Bir dönem beyniniz çok dolu birsürü işiniz var seks aklınıza gelir mi yoksa öteler misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir dönem beyniniz çok dolu birsürü işiniz var seks aklınıza gelir mi yoksa öteler misiniz?

Tabi ki engel oluyor.
Sadece yorgunluk değil ki bir çok etken var.
Seks denen şey beyinde biten olaydır. Aynı şekilde kadın orgazm olmasını sağlayan şey beyindir.
Kafa olarak iyi olmak gerekir.
İş hayatın da herhangi problem sekste sorun yaratabilir..
Kısaca seks sırasın da dış dünya ile iletişimi kesip tamamen o anın tadını çıkarmak gerekir.
Tabi bu ne kadar mümkün olursa.
Kesinlikle engel değil. İlk dokunuşlar, okşamalar, öpmeler, belki os, biraz mekanik zorlama ile olsa da 2-3. dk belki 4-5dk dan sonra farklı bir dünyaya adım atıyorsunuz. Sanki yeniden şarj olmuş gibi. Bittikten sonra aldığın uykunun derinliği tüm yorgunluğu uçuruveriyor. Mutlaka deneyin. Bize bunu İzmirdeki hem seks terapisti hem hipnoterapist bir çift öğretmişti. Eşimle doktorlarıma çok şey borçluyuz. Abuk sabuk insanların yazdığı yorumlara kulak vermeyin. Deneyin bana teşekkür edeceksiniz. Yanılıyorsam arkamdan küfür serbest. Yoksa ayda 1 seks yapar oturursunuz, sonra ayrılmaya giden yolculuk başlar.
Buğün aynısını bende kendime sordum. Aslında bu o kadar zor değil. Kafa yorgunluğum varkende ben çok rahat sevişebiliyordum. Sonra dan farkettim bu mümkündür.
Yorumun gerçekten çok aydınlatıcı.
Sekse bakış açısına göre değişir, hem de mental olarak yorgun olan kişi tarafından değil iki taraf için de.
Eğer temiz ve dingin bir zihinle yapılan bir şey olarak kodlanmışsa haliyle engel olacaktır çünkü kişiler uygun hissetmezler. Hem yorgun olan istemez keyif alamam diye, hem karşıdaki bencil degilse o alamaz diye istemez.
Fakat aynı zamanda zihin boşaltma olarak görülürse hem zihin yorgunu olan bunu severek yapar, hem partneri onun zihnini de boşaltmak için yapar.
Yani olay tamamen sekse bakış açısında...
Bence engeldir. Uzman doktorlar bile yorgunken mastürbasyon yapılmasını doğru bulmuyorlar. Mental yorgunluk performansı etkileyeceği gibi ruh halinede doğrudan etki eder. O yüzden dinamik bir vücut sağlıklı bir ruh haliyle yapmak en güzeli.
Cevap
51Cevap
Tabii ki engeldir insan nefes almaya dermanı bulamayınca yani çıkıpta bir şeylerin üstünde böyle bir şeyler yapası gelmiyor djdjddj
Kesinlikle engeldir. Motive olamaz insan. Fiziksel yorgunlukla seks yapılır ama mental yorgunlukla seks yapılamaz.
Evet seks engeldir çünkü kişi aslında ruhsal açıdan yani zihinsel açıdan yorgun olduğu zaman zaten bu direk bedenini de etkiler stres sinir veya üzüntü bunlar da cinsel isteğin azalmasına neden olacaktır
İki farklı düşünce yapısı var aslında.. Birisi canı sıkkınken hiçbir şey yapmak istemeyen, diğeri de stresini dağıtmak için biseylerle ilgilenen..
Birincisini düşününce seks yapamayız, aklımız dolu ve rahatlamak imkansızdır bu durumda..
Seksi düşünecek hali olmaz..
Eğer ikinci yöntemi düşünürsek ise seks iyi bir çözümdür.. Her anlamda rahatlatır.. Mental çöküş durumunu toparlar, iyi gelir.. Hatta gerçekten tüm dertlerin devası falan..
Keyifli günler 🌸
Kişiye göre değişir
Kafanıza her şeyi çok takan biriyseniz engel teşkil eder...
Ama seks her türlü rahatlama aracı olduğu için engel olmamalı
Sıkıntı insanların hayatlarını iyi organize edemediklerinden kaynaklanıyor...
Şahsım adına bugüne kadar eğer sevdiğim bir kadınla birlikte oluyorsam ve kendimide sekse odaklıyorsam hiç engel olmadı
Şükür Ne psikolojik ne de fizyolojik
Tabi ki mental yorgunluk ister istemez seks hayatımızı etkiler. Yine de yapmadan duramayız. 😎
insanın kafasının ruhunun dolu olması sıkıntıda olması bence her türlü etki eder libidoyu düşürmeye. ama bence yine de yapılabilr an o mental sağlığın neyden dolayı nası bi sorundan dolayı çöküşte olduğu önemli
Evet. Psikolojik sorunlar seks hayatını doğrudan etkiler. Doğal olarak psikoloji her şeydir. Bir insan seks yapmak istemiyor olabilir bu normaldir.
Kişiye göre değişir bazıları deşarj olmak için cinselliği tercih eder ve sekse odaklanarak kafasını dağıtır.
Bazıları ise cinselliğin csini duymak istemez o durumda.
Denemeler olsada performansı düşürebilir ama benim için değil bu seçenek. Seks bütün yorgunlugumu alır ve direk partnerimi nasıl iletirim ona odaklanirim
Mental yorgunken rahatlamak bana herşeyi unutturur.
Bencede :))
Gün içinde yorgun düşüyoruz bu yüzden takviye edici gıda kullanarak bu yorgunluğu azaltabiliriz
bence seks tıpkı bir ağrı gibidir. öyle bir an gelir ki birden yükselebilirsin. o zaman da yorgunluk falan umrunda olmaz :)
Bence değildir aksine gündelik hayatın verdiği mental yorgunluğu atmak için seks çok iyi gelir.
İnsanlar her şeye vakit ayırmalı fakat hayat şartları hep böyle olmaz.
seksten başka şeylere de ihtiyaç var aslında :) bazen şefkat ilgi alaka merhamette gerekiyor..
Kesinlikle engel aksini iddia edene inanamam
Mental yorgunluk cinsel hayatı etkileyebilir. Mental yorgunlukla seks yapmak zor olabilir çünkü kişi motive olamayabilir. Fiziksel yorgunlukla seks yapılabilirken mental yorgunlukla seks yapılamaz
Çokta olmazsa bile İkinci plana düşebilme ihtimali var
Mental yorgunluk, fiziksel yorgunluktan beter bir durum ve evet maalesef bende seks sürecini etkiler
Engel oluyorsa problem, aksine rahatlayacağını düşünerek girişmeli.
engel olabiliyor insan bazen kendini dinlemeyi ya da mental bir rahatliga ihtiyac duyabiliyor
Karsi tarafa saygısızlık olacak lakin bence kafa dagitmak stres atmak için iyi bir yöntem.
Geliyor aklıma her zaman olmadığı için mental yorgunlukta kalıyorum 😂
Tek taraflı hicbirsey yaşamam partnerimide bir başkasıyla aldatmam
Mental yorgunluk döneminde seks yapılmamalıdır bence.
Ötelemem ben doyumsuzum ya partnerimin istemesi önemli sadece ben hep hazırımdır ona
Engel olabilir, sonuçta keyif alacağınız bir şeyi moraliniz bozukken adaptasyon problemi açısından yapmak istemezler.
Seksin mental yorgunluğa iyi geldiğini düşünüyorum
Baş ağrısı yapar🤣🤣milli sorunumuz
Kızların milli yalani
benim aklıma hep doluyken geliyor zaten
Bence etkilenoilir büyük ihtimalle
Hayır engel olmaz bana her şeyin yeri ayrı
Mental yorgunlukta konsantre kaybolur. Sekse engeldir.
Kızlar hiç ereksiyon sıkıntsı yaşayan biriyle birlikte oldunuzmu?
Ben kafayı boşaltmak için daha çok yaparım
Engel değil ama etkiler.
Her gün yapsam da sıkılmam
Bazen oluyor evet istemiyor insanin cani hic bisi
Devamlı yapmak isterim
Benim hep geliyo. Mental falan etkilemiyor :)
Evet erkeklerde kadınlarda etkiler
Yorgunluk mu? O ne yaaa? Ajsjsjs
Kadını etkiler erkeği pek etkilemez
Değildirrr
Kalkmıyor bile öyle durumda.
en büyük engel odur zaten
Etkiler kesinlikle. Aklıma bile gelmez.
Kesinlikle engeldir.
Bazen engel olabilir
Kesinlikle kadın acisindan engel
Bana değil
Tabiki...