Gizli Üye(18-24)+1 yılBen normalde sert sevmiyordum. Bir gün partnerim sert yapmamı istedi o gün sert yaparak ilişkiye girdik ve ben de sert ilişkiden hoşlandığımı anladım. Yani kendisine bunu tatlı bir dille söylersen umarım terslemez ve anlayışla karşılar. Çünkü ben o günden sonra ciddi anlamda çok daha fazla zevk aldığımı hissettim. Tokat atarak, popaya şaplak atarak, boğaz sıkarak vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılya işte şöyleki biz zaten sertiz ama sadece sert yap diyerek ne istediğimi anlatamıyorum ve istediğim şeyleri söylemeye de utanıyorum. Mesela argo konuşmak hoşuma gider ama bunu istediğimi açıklayamıyorum komik geliyor. Tokat hoşuma gitmez mesela benim ama boğaz sıkma ve şaplak gider. Bunların hangilerini istediğimi nasıl anlatacağım ona.
Cevap sahibi+1 yılTokat atarak o da hoşlanmadığını belirtmişti fakat bir gün ilk önce boğazını sıkarak içine girmiştim ve sonra ağzını kapatırken tatlı tatlı tokat atarak bir yandan dudağından öpmüştüm o da tatlı tatlı tokat atmamın çok fazla hoşuna gittiğini belirtmişti. Argoya gelince de bunu ona söyleyebilirsin çünkü cinsel ilişki sadece erkek kısmını veya kadın kısmını tatmin etmek için değil iki tarafında o ilişkiden aynı zevki alması için var iki tarafta o ilişkiden zevk alırsa zaten farklı bir boyutta oluyor. İlişki sırasında nelerden hoşlandığını hangi pozisyondan zevk aldığını söyleyebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılSen bunu isteyen bir kadınsın ve sevişirken o bunu sezipte kalçanı tokatlarla kızartmayıp seni buraya yolladıysa anasına sövsen de etki etmez 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılya sertiz yeteri kadar yapıyorz pek çok şeyi de bazı istekleirmi de naısl söyleyeceğim bilmiyorum söylemek çok utanç verici geliyr.
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Yani bu kişiye göre değişir konuşmaktan ziyade dokunarak sağlayabilirsin ama şahsen ben partnerimin küfürlü ve ahlaksız konuşmasını tercih ederim😈👍
02 Yorumla
Soran+1 yılne konuşabilirim o şekilde? ben de öyle konuşmak istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Pratik yapa yapa
Sextingle karsiyi kudurtcak hale gelene kadar tekrar tekrar yapmalisin snra gercek hayatta uygulamalisin
Yardim istersen ederim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sert davranması bir yana gerçekten sert ve sağlam hissetmen için penis de büyük ve kalın olmalı...
00 Yorumla
+1 yılKişinin iç güdüsel olarak içinde bu yoksa zorla sağlayamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkkldfjgkldfgdf
- +1 yıl
:) ne oldu_?
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSen sert olursan oda olur hadi aygirim bi bas bana falan
00 Yorumla
+1 yılKaplumbağaya istediğin kadar koş desen de gideceği maks hız bellidir : )
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kavgada nasıl küfrediyorsun de. O an hepsini duymak istiyorum de :)
00 Yorumla
+1 yılDeğilse yapamazsın. Sert bir sevgili veya partner bul
02 Yorumla
Soran+1 yılya sert bence ama ben mesela argo konuşmasını falan istiyorum yatakta ama bunu söyleyemiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi. İçinden gelse yapar zaten. Gelmiyor demek ki. Ya değiştir ya yeni bir partner bul
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme sırasında öpüşmek koklaşmak fısıldamak dokunmak hatta bazen bakışlar da etkili olabilir insanın daha çok yükselmesine.
10 YorumlaBeceriksiz herif de kışkırt: D
01 Yorumla
Soran+1 yılbebeğime öyle demem ben. kırılır <3
+1 yılUmarım ilerde ppişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAzginca konus direk kabarir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Hamurunda yoksa zor o iş anam
00 YorumlaParçala beni behçet de kız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ne mk. Kız gibi davranmayı bırak de
02 Yorumla
Soran+1 yıldfkgjlkdfjglkjdfga yok ben öyle cinsiyetçi baskılar yapmam erkeğime. istediği gibi davranabilir, özgür.
Cevap sahibi+1 yılErkek gibi davran de o zaman 🤣
+1 yılAyaklarınla okşa
12 Yorumla- +1 yıl
Bana yapılsa bayılırım 🫠🤭
- +1 yıl
Güzel mıydı cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha sert hayvan de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tam istediğini açıkça söyle o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. senin ben de başla gerisi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ona
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl söylicem ne istediğimi. Argo konuşması hoşuma gider mesela ama demeye çok utanıyorum kfşlskdjşfgdf o da utanır zaten. Onu gaza getirmemin bir yolu yok mu
- +1 yıl
Tam o işi yaparken dicen açık yazamıyom şimdi burdan sen anla
Soran+1 yılne dicem? kodlayarak yaz bari
- +1 yıl
Kıdlayarak olmaz yaz bana anlatayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSert ol erkeğim de
32 Yorumla
Soran+1 yılya diyorum amaa tam istediğim gibi olmuyor :DD
+1 yılKudurt
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl nasılll?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKfr et