6 yıllık evliyim ilişkiden hiç zevk almadım aldıysam bile çok azdır hatırlamıyorum eşim ön sevişme yapmıyor defalarca söyledim canım acıyor yapma diye aynı orgazm olmadım nasıl bişey bilmiyorum ben'de mi sıkıntı var acaba cinsellikten soğudum istemiyorum eşim istediği zaman olur 24 yaşındayım eşim 36 yaşında
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYazık böyle güzel kadınlar kadınlığını yaşayamadan kendinden yaşça büyük adamların altına yatıyor 5 dakika git gel yapıp boşalıp üstüne yığılıp cinsellikten soğutuyor. Benimle bir gece geçirip kadınlığını doruklarda hissetmeni isterdim, sadece kendi zevkini düşünen böyle geri kafalı adamların enkazı olmanıza üzülüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşanma hakkın doğmuş senin. hem hukuken hem dinen
o öküz bencil kocana de. kuranda bile ayette yazıyor ilişkiye girmeden eşinizi hazırlaın sevişin diyor.
seni köle yapmış öküz. cinsel mutluluk eşit haktır. eğer biri mutsuz ise boşanmak hakkı vardır dinen de hukuken de.
boşan gitsin kölelik yapma. sana eskort gibi davranmasına izin verme. sen hayat yoldaşısın. sana kendinden daha fazla öncelikli davranmalı00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde erken bosalanlar bir anda sokup bosalip sırtını dönüp yatarlar. Aslında güzel bir ön sevişme ve oralla tarlayı iyice sulandirıp boruyu döşeyip iyice git gollerle seni en az 4 kez bosalmsni yapıp beşincisi birlikte şimsek çıkarak kalpler zirveye çıkarak ılık yağmurla tarlanın suçlayıp bir süre sarılıp içi de kalmak bulutların üzerine çıkarız
00 Yorumla
Temizlen ben kokmuyorum deme 1 saat giysilş kalsan apıs aran kokar senşnle sevismek istemez temiz ol bakımlı ol seksi giyin onu tahrik et gerisini o halleder birde sevisirken acıyor onu yapma sunu yapma deme bir erkek bir şey yapmıyorsa önce kadın kendine bakıcak neyi eksik yaptım dicek
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli Spor yapan biriyim bakımına özen veriyorum
Soran+1 yılŞükür sakalım bıyığım yok. Çocuk olunca boşanmak kolay olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılön sevişme yapmaması çok saçma. Tamamen kendi zevkini düşünüyor. Senin zevk alıp almaman onun için hiç önemli değil. Çok garip ya. Şahsen ben partnerimin zevk aldığını görünce bana daha çok zevk veriyor. Zor değil bir kadını rahatlatmak. yeter ki karşındaki kadını nasıl rahatlatacağını bil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende herhangi bir sıkıntı yok sıkıntı varsa esinde var senin nasıl zevk alacagini biliyor. Sen zevk aldığında zevk verecegini bilmiyor herhalde. Sadece kendi zevk alma odakli davraniyor on sevisme olmadan senin islanman olmadan icine girmesi sadece kendisine zevk verir ve sen sadece aci hissedersin. Oral vs de yoktur buyuk ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişte ülkemizin kadınlarının ortak sorunu
erkeklerin iş bilmezlikleri kadınları başka yöntemlere yöneltiyor maalesef kadın haklı
onun istediği zaman olur tamam da yarı yolda kalan sen bir defa hayır de kendine çeki düzen versin serseri00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 6 yılda nasıl orgazm edemez bir adam bir kadini nasıl opmez oksamaz yalamaz... böyle adamlara nasıl senin gibi kadınlar denk gelir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşatma o adama, hak etmiyor seni. Tek anladığı bir ileri bir geri ittirmekse zaten bunu şişme bebekle de halleder.
020 Yorumla- +1 yıl
Sen her konuda bu kadar netmisin ya😂
- +1 yıl
Adamları ayrıcaksın nerdeyse
- +1 yıl
Kadın bedeni onun için bulaşık süngeri koyulmuş kavanoz değerindeyse neden cinsellik yaşasınlar ki
- +1 yıl
O ne biçim benzetme
- +1 yıl
Adam belliki bilmiyp
- +1 yıl
Nasıl yapılcanı
- +1 yıl
Ögrete bilir eşi
- +1 yıl
Yaa sen kimi yiyorsun? 😀 Hiç mi sevişen insanları duymadı? Hiç mi dizi bile izlemedi? Geçeceksin abicim, geçeceksin. Elimde tuttuğum telefonu bile bir erkek üretti. İsteyince gayette kafanız çalışıyor. Bizi aza tamah ettirmek istediğinizde g*rizekalıyı oynayacak kadar kurnazlığa yormayın kafanızı da eşlerinizi mutlu etmek için çalıştırın o kafayı 😛
- +1 yıl
Ya ben bilmiypm demedim
- +1 yıl
Adam bilmiyodur
- +1 yıl
Her erkek ister cinselik
- +1 yıl
Belki acemidir
- +1 yıl
Sözüm genel, sen de şimdi apt@lı oynama valla engellerim 😃 Adam olmamak için mağdur edebiyatı yapan erkeklerden öğğk geldi artık.
- +1 yıl
Tamam tamam engelleme boşsın onu ondan bi halt olmaz😂😂
- +1 yıl
😅😅😅
- +1 yıl
Ya ama şimdi kadınınd suçu vardır belki
- +1 yıl
Olmazmı
- +1 yıl
Elbette olabilir. O zaman da kadın kendini düzeltsin. Mesela hijyenine dikkat etmiyorsa da kadın suçlu.
- +1 yıl
Aynen belki adam igreniyo ben şahsen yalamam pisse
- +1 yıl
İşte eşler bu tarz şeyleri düşünmeli. Sonra vay efendim evliliğim bitti 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılık mı vermiyorsun ya da senden mi etkilenmiyor yoksa senin kulak memesinden baslayip oral yapsa sana ayak topuklarina gelip seni dogyy pozisyonunda noktayi koymasi gerekir sana tabi sınırlarin var mı bilmiuorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok yanlis yapiyor esin bu bir ikincisi okey jel alin bari
00 Yorumla Eşinin yerinde olsam kafaya takardim niye olmuyorsum diye, demek ki umrunda değil
00 Yorumla
+1 yılsenin için gerçekten çok üzüldüm seni kendi ihtiyacı için kullanıyor. kadın orgazm hissini yaşamalı defalarca hemde. önce seni mutlu etmeliki sonrasında kendiside istediğini elde etsin. yanlış tercih yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı kadınların zevk alması zayıf oluyor. Ben yataktan düşecek gibi oluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de aynı durum var, penisi ufak ya da ince olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalıyorsa illa penisle değil başka şekillerde de seni orgazma ulaştırabilir aslında
00 Yorumlaerojenlik oluyor
cinsel organda uyarılma sulanma vs.
10 Yorumlaİlginç yani ten uyumu yok galiba mastürbasyon yapıyormusun orgazm olabiliyormusun mastla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde insanlar çok kötü. Sen de onlardan daha kötü olacaksın.
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden kötü olucam ki
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar öyle. Onlar haketmiyor hiçbir şeyi
Soran+1 yılBakış açınızı değiştirin
Cevap sahibi+1 yılBana hiç kimse merhamet etmedi. Ben de onlara etmeyecem. Size tavsiyem onlar gibi olun.
Cevap sahibi+1 yılİnanın ben de istemezdim. Ama insanlar seni çıldırtır sonra da psikologa gitmeni öneriyorum derler. Hepsi böyledir yaptıkları tahribatları görmezler.
Soran+1 yılOlsun bu kadar sert olmayın karşınıza iyiler de çıkar
Cevap sahibi+1 yılBen kimi tanıdıysam hepsi ikiyüzlü s*htekar düzgün görünümlü birer çirkeflerdi. Teşekkür ederim iyi niyetli yaklaştığınız için. Eşinizi doktora götürebilirsiniz bu arada.
Soran+1 yılBizimki böyle geldi böyle gidecek değişmez tanıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne yapmalı peki sizce en doğrusunu siz bilirsiniz? Karar verip uygulayın derim..
Cevap sahibi+1 yılBu arada umarım her şey gönlünüzce olur🤲
+1 yılÖn sevişme yoktur belli
00 Yorumla
+1 yılKlasik evlilik cinsel hayatı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seninle ilgilenmiyor ki nasıl zevk alacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendini kullanmayı bilmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuşş
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle konuşman lazım bu durumu
00 Yorumlayardm etsm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz