, trip atma. Sende bulamadığı şeyleri başkasında bulmaya kalkismaz ozaman. Cinsellik konusuna gelecek olursak, kim olursa olsun sonuç değişmeyecek. Yani sen Adriana lima gibi cıksansa karşısına, işi bittikten sonra külkedisine geri döneceksin. Burada önemli olan nokta ise, onun düşüncelerine sahip olmak ;)
Bunun birçok nedeni vardır, ama en belirgini doyumsuzluktur. Evde yaşanan problemler, eşinin aşırı sıkması, yatak odasında yetersizlik vs. Ha tabi hiçbir problem yokken aldatanlar da var ki onların ki karaktersizlik oluyor
Cevap
25Cevap
Evlilikte cok iyi eslere sahip olanlar daha cok aldatmaya meyilli olur. Cunku cok iyi es kadinlari daha cok sevdiriyor. Ben cok mutluyum mesela onunla iyi vakit gecirince havalara ucuyorum ve en cok o zaman diger kadinlari da istiyorum. Zor tutuyorum kendimi henuz aldatmadim 13 sene oldu. Aldatmayi da dusnmuyorum ama insanin eline iyi firsatlar gecince de baya zor oluyor yapmamak rn az bir hafta moral bozuklugu 😀
Ha bide tam tersi olan durumda var ekarisi nalet tipler olanlar var onlar hic o isleri dusunmuyor bile. Cunku kadin onu kadinlardan sogutuyor onlar da kadinlari bela olarak goruyor ve bulasmiyor
Bu yorumlar gerçek mii? Şaşırdım
Evet ben yasadigimi ve izlenimlerimi durustce soyledim. Zaten hep en guzel. kadinlar aldatilir en iyi kadinlar aldatilir hic dikkatini cekmedi mi🙂
Kesinlikle öylede. İlginçç
ihanete tamamen karşıyım ki inancım şu:ihanet eden ihanete uğrayacağı kağıdını cebine koyar
kadın öyle bir intikam alır ki şaşırır kalırsın ortalık yerde
çipi çekilmiş robot gibi mal mal dolaşırsın
ihanet etmeyin ihanete uğramayın
Doyumsuzlar çünkü. Yanımdaki cepte nasl olsa kafasndalar.
Pisslliiiklerr
Amiiiin inşallah. Beter olsunlarr
Aradığını bulamamıştır, kadın soğuktur isteksizdir, zevklere kapalıdır veya bakımsız paçozdur, diğer kadınlar bakımlı kadınlar çekici ve cazip gelir
Gerçekten mi? Evli misin
Seks konusunda kadin eksik kaliyor bnce misal oral yapmiyosa aldatir basit bi ornek
Siz evli misiniz?
Evli idim
Aldatmaması için kadın neler yapmalı sizce? Bir erkek olarak, hatta evliliği tatmış bir erkek olarak. Kadınlara tavsiyeleriniz nelerdir?
(Her konuda)😃
Günaydın bı kere kadın ozgur ve rahat olmalı erkek onu rhat ettırmelı bununla bırlıkte kadının erkege karsı gozlemlemeli neler ısıtor cınselıkte sınır olmamalı cok burdan rahat yazaıyorum engell alıyorum
Benim eşim oral yapmıyor, yaptırmıyor.
Şimdiye kadar aldatmadım.
Ama biri çıkarsa da karşıma, oral da yaparı derse, sanırım hiç düşünmem :(
Ya aldatma sakkınn. Sen şu an süper erkeksin 👑
Eşinizle konuşun bu durumu:)
Haberi var mı oral konusunda böyle düşündüğünüzün?
Yaaaa boşan o zaman
Senin bi suçun yok. Ama aldatma direkt boşan
Evet aldatma konusunu söyleyince belki onaylar bazı şeyleri. Diye düşündüm
Cuckold ilişkiyi kabul ederse aldatmam, aslında normalde de aldatmam. Onun beni aldatmasını isterim.
Yeni şeftali tadına bakacaklar işte başka ne olsun heyecan arayışı
Anal yok oral yok seksi iç çamaşırları yok fantezi yok napsinlar
Öncelikle sakin olalım şeyda hanım ben sadece yorumda bulundum
@seyda028 aynen👏
Siz boşandınız mı
Açıkçası sizi biraz bu konuda asabi gördüm ve bir tecrübeniz olduğunu düşünmeye başladım
Yoo asla ben aldatan erkekleri asla savunmuyorum canları cehenneme
Benim de öyle canım ama sizde öyle bir önsezi aldım sanki
Profildeki hanımefendiyi eğer bir erkek aldattıysa onun ben kafasına tüküreyim orası ayrı tabi
Gerçekte kadınlar erkeklere göre daha çok aldatıyormuş bu soruyu kadınlara sormak lazım erkekler kendini eleveriyormuş ama kadınlar ele vermiyormuş
Bu sözler boşa söylenmiş sözler olarak görmüyorum
Az önce instagram da bi video da denk geldi
Erkekler tek eşli olamıyor farklı tat ve beden arıyorlar sevgi aşk yok yani
Biz kadınlarda öyle olalım o zaman.
Saçmaa. Aldatmayan erkekler anormail mi o zamanm
Erkeklerle kadınları aynı kefeye koyamazsın bu bir erkeğinki çapkınlık kadınınki ne oluyor herkesce malum
4 yılık evliyim eşim çok ihmal ediyor libdosu çok düşük cinsel hayatımız 3ayda bir o derece onun için onu aldatıyorum eger libdosu yüksekse seks konusunda istekli olursa haftada 4 defa yeter bana onu aldatmam
Gerçekten mi? :( Konuşmayı denesen?
Böyle devam ederse Aldatıcağını söylesen..
ya da boşan
Yüzlerce defa konuştum aynı 2 çocugumuz var boşanamayız ama aldatacagımı söyledim
Senin bir şey yapmana gerek yok. Karaktersiz olan aldatır. Siz canım cicim aşkım diye öldükçe
Kadınların cinsel anlamda aldatılmaması için yapılacak tek şey taktiği uygulamak
O nedir
Anlatt
Eşleri he seye hayır diyodur belki
Benim sebebim buydu
@öylesinebirhesap0 nelerdi mesela
burada söylememeyi tercih ederim
Şerefsiz oldukları içindir
👏👏
Eşlerinden alamadıklarını başkalarından alıyorlar o yüzden kanki
Fanraxikerime yetersiz ksliyo sevgilim
Yaşlılarla evlenin onalr aldatmaz
dışardaki çıtırlar daha çekici
Şerefsizlik yaptıkları için
Kadınlar olması o erkekler
Sekste nazlanırsa olmaz o iş.
yeni beden tatma isteğidir
Bizde tadalım o zmana. Neden erkekler kendilerini tutamıyorlar Hem Haram!
cinsel doyumsuzluk
Eşim yok
iyi sevişsinler
Sana anlatayım anlarsin
Nedir dinliyorum
Dur bi dakika durmuyorum burada instaaa versem yazarmsn
Pekii
Kullanicibensen
Sen erkek misin
Ses atarım sana
tamam
Yazdm