İşim gereği sık sık seyahat yapmak durumunda kalıyorum her hafta (8 saat toplamda). Böyle iken eşimi çok sevmeme rağmen hiç o taraklarda bezim olmuyor. Ama bu tatillerde böyle değil tabi. Arkadaşlar yorgunluk etken değilmidir cinsellik yaşamakta? Şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
elbette seyahat etmek vücudu fiziksel olarak yorucu bir etkenlerin en basında geliyor. cunki duzenli uykunuz, duzenli beslenmeniz, hatta mümkünse duzenli spor hayatınız olması gerekir. ama ülkede yasayan insanların buyuk cogunlugu düzensiz yasamdan dolayı hem ruhsal hemde fiziksel olarak sürekli bir yorgunluk halindeler. sürekli yorgunluk sendromu haline gelmiş neredeyse. Düzenli hayat bir çözüm olsada bu zamanda pek mümkün görünmüyor. asgari ölçüde dikkat edilirse herseyin daha iyi olacağına inanıyorum. bununla beraber cinselliğin beyinde baslayıp beyinde baslayan bir olgu oldugundan hareket edersek mümkünse stres kaynaklarından uzak durmak, huzur mutluluk, neşe içinde bir yaşam için mücadele etmek gerek. aklı basında birisin ki sorup öğrenmek araştırmak gereğini hissetmişsin. doğru yolda olduğuna inanıyorum. başarılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Her hafta sonu totalde 8 saatlik bir yolculuk muhtemelen bu neden.
+1 yılYorgunluk ve stres cinsel isteksizliğe sebep olan en büyük etkendir... Ne kadar rahat bir hayat yaşarsanız, sekse ayırdığınız vakit ve gösterdiğiniz özen de o kadar artar...
Ama haftada 8 saatlik seyahat çok uzun bir süre değil... İmkanınız varsa güneş ve rüzgar alan aydınlık veya bahçeli bir eve taşının, zaman zaman masaj yaptırın, ev işlerini haftada bir gün askıya alın...00 Yorumla
Etkiler canım .Benimde yorucu bi tempom var ve ne kadar istekli olsanda çabuk yoruluyorsun
212 Yorumla
Soran+1 yılyoldan geldiğimde hep böyle oluyor. Ama evde kaldığımda uzun süre Allah'tan böyle değilim.
Soran+1 yılNasıl aşacağız?
Soran+1 yılbu süreç bende her hafta. Ama az kaldı inş. Sizde evlimisiniz?
Soran+1 yılEvli olmayınca cinsellik yaşıyor musunuz? İnş. evlenirsiniz diyelim o halde.
Soran+1 yılsizin meslek neydi özel değilse?
Soran+1 yılen azından periyodik değil:)
tabikide yorulursun canım anlıyorum seni :) Tatil güblerine bırak sen bu işleri :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılYorgunluk şüphesiz libidoyu düşürür. Normaldir yani. Bu aşamada karşılıklı anlayış olması çok önemli.
Ayrıca düzenli seksten, bu düzensiz sekse geçiş çok önemlidir. Karşı taraf bunu yanlış yorumlayabilir. Ve yahut siz soğuyabilirsiniz. Bu yüzden kendinize haftada belli günler belirleyip o günleri sizin gününüz ilan edip, o günlerde mutlaka birlikte olun. Örneğin Cumartesi Salı ve Perşembe günlerinin akşamları sizin oyun zamanınız olsun.00 Yorumlayorgunluk sonucu salgılanan hormonlar, mutluluk hormonu dediğimiz endorfini ve sizdeki ostrojen hormonu salgılanmasını belli oranda engeller. libidonu artıracak gıda takviyeleri ile sorunu çözebilirsin...
00 Yorumla
+1 yılyorgunluk etken olmaz mı elbette etken. libido düşmesi yani isteğin düşmesi, aşırı yorgunluk, stres, kafein içeren içecekler nedeni ile olur. gayet normal durumunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılkafein içerenlere kahvede girdiğine göre, olumsuz etkiler mi? Çok yaygın tüketilir.
- +1 yıl
malesef öyle, kola, nescafe, türk kahvesi bunlar cinselliğin düşmanı. aşırı stres ve düşünce yoğunluğu, kafanın sürekli meşgul oluşu, aşırı yorgunluk olumsuz etkenler
Bu gayet normal yorgun insan sevişmek istemez. Ayrıca sevişse bile bayan zor orgazm olur çünkü gücü yok. Dolayısıyla erkek de tam olarak zevk almaz.
00 Yorumlaben böyle çok gezen bir kadınla asla yapamam sanırım
yorgunluk etki eder bence016 Yorumla
Soran+1 yılgezmek değil, zorunluluk.
Soran+1 yılHayır ben eksilemedim. ayrıca her türlü görüşe saygım var.
Soran+1 yılbu yoldan geldiğim gün için geçerli, Allah'tan böyle değil rutinde.
Soran+1 yılbu geçici bir süreç ama ndense böyle yorgun olunca hemen dinlenmek istiyorum. Sonraki günde tabiki böyle olmuyor. Ama buna rağmen etkilenmeyen de varmıdır diye sordum. Sorumun nedeni buydu.
Soran+1 yılsağolsun saygılıdır. Ama şöyle düşünün. Haftanın 3 günü evdeyim diğer günler şehir dışında ve her hafta bu yolculuk böyle devam ediyor. Ama az kaldı.
Soran+1 yılya hiç olmuyor anlamında değilki bu. Geldiğim de zaten akşam oluyor nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum. Ama sonraki gün tabiki böyle değilim.
Soran+1 yılAh ahh bide bana sorsanız.Yemeksiz hiç bırakmadım, her daim yaparım ben gelene kadarda bitmez bile. Ev işlerinide her hafta yapmaya çalışırım. Bu tempoyla belkide haklı olarak yoruluyorum. Ama geçici bu. bir kaç ay sonra biticek inş.
Soran+1 yılAğzınızı hayra açın, ne bitmesi?
hem evet hem hayır,biraz beyin olarak yorgunluğunu atman ve libidonu harekete geçirmek için fantezileri düşünmen lazım bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılnormalde durağan değilim ama bu yol sonraları böyle oluyor işte:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan için bilmem ama biz erkekler yorgunken şeyimiz bile afedersin kalkmayabiliyor. :D Ama bayanlarda heralde konsantre olamaz.Yorgunluk önplandadır çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkiler tabi calisan kadinlarinda boyle derdi oluyo ev kadinlarinda baslari agrir valla kocan elizabete talim sanirim bu 8 saatte
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke evde olsamda başım ağrımasa hiç:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalesef olumsuz etkiler. çok yorgun değilken, istek varsa iyi de gelebilir tabi :)
00 Yorumla
+1 yılsana önce güzel bir masaj yapmasını iste...ondan sonrası size kalmış...
00 Yorumla
+1 yılEnerji olmadan cinsellik olayı olmazki zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yazdığım eve geldiğim gün için geçerli, normalde böyle olmuyor tabi.
bence cok etken bu sebeplede hic aklına gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBence evett
00 Yorumlaelbet etkiler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği