• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Erkekler neden aldatır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
erkek arkadaşlar size soruyorum...aldatan erkek var mı aramızda ? neden aldattınız? Erkekler neden aldatır? Ne düşünüyorsunuz?
Erkekler neden aldatır?
Aldatma Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayatım bunu erkeklere sormana gerek yok. Sana 100lerce sebep sayabilirler ama hepsi sonuçta birer mazeretten ileriye geçmez.

Dünyanın en güzel kadını olsan da, en seksi kadını olsan da, mutfakta bir usta, yatakta bir seks kraliçesi olsan da durum değişmez. Erkek eline geçen ilk fırsatta başka bir kadınla yatacaktır. Üstelik o kadının öyle ahım şahım güzel olması da gerekmez.

Neden mi? Çünkü bu erkeğin fıtratında olan birşeydir. İçgüdüleri böyle proglamlanmıştır. Bu çıplak hakikati inkar etmek yaradılışı inkar etmek demektir. Ben bu gerçeği inkar etmek yerine, bu gerçeği görüp ona göre hareket edilmesinden yanayım.

Eğer kocam başka kadınla yatarsa onu asarım keserim boşarım diyen kızların yorumlarını ibretle okuyorum. Bekara karı boşaması kolay derler. İnşallah evlendiklerinde bu dediklerini yapmaya kalkmazlar. Ama malesef bunu yapan çok kadın var ve evliliklerin yarısından fazlası boşanmayla sonuçlanıyor. Peki nerde ölene kadar beraberlik yeminleri?

Ben 6 yıllık evliyim. Kocama da deliler gibi aşığım. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Şimdi kocam bir gece bir kadın ile birkaç saat zevk yaşadı diye onu boşayıp mutlu evliliğimi yıkmam. Ne var yani? O adam ailesinin rızkı için her sabah evden çıkıp kan ter içinde canını dişine takmış çalışıyor. Arada maça gidip rahatlamak, arkadaşları ile top oynayıp stress atmak hakkı değil mi? Eee ne var yani bir gece de bir kadın ile bir kaç saat geçirdiyse?

Bakın düdüklü tencerelerde emniyet sübabı vardır. İçindeki basıncı azar azar boşaltsın diye. Eğer o sübap tıkanırsa içerde basınç büyür büyür ve sonunda bomba gibi patlar. Eğer erkekleri de böyle kıskançlıklarımızla tıkarsak bir süre sonra içerde basınç birikir birikir ve patlar.

Bence asarım keserim boşarım demek yerine ayda bir filan bırakın kocanız çapkınlığa çıksın. Hatta o akşam kendi ellerinizle giydirin süsleyin ve kapıdan öpe koklaya yollayın. Gider rahatlar ve sonra sizin sevgi dolu kollarınıza ve mutlu yuvasına döner.

10
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu nasıl bı zıhnıyet sizin gibiler yuzunden bunlar yuz buluyor...erkegın yaratılısı boyle nasıl mıden alıyor pekı kocanla aynı ayatga gırmeyı onun baskasını oksayan ellerını tutmayı,dudaklarını opmeyı...sende aldatıyormusun pekii?

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

Nasıl mı? Tabi ki sevgi ile. Hesapsız kitapsız karşılıksız derin bir sevgi ile. Eğer o adamı sevmiyorsan onun zaten her hareketi sana batar, seni sinir eder. Seviyorsan osuruğu bile gül kokar. Bir anne evladının bokunu bebekken nasıl temizliyorsa, allah göstermesin evladı sakat kalsa kocaman adam olduğunda bile temizler. Midesi nasıl mı kaldırır bunu? Söyleyeyim. Sevgi ile. Tavsiyem kalbinden kıskançlıkları atıp içini sevgiyle doldurmandır hayatım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pekı onun sevgısı nerede ,senı sevse vazgecemezmı baska kadınlardan..allah biz insanlara akıl vermıs ırade vermıs...hayvan degıller kı yaratılıslarında kı ıc guduyle baska kadınla bırlıkte ol cagrısına uysunlar...akıl vermıs allah akıl hayvandan ayrı olması ıcın...sizin gibi kadınlar da kabul edın ..ama emınım egonuzu tatmın ıcın sızde esınızı aldatıyorsunuzdur ! yanılıyormuyum...

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

Bak tatlım bu konuya Allah'ı dini sokarsan ben susarım. Neticede din alimi değilim ahkam kesemem. Ama allah içki günah demiş maşallah herkes içiyor. Faiz almak da vermek de aracı olmak da günah demiş ama maşallah hepimizin cebinde kredi kartı var. Peki sen? senin hiç günahın yok mu? Ayrıca herkesin günahı kendine. Eğer günah işliyorsa bırak onu kocan düşünşün. Neticede ahirette hesabı o verecek. Sen sadece kendi günahlarını düşün başkalarınınkini değil.

Yorumla
    • keops
      keops
      +1 yıl

cok gzl cevaplamışsın

Yorumla
    • komunist
      komunist
      +1 yıl

bir kadının bunu söylemesi tuhafıma gitti :/

Yorumla
    • periyim
      periyim
      +1 yıl

oyle diyorsun da bu erkeklerin yaratilisinda vs yok arastirmalar yapilmis hepsi palavra kardesim. Allah zina yi kadina da erkege de yasakladi. bu bukadar basit iste! aldatan erkek yada kadin farketmez zina isler. eger Allahini kitabini taniyan bir insan olsa aldatmaz! Allahi ve dininebagli olan insan alkol de kullanmaz zina da islemez. gunah cunku ve cok buyuk bir gubah. hani senin bahsettigin kucuklerden degil baya obur tarafada agzina atesle sicilacak cinsten gunah

Yorumla
    • engel
      engel
      +1 yıl

evet ama ya ask olursa bende bir evliyle tek gece oldum adam bana ask oldu üc yili geckinki bana geliyo birakamadi ben hic aramiyorum yinede geliyo kapima

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

pericim ben de kasini söylemedim ki... Bu konular itikat meselesi. Eğer o kişi senin gibi itikatli biri ise heralde yapmaz bilemiyorum. Kişilerin itikatine kalmış. Kimsenin itikatine de karışamayız. En başta dinimiz buna cevaz vermez. Herkesin sevabı da kendine günahı da kendine. Öbür taraf da yargılayacak olan da Yüce Allah. Bize yargılamak düşmez. Yoksa şirke düşeriz ki benim bildiğim ondan büyük günah yok. Neyse dediğim gibi ben din alimi değilim. Bilir-bilmez ahkam kesmek istemem.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dusunsenebi
    dusunsenebi Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

neden mi?

link

link

link

link

link

link

link

link

link

1
    5 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

istedğim cevap bu değildi .. farkına varırsan bende ciddi bişey yazıcaksın sandım . iyi birdaha sormam soru tamammı ? bitti konu

Yorumla
    • dusunsenebi
      dusunsenebi

hepsinde bir sürü açıklama var. gayette ciddi yazdım :D

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

belkide ben kendim için de duymayı istedim demek istdeğim bambaşka bişey benim ...

Yorumla
    • dusunsenebi
      dusunsenebi

tek cümlede açıklarsam o halde, aldatmak kişilik bozuklugudur bana göre, kişiliği bozuk insanlar aldatır. Bu arada insan değillerdir onlar lafın geliişi :-)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

anladım demek istedğini =)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aldatmak değil de daldan dala atlamayı kendim açısından açıklayayım. açıkçası cinsel ilişkilerim olmadığı zamanlarda cinselliğin çok zevkli birşey olduğunu sanıyordum. sonra an geldi yaşadım. bu muymuş dedim kendi kendime. çok bir zevk almadım. ama ilişkiye girdiğim kadın kendinden geçti. sonra o kadında sorun vardır belki yeterince dar değildir falan diye düşündüm. başka kadınla ilişkiye girdim. onunla da yaşadığım şeyden birşey anlamadım. ama onun keyfi yerindeydi tabi. sonra etrafımdaki diğer erkeklere sordum. yahu kadınler kendinden geçiyor ben birşey anlamıyorum. resmen kadınlara hizmet etmekten başka birşey değil bu. sizde de böyle mi dedim. meğer herkes bu durumdaymış. bir dokundum bin ah işittim. sonra bende de başka erkeklerde de hep "bu kadın mükemmel görünüyor bir öncekinden daha çok zevk alacam" beklentisiyle hep bir daha iyisini deneme isteyi oluştuğunu farkettim. evet hep bir umutla bir diğerini deniyoruz ama sizin gibi zevkten 4 köşe olmuyoruz. bence daldan dala atlamanın ve aldatmanın altında bu var. ben ve yakın çevrem için durum bu.

1
    1 Yorumla
    • elifkeı3ıeır
      elifkeı3ıeır
      +1 yıl

nasıl bir şey arıyorsun o zaman yani hangi umutla ya da bumuymuş dediğin şey ne tam olarak

Yorumla
  • Neconder
    Neconder Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

soğursa aldatır,karsısındakının trıplerıne dayanamazsa aldatır sahsen ben aldatmak yerıne ayrılırım olur bıter

10
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

29

Cevap

• Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

Herkeste bir aldatma potansieli vardır. Sen de tutmuş sadece " Erkekler " aldatıyormuş gibi yansıtmışsın. Esefle kınıyorum ( bu kınamak neye yarıyorsa artık).

Aldatma sebepleri pek çok tur:

- İlişkinde huzur yoktur huzur arayışına girerek ..

- Karçı cinsten biri parnerinden bulamadığın bişiyi sunduğu için...

- Partnerinle çok kısıtlı bir ilişkin olduğu için...

- Partnerin sana gerekli ilgiyi göstermediği için...

- Pis boğaz biri olduğun için...

- İlişkini ciddiye almadığın için...

- Cahil ve düşüncesiz olduğun için

- Sorumluluktan kaçtığın için...

- Partnerinle cinsellik yaşamadığın için...

- vs..vs..

diye uzarr gider..seç beyen al..

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm

Yorumla
    • Ausname
      Ausname
      +1 yıl

Hımm..hımm... ee seçtin mi uygun olan bir veya birkaç taneee...? :-))

Yorumla
    • seçil1
      seçil1
      +1 yıl

tabiiiii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bı kacı bı arada olmalı dıye dusunuyorum sadece bırı boyle bıseye yetmez

Yorumla
  • periyim
    periyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

Benim sevgilim var ve mesafeli iliski yasiyoruz. şu an aldatsa beni haberim olmaz arti kendinde oyle bir hakketigini dusunebilir cunku ben onla cinselik adina birsey yasamiyorum. Erkekler cogu zaman aldatiklarinda firsat degerlendirmek icin duygusal birsey olmadiginda sadece zevk icin uckurlari icin aldatir. kadinlar aldatiginda duygusal olarak aldatir.

diyecegim o ki sevgiliyken ok olabilir ki istemem! ama evlendigimde sevgilim bakire oldugumu billiyor ve minnet duyuyor bunla. benle evlendikten sonra aldatirsa sicarim agzina ve ustelik onu ben en yakin arkadasiyla aldatirim. neden mi ? ben uckurumu tutabilirsem sende tutabilirsin. ben kiz olarak gelmisin senin esin olmaya sana cinsel olarak mutlu ediyorum, evde huzur katiyor, maddi manevi eve destek cikiyorum sonucu aldatilmak mi? bunu mu hakkediyorum? cok sinirlendim :D

0
    0 Yorumla
  • Mehriban52
    Mehriban52 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 62%
    +1 yıl

Bence böyle bi durum var,.. Bazi erkekler karaktersiz oldugu icin kadinlari aldatir,.. Bazilarida evlenmek üzere olupta iliskiye girmediklerinde, baska yerde aliyorlar almalari gereken seyi (bana kalirsa, gercekten seven Erkek kesinlikle baska bir kadina dokunmaz) sonra evli olan ciftlerde böyle, kadin odun gibi yatakta yatiyor senede 5-6 kez belki iliskiye giriyorlar, ve dogal olarak istekler ve arzular oluyor.. Ve bi zaman gectikten sonra erkek o ihtiyaci sevgiyi baska yerde ariyor,.. Seks bir evlilik icin cok önemli.. AMa bu aynisi kadin icinde gecerli,.. Kocasi yatakta istediginiv ermedigi ve senede bir kac defa seks yaptiklari icin kocasini aldatanlari taniyorum..

1
    0 Yorumla
  • BlackLabel
    BlackLabel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

Erkekler genelde bitmeyen cinsel arzular için aldatır her bir kadın tanıdığında daha guzelini gorunce onunla daha iyisini yaşayabilceğine inanır ve daha fazlayı ister ondan ona ondan ona ondan ona seklinde bu surer. bazısı bunu arayarak karaktersizce surdurur bazısı ise hiç dusunmediği beklemediği bir anda bir kadının hareketiyle kendini bu olayın içinde bulur. Sadece cinsellikten ornek verdim ama bu sevgi eksikliği romantizm ask guzellik gibi unsurlarda da gercekleşir.

1
    0 Yorumla
  • Nilüferrr
    Nilüferrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

aldatmak tek erkeklere mahsus degıl dır . kadınlarda aldatıyo benım en yakın arkadasımın karısı adamı evde baska adamla aldattı dusunsene ya adam eve gelıy ove karısının koynunda baska bı adam .. severek evelendıler bırbırlerı ıcın olurlerken kadın neden aldatır hadı ?

0
    1 Yorumla
    • BlackLabel
      BlackLabel
      +1 yıl

evli bayanların daha cok aldattığı yonunde bir gorusum oluşmuştu senin kide bana bir ornek daha oldu .. yaşamış biri oalrak ben sana cevap vereyim. eşinin veremediği sunamadığı mutlaka birşey olur ve kadın onu almak isterse aldatır ama sevdi ama ilgi ama romantizm ama cinsellik bu herhangi biri olabilir.

Yorumla
  • RealPain
    RealPain Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Belkide aldatmak nasıl onu bilmeliyiz cinsel anlamda aldatmak tabiki derin mesele aldatana sormalı, bence eylemi gerçekleştirdiği kişi hep arzuladığı kişi veya suç o kişide onu yoldan çıkaran o kişide.

Kimi kadınlar iş arkadaşıyla görüşmeye bile aldatma der buda ayrı mesele, kadınlara sormalı birde...

2
    2 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

sormak istedğin buysa evet cinsel anlamda ...

Yorumla
    • RealPain
      RealPain

Doğru kişiyi bulamamış ondan bana kalırsa yoksa cinselliği partneriyle yaşar yani sadıktır.

İnce ele sık doku en sonunda karar ver.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evet ben aldatıyorum ama aldatma olarak görmüyorum bunu evlenmeden önce çapkın biri oladuğumu ve evlendikten sonrtada bunun için garanti veremeyeceğimi vaz geçemeyeceğimi söyledim daha nediyim aldatma mı bu şimdi? benim aldatma gerekçem şu; bazı erkekler rahattır kadınlar onları sever onlarda kadınları fazla çaba gerekmez... kadınları seviyorum onlarda beni sorun yok yani...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aldatmadığım için bilmiyorum,bir kız benle ilgileniyordu bende ilgileniyordum bana "bak bana söz ver kimseye bakmıcaksın başka kız arkadas bulmucaksın dedi" bende sözverdim bulmam merak etme dedim dediğimi yaptım gerçi sonra anlaşarak ayrıldık bir kere güven vermeli insan.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

açıkcası aga eşim uyuzluk yapıyor tutuyorum içimde. Sonra bişeyler istiyorum yok efendim türlü bahane yine olmuyor.yine neyse diyorum. Hani benimde isteklerim var yine istiyorum yine kem küm yapınca ne oluyor? Bu baba zıvanadan çıkıyor niyeti bozuyor ondan sonra aldatıyorum. Sokakta 16-20yaş araşı yeni nesil azgın fasülye kaynıyor. ben çebremde olanı yazıyorumğ kimisi sırf karısına uyuzluğuna randevü evine gidiyor. Ama inanın bunda eşimin payı büyük. Benim payımsa cinselliğe ilgili olmam...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah zinayı yasaklamış ömrünüz boyunca tek bir kadına el sürün oda eşiniz olsun demiş.. madem siz erkekler niye evleniyosunz aldatacaksanız evdeki köle olsun diye mi? zina yapacaksanız evlenmeyin kardeşim boşuna çoluk çocuk ortada kadın ortada kalıyo onların vebali de boynunuza Allah herkese irade güç vermiş onla bunla yatacaksanız iradesiz olup hiç evlenmeyin daha iyi !

11
    0 Yorumla
  • nirvanamali
    nirvanamali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Niye ''Erkekler'' diyorsunda bu çok büyük bir tabir Aldatmayan erkek aldatan erkekten daha fazladır.

ve dünyada kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor ve kadınlar bunu aldatma saymıyor neden acaba?

2
    0 Yorumla
  • stayhard
    stayhard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

erkeklerin taradılış olarak dıgasında aldatmek oldugunu unutmayın . kısaca erkek mantıgı derki ...! bir beni cok seven ve sadakat eden bir partnerim olsun . birde haremim olsun ...:))

1
    1 Yorumla
    • engel
      engel
      +1 yıl

bende bayanim bende istiyom sevenim olsun bir yandada tek geceliklerim olsun

Yorumla
  • Sebat
    Sebat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 47%
    +1 yıl

Yapmalarındaki amaç desen bir yorum getirirdim. Ama " Yapmanızdaki" dediğin için cevap verme gereksinimi duymuyorum. Ama sadece dip not olarak, bayanın aldatmasındaki sebep neyse o...

0
    2 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

o zaman yaplarındaki amaç diyorum? cevabın nedir?

Yorumla
    • Sebat
      Sebat

Güzelliğe ve göreceye göre kişiyi beğenip alanlar, daha güzelini gördükleri zaman kendilerini tutamazlar. Çünkü onların o kişi ile, çıkması, sözlenmesi, evlenmesi... her neyse. Ama herhangi bir hasleti için sevip evlenenler aldatmazlar. Çünkü haslet güzelliği başkasında bulunmaz.

Yorumla
  • arda0123
    arda0123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

monotonluktan sıkılan her istediğine evet deyen kadınlar yüzünde bazılarıda alışkanlık yapmış farklı heyecanlar için aldatılır ama kadınların aldatma yüzdesi erkeklere yakın arda fazla fark yok

1
    0 Yorumla
  • HeRaM
    HeRaM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence aldatmanın nedeni öıktığı kişiden beklediğini alamamaktır ve bnu verecek birilerine yönelir. Kızlarada aldattım diyemeyiz çünkü kendileri vermez ama kimseninde o istediğimiz şeyi vermesine izin vermez :)

1
    10 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

iyide o zaman gidipde bana açıkca söyleyebilirdi . onunla cinsel anlamda bişeyler yaşamadğım yaşamıycam anlamına gelmez ki ? sorun o değil bide yakalandıktan sonra neden arayıp duruyo ki saatlerdir bişey yaptıysan onun farkında olman gerekmiyomu? yani kişiselgörüşüm tabii

Yorumla
    • HeRaM
      HeRaM

Bence bekleyemedi ve sana söyleyemedi o tür bişey yaşamak istediğini başka birine gitti yaptı etti ama nedeni ne olursa olsun yaptıgı iyi bişey değil hemde hiç değil son pişmanlık bi işe yaramaz hatasını anlamalı bencede farkında olmalı

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

belki çoğu şey farklı olabilridi söyledği zaman ...

Yorumla
    • HeRaM
      HeRaM

benecede olurdu en azından isteklerini bilirdin ona göre kıvam çekerdin ilişkinize :/ ben senin yerinde olsam bidaha asla onun suratına bakmazdım şimdi ihanet eden her konuda sana ihanet eder :/

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

bakmıyorum zaten elime geçse öldürücem onun yüzünü değil sesni dahi duymak istemiyorum o kadar sinirliyim. mesaj atıp duruyo gece uyuamadım telefonun sesinden telefonu parçaladım çok kötü bişey ya

Yorumla
    • HeRaM
      HeRaM

En iyi artık bana değil o haltı yediğin kızı ara de teli tamamen kapat rahatına baaak ;)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

açmadım bile :)

Yorumla
    • HeRaM
      HeRaM

İşte sen madamsıın :)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

hehe :)

Yorumla
    • HeRaM
      HeRaM

:)

Yorumla
  • mad_girl
    mad_girl Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 56%
    +1 yıl

Her zaman dediğim gibi erkek ya da kadın aldatmanın tek nedeni şerefsizliktir .

5
    0 Yorumla
  • BlackLabel
    BlackLabel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

seven erkek de aldatır. bazen egosunu tatmin eder kendine guvenini geri kazanır yeri gelir bir kadın aklını celer ona sahip olur.

0
    0 Yorumla
  • esmer7676
    esmer7676 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

erkek arkadaşının ihtiyaçlarını karşılayamıyosun diye olabilir veyaa tam tersiiii ona herşeyi yaşatmışsındır artık haz kalmamıştır içinde

0
    2 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

eğer 2. söyledğin doğruysa cidden düşünüyorum istediği her şeyi yapmakta bu duruma getirirmi diye

Yorumla
    • esmer7676
      esmer7676

evet malesef getiriyor bazen insan kolay kazandıklarını kolaylıkla kaybeder

Yorumla
  • keremarrigo
    keremarrigo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

kadınlarda bir eksik gördüğünde aldatır

mesela kadın iyi kadınlık yapmıyorsa

iyi bir eş olamıyorsa aldatır.

Çareyi başkalarında arar

0
    0 Yorumla
  • ReaL_İst
    ReaL_İst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bilmem hayatımda hiç kimseyi aldatmadım :) afferin banaa... :P :D

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kac yasındasın?

Yorumla
    • ReaL_İst
      ReaL_İst
      +1 yıl

20... de niye yaşa göre oranlarınız mı var.18-20 yaş arası yaşanan ilişkilerin %20 si aldatma ile sonuçlanmalı tarzında.. :P :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 lerde bıraz daha temız erkekler 35 ten sonra azıyorlar ne hıkmetse

Yorumla
    • ReaL_İst
      ReaL_İst
      +1 yıl

Diyorsun... İlginç bir teori :D

Yorumla
  • kuzenvekomsu
    kuzenvekomsu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Bir ilişkinin bir duygusal bir de cinsel yönü var, herhangi birinden tatmin olmayanlar aldatır tabii.

1
    0 Yorumla
  • den_eme
    den_eme Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

daha önce aldatıldım.

ama birisi aldattığında ben seni aldattım diyebilir mi ki?

0
    3 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

o kadar seviyoduysa diycek zaten öğrendğimde gururu 0zaten birde onu dşünsün ona göre hareket etsin . yalanmı şimdi? her iki şekildede gururu yerle yeks?n

Yorumla
    • den_eme
      den_eme

aldatan kişi böyle bi haltı yemişse gelip söyleyemez. öğrenildiğinde ceketini alır ve gider.. gururu olsa aldatmaz zaten.

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

bende onu dyorum zaten ...

Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Hersey olabılır zevk için, yedekte tutmak için vs .

0
    4 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

yorumun için teşekkürler ancak bu bence çok aşşağılayıcı . yani bilmiyorumda böyle olmaması gerekiyo neden söylemezki aldattığını bununla ilgili bi yorumun varmı acaba yazan tek kız olarak?

Yorumla
    • merimeri
      merimeri

cunku erkek ole bılınmek ıstemez . mesela erkekler aldatıldıklarını kımseye solemek ıstemz nıye erkeklık gururu yıkılır . işte aldattıklarının da pek bılınmesını ıstemezler hem sevgılıden olmak ıstemezler herseye ragmen dursun lazım olur mantıgyla yanı bosta kalmamak için hem de kımsenın gözunde aldatan erkek olmak ıstemzler yaptıkları dogru mu hayır tabıkıde ınsan ne yapıyorsa durustce solemelı

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

çok saol yorumun için

Yorumla
    • merimeri
      merimeri

rıca ederım ne demek :)

Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

aldattığınla maymunlamı aldatıyo?yine bi kadın?bunu da tartışın biraz?

0
    0 Yorumla
  • tharess
    tharess Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Erkek dünyanın en güzel kadını ile birlikte olsa bile eline geçen ilk fırsatta aldatır.

1
    0 Yorumla
  • Jenko
    Jenko Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

erkek kızdan mutsuz ise aldatır. mutlu erkek neden aldatsın ki.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

farklılık arıyorlar heralde aldatanlar çevremde görüyorum bu aralar karakteriyle ilgili yapan insan aslında kendini de kandırıyor

0
    8 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

farklılık arıyosa söylesin ama dimi?ayrıl desin sevmiyorum desin aldatmasından iyidir . yok öyle 2-3 kız birden eimin altında olsun olucaksa adam gibi olucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

:D düzgün adamlarda var siz nasıl buluyorsunuz bunları anlamıyorum ki 1 tane kız olmalı tam sevilmeli işte zaten her istediğini yapıyor o da sevince..

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

sen bana iyi bi kız değilsin istediklerini yapmıyodun sevgilinin felan mı demeye çalışıyosun eğer öyle bi şey kastediyosan ağzının payını vericem çünkü.. o yüzden sordm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

çok sinirlisin

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

evet öyleyim biraz kabul ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

ben birşey demiyeyim artık:D sende biraz daha dikkatli ol

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

o kısmı beni ilgilendirir sanırım? dikkatsizsem dikkatsizim yani

Yorumla
  • romantikk
    romantikk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

her çiçek ten bal almak :)ama çok yanlış kızlar her hıyar dan tad almaya kalksa kıyameti koparırız

1
    21 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

o zaman bende aldatayım o bana yapıyosa benimde ona bunu yapma hakkım var çok saçma işleri var bazı erkeklerin... (kastım sen değilsin )

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

valla sende aldat hem değişiklik olur :)bazıları nın kide çok değişik şaka yaptım

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

güldüm ...

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

hep gülersin inşallah

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

sadece ben değil umarım herkes güler herzman

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

hayır sadece sen gül banane oynamıyorum :)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

:)bak yine güldüm . cjk cjk cjk bana yakışan bişey değil hiç gülmek

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

yo gayet yakışmiş ama hafif dar gibi o da zamanla açılır :) güldün mü gene jik mik

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

bana yakışan şey nadirdir :D

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

waaoooowww :)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

ne yazmam gerektiğini bilmiyorum :)

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

daha iyisini yazamaz din :)içinden ne gelse yaz utanirisen duvarıma yaz yaz yaz yaz :)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

tamam yaz -yaz -yazarım :D

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

şaka maka baya konuştuk valla :)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

dimi baya :D k.b elektrikler gitti yazamadım

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

ne kusuru ya öyle deme hem dinlendik:)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

yaa öyle oldu bu seferlik :)

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

şey adın meltem miydi .)

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

hayır ... neden sordun?

Yorumla
    • romantikk
      romantikk

ya biri adım meltem demişti bana ben karıştırdım galiba pardon adın ne kısa halide olur ben mami mesela

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

:) adım harika benim :) ama aile iinde zeynep derler neden bilmiyorum

Yorumla
  • Freshwater
    Freshwater Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52 , eic 47%
    +1 yıl

Kim diyor onu? Biz hiç aldatmayız.

0
    4 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

doğru söylüyosun beni aldattığını grdüğüm kişi kızdı zaten...

Yorumla
    • Freshwater
      Freshwater

İronik olarak söyledim. Bir espriydi ama galiba durum ciddi. Pardon! bunu bilmiyordum. Erkeklerin hepsi aldatmaz da. Aldatan niye aldatır? Kişiliği ile alakalı. Aslında her erkek aldatmaya (çok eşliliğe) meyillidir. Bir şekilde, bazıları bu dürtülerine engel olurlar. Bazı erkeklere de, "Bu şartlar altında nasıl aldatmıyor?" diye şaşarsın hatta ama karakter üstünlüğü, sabır, irade gücü... engel oluyor işte.

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

anladım teşekülrer yorumun için biraz sert bi çıkış yaptım özür dilerim ben hep parlayıp sonradan pişman oluyorum zaten özür dilerim ...

Yorumla
    • Freshwater
      Freshwater

Sorun değil :)

Yorumla
  • borabey
    borabey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

evinde mutsuzsan huzurun yoksa neden aldatmasın

0
    4 Yorumla
    • degermi25
      degermi25
      +1 yıl

bu aldatmak için geçerli bir sebep mi?

Yorumla
    • borabey
      borabey
      +1 yıl

sonuçta erkeğinde mutlu olmaya hakkı yokmu ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pekı mutlu olmayan kadınlar da aldatsın o zaman

Yorumla
    • borabey
      borabey
      +1 yıl

aldatıyor zaten

Yorumla
  • gece_uçan_pırasa
    gece_uçan_pırasa Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

tatmin edemiyorsan (her konuda) aldatır.

1
    2 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

ya ediyorsan o zaman? deddiğim gibi ilişkide sorun yokken neden aldatır ?

Yorumla
    • gece_uçan_pırasa
      gece_uçan_pırasa

merak...

Yorumla
  • VeryHard
    VeryHard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Demek ki 1 tane yetmıyor

1
    2 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

ne diyebilirim ki şimdi çok haklısın ...

Yorumla
    • VeryHard
      VeryHard

:)

Yorumla
  • Sacmahayat
    Sacmahayat Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Bazı ihtiyaçlarını karşılamadığından olabilir

0
    0 Yorumla
  • carlito77
    carlito77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Her gün aynı yemeği yemeyi istemedikleri için...

0
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bir kadın neden aldatırsa aynı sebeple.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

alkollüyken olmuş öpmüş. !

0
    0 Yorumla
  • I_layvuu
    I_layvuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

zevk için

0
    3 Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

sadece zevk için bunu yapabilecek kadar düşermi insan? sen yaparmıydın sırf zevkine ? bilmiyorum tabi insandan insana değişir ama neden söylemez o zaman .

Yorumla
    • I_layvuu
      I_layvuu

bazen zevk için diyetteyken kocaman bi dondurma yiyebiliyosan aldatabilebilirsin

öyle işte karakter meselesi

Yorumla
    • gentlefist
      gentlefist

ben yolumda kararlıyımdır ben diyetteyken dondurma yemiyosam yada pasta yada her neyse karşımdakide yemiycek ben onu aldattımmı da o beni bu şekilde aldatabiliyo ben sadece onu anlamadı teşekürler cevabın için

Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden aldatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden aldatır? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨