Kimle tanışsam cinsel ilişki istiyor ben bakireyim ve eşime saklamak istiyorum ama bunu deyince kimse takmıyor artık bakireliği önemsemiyor desen de inanmazlar diyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakire isteyebilmesi için bakır olması gerekir o erkeğin de. Ben bakir im mesela. Hala hiç de azımsanmayacak kadar bakir erkek var. Sakın ola erkeklerin geneli zina yapıyor biz de yapabiliriz düşüncesine kapılmayın. Herkese ayrı ayrı hesabı sorulacak ahirette çünkü. Hiçbir kız erkeklerin çoğu zina yapıyor ben de bu yüzden yaptım deyip bunu bir gerekçe olarak gösteremez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiğim kadının ilk sevgilisiyim ve bunun ne kadar özel olduğunun farkında olup çok mutlu oluyorum bana göre cinsel anlamda da duygusal ilişki anlaminda da çok özel ilkler bilmiyorum kim ne düşünür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakire olmak namus demek degil kizlik zari da oyle dusnuldugu gibi bir vajina girisinda bir zar var perde var değil isteyende yapiyor yani evlilik cok zor bu devirde de ama ornek ben ilklerimi yasayacagim biriyle yapmak isterim o ayri konu ama evlilige kadar bekle falan bana gore degil
00 Yorumla
+1 yılYoo herkes onemsiyor. heeee seninle evlenmek degilde niyeti bozuktur. bu kiz bakire degil sorun cikar diye istemiyordur. yoksa herkes bakire kizla evlenmek ister. kim esinin baska erkeklerle dusup kalkmasini isterki. bu arada takipbatarmisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen bildiğin yoldan şaşma o durumu isteyen kesim azinliktadir herkes yine kizligi bozulmamış hanım ister sakın birilerinin doldurusuyla teslim olma pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBakirelik bacak arasinda degil dusunceler de olmali her iki acidan da bakire bir kadina saygi duyarim elbette lakin benim adima bu olmazsa olmaz bir sart degil
00 Yorumla
+1 yılBen isterim
Çoğu insna artık umurunda değil
Kendi hevesine bakıyor
Karşısındakini düşünmüyor00 YorumlaVardır illa.
Saçma bir kafa kadın içinde erkek içinde. O tür şeylere takılan insan zaten evlenmelik, ciddi düşünmüyordur.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bakma onlara iş ciddiye bir binsin öyle bir önemli hale getirirler ki bakire değilsen sorun sorunlar olur burada nerdeyse hergün bakire olmadığı için yazan dert yanan bayanlar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çünkü artık evlenmek istemiyoruz, mutlu olabileceğimiz insan arıyoruz
00 YorumlaSeni takdir ediyorum gerçekten kendini savun inşallah seni hak eden biriyle evlenirsin
00 YorumlaMesele bakire kız isteyip istememek değil erkekler evlenmek istemiyor.
00 Yorumla
+1 yılBakireliği önemsemiyorum ama yaptığın doğru, ben de kendimi eşime saklıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma derim çizgini bozma. Ben de evlilik düşünüyorum ama artık zor gibi herkes kafasına göre bir şeyler cizmiş anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen istiyorum ama o bile artık güvenilmez, ağzıyla yapan var arkadan yapan var sürtünme yapan var diktiren var vs vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakire kız kaldı mı? şimdi ben varım diceksin sizide görüyoruz ancak sizinle yatmak isteyen erkeklerlesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına Zengin imanlı Güzel işi olan biri çıkınca Anlarsın Bakirlik Ne kadar Önemliymiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bakirelik önemli. ben evliyim ama asla bakire olmayan almazdım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakire isteyen de vardır bakire kalmak isteyen de. Tercih meselesi.
00 Yorumla
1 yılSoğan zarı ne gerek var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk benimle yaşasın isteriim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn itici kadin profili benim icin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik önemli bir kavram değil çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen kaldım kardeşl ben kaldımm dhsh
00 Yorumla
+1 yılBakire isterim tabi olmayanla olmaz
00 YorumlaKaldı bulamıyoruz yoklar fmfkfm
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey. Öbürü olursa daha çok üzülürsün.
00 YorumlaEşim bakire istiyordu
00 Yorumla
+1 yılKaldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapıyosun
00 Yorumla Kalmadı pek
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef
😅😅niye kalmasın ya sana denk gelmemiştir
00 Yorumla
+1 yılBakirelik nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldı kaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıla*ın kapansın :)
00 Yorumla Ben istiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istermisin
00 YorumlaKaç yaşındasın ki
00 Yorumlaben istiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi