Yarım saat sürmüştür heralde o anlarda zaman farklı akıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Partnerim boşalana kadar en uzun dayanabilen 15 dk felandı sonra titreye titreye boşalmıştı zaten seks olmadı hep oral yaptım ben ya çok saçma orale izin veriyor ama seks istemiyor
Süre tutmadım ama burada yazanlar kadar uzun süre de yapmadım ya da yaptırmadım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bunun rekoru yok bende ben her seferinde zevk suyu gelene kadar devam etmeliyim ki kadınımı hazırlamış olayım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
30 dk yaptım en fazla. 3 defa filan boşaldı. Tabi her iki tarafa da
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birkaç sefer partnerlerim ara vermeksizin yarım saatten fazla yapmışlardır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu karşıdaki kişinin orgazm süresine bağlı bence o sürenin kaç defa. Orgazm olmasına bağlı Kız arkadaşım vardı benim çok çabuk gelirdi hatta bunun için doktora bile gitti kaç defa yaptığı önemli bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1 saat yaladım titreye titreye, inleye inleye orgazm oldu
Ben 3 aşamalı yapıyorum 1 kuruyken öperim okşarım 2 dilimle yalar bakarım emdikçe boşalır boşalıncada ekşi olur suyu 3 bal sürerim tatlı tatlı bakarım sınırsız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç yapmadım dürüst olacaksak çok yapmayı istiyorum yüzüme oturtup saatlerce saat tutmadan yapmak kadınımı suratıma fıskırtmasını çok isterdim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ya bilmeyen görmeyen de seks tanrısı sanıcak herkesi. Cidden şu görüşleri okurken ben utanıyorum yazarken utanmıyolar.
üni yıllarımda zenci scglm vardı gunde saatlerce oral yapıyordu bıkmadan ben yorulsam vazgecmıyrdu
Bende çok seviyorum 3 saaat yalafıgımı biliyorum
İlerde kocan sorun ederse pişmanlık?
Ben sanırım bir saat boyunca yalayarak emmiştim defalarca azıma boşalmıştı.
Ama bana yapılan ise sanırım bir buçuk saatti iki kez boşalmıştım
İlkinde çok sperm geldiği için ağza gelmeyi ya da oral yaptırarak boşalmayı seviyorum. 5-10dk arasında geliyorum :)
Bilmiyorum da oral seks ile boşalmam yani, bugüne kadar boşaltabilen olmadı..
Bi’ yerden sonra partnerim sıkılmasın diye bırakıyorum..
Bal dök yala, tatlı tatlı gider böyle mutlu sona kadar. Artık ne kadar sürerse sürer
Partnerimin bana Oral yaparken ki boşalma süresini mi soruyorsun
Yarım saat sürmüştür heralde o anlarda zaman farklı akıyor
Partnerim boşalana kadar en uzun dayanabilen 15 dk felandı sonra titreye titreye boşalmıştı zaten seks olmadı hep oral yaptım ben ya çok saçma orale izin veriyor ama seks istemiyor
Soru biraz belirsiz olmuş orali erkek mi yapıyor erkeğe mi yapılıyor?
Süre tutmadım ama burada yazanlar kadar uzun süre de yapmadım ya da yaptırmadım.
bunun rekoru yok bende ben her seferinde zevk suyu gelene kadar devam etmeliyim ki kadınımı hazırlamış olayım
30 dk yaptım en fazla.
3 defa filan boşaldı. Tabi her iki tarafa da
Birkaç sefer partnerlerim ara vermeksizin yarım saatten fazla yapmışlardır.
Bu karşıdaki kişinin orgazm süresine bağlı bence o sürenin kaç defa. Orgazm olmasına bağlı Kız arkadaşım vardı benim çok çabuk gelirdi hatta bunun için doktora bile gitti kaç defa yaptığı önemli bence
1 saat yaladım titreye titreye, inleye inleye orgazm oldu
50 dk yapmıştı biri en son bende dayanamamistim🤗🤗
50 dk dayanman mucize 🤣
Ben 3 aşamalı yapıyorum 1 kuruyken öperim okşarım 2 dilimle yalar bakarım emdikçe boşalır boşalıncada ekşi olur suyu 3 bal sürerim tatlı tatlı bakarım sınırsız
Hiç yapmadım dürüst olacaksak çok yapmayı istiyorum yüzüme oturtup saatlerce saat tutmadan yapmak kadınımı suratıma fıskırtmasını çok isterdim..
Yarım saat minimum maximum 1 buçuk saat gibi
Sonuc bayılacak derecede zevkten uçan kadınlar
Ben genelde bosaltana kadar yaparım
çok hatırlamıyorum 3 kere boşaldığımı hatırlıyorum
Yaptigim mi yaptirdigim mi?
Yaparken mi yaptırırken mi
Oraldan asla usanmam saatlerce
Yaparken mi yaptırırken mi?
Bize yapılması mi bizim yaptigimiz mi
Eşim yapmayı da sevmiyor, yaptırmayı da :(
Seni babana müjdeleyen hemşirenin...
Süresi yok doyana kadar.