Eşimin cinsel organı içimde kayboluyor gibi yani çok açık ifade ettim ama öyle hissediyorum napim ve zamanla daha da hissiz hale geldim zevk için kendimi zorluyorum bu durum beni yoruyor, söylesem tepkisinden de çekiniyorum napcam 🙄 bu arada eşim 190 boyla falan alakası yokmuş bu durumun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada nasılım diye soranlar bile "lütfen kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın" derken, bir erkeğe bir uzvu ile ilgili olumsuz yorum yapmak çok kolay olmamalı.
Veya diyelim ki söyledin, adamın ne yapması gerekiyor?
"Üzerinde çalışıp istediğin hale getirecem, söz" mü diyecek?
Bu şartlarda "Organın küçük, zevk almıyorum" dediğinde eşin "bunu beni uyarmak için söyledi, daha iyisini bulursam değerlendiririm, kusura bakma demek mi istiyor" şeklinde algılarsa (o şartlarda o psikoloji ile kimin ne düşüneceğini bilemeyiz) ne olacak?
Veya sen bunu söylediğinde hırs yapıp gidip başkasıyla birşeyler yaşamaya çalışıp kendinden emin olmaya veya kendini bu konuda daha iyi hissetmeye çalışırsa ne olacak?
İşin kötüsü, hırs veya kızgınlıkla bu deneyimini "yeterliliğimden eminim" şeklinde dışa vurursa sen nasıl başedeceksin bununla?
Hassas konular bunlar.
Eşler birbirlerinin uzuvları, görünüşleri, yeterlilikleri, kadınlıkları, erkeklikleri ile ilgili konuşmadan önce iyi düşünmeli bence.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Penisin boyla alakası yok bunu anlamak lazım bu bir ikincisi boyumu kısa yoksa ince mi bunu anlamak lazım üçüncü su de eğer erkek işi bilirse kadın her türlü zevk alır ama bilmezse ne yaparsa yapsın isterse 20 cm olsun o kadın zevki alamaz sizinki de öyle olmuş artık
00 Yorumla
+1 yılboyla penisin alakası yok bu noktada onunla konuşmalısın kendini geliştirme potansiyeli ve seni anlama potansiyeli varsa , yoksa ters tepecekse konuşman da bir işe yaramayacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten hiç bir şey söylemiycem
- +1 yıl
bu konuda zor bir durum keşke evlenmeden önce bu uyuma baksaydınız
Soran+1 yılAslında baktık ama çokkkkkk aşıktım hala öyleyim de bazı gerçekleri inkar edemiyorum artık😄
- +1 yıl
evlilik biraz böyledir zamanla standartlaşır ve dinamik bir eşin yoksa vede sen dinamiksek bu ucurum zamanla açılır 1 sene sonra bu tatminsizlik seni daha da çekilmez bir hale sürükleyecek ve dahası da var
Soran+1 yılHayırrr ya tamam kapatın konuyu 😂
- +1 yıl
senin gibi böylesine pozitif ve eğelnceli birisinin bu denli şeylere maruz kalmasıda daha doğrusu zevk verici şeylere maruz kalamaması çok üzücü :)
+1 yılSana kara yazıldı sanma, insanın da kaderi böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılHabsbsnvnb ulan ne salksınız
- +1 yıl
Yüzüne bosalirim senin duzgun konus
Soran+1 yılTehditin de böylesi 😜
- +1 yıl
Şımarık or*spu
Soran+1 yılTerbiyesiz 🤣
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
57Cevap
+1 yılEvet penis boyu erkekler için gurur meselesi ben hiç o toplara girip eşinin de keyfini kaçırma hem söylesen bile ne değişecek ki eldeki malzeme bu zevk almaya bakacaksın. Ama şunu diyebilirsin fantazin olduğunu söyle vibratör istiyorum falan dersen eğer daha çok zevk alabilirsin hem eşinde bir şey anlamaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal doğum yaptıysanız vajinanız genişlemiştir doğal olarak o yüzden böyle hissetmeniz normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal Doğuma karşıyım niye dağıtalım takımları bu devirde 😎
+1 yılÖncelikle durum zor evet. Ama şu yapılabilir mi? Ben fantezi istiyotum desrn, bir kaç çamaşır vs seçip içine bir de vibratör eklesen. O erken boşalıyorsa, vibratörle devam edip beni boşaltır mısın? Desen kırmadan dökmeden orta yol bulunur gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert ve yaprak benzerdir her erkek en büyüğü kendinde sanır. Akıllı erkekler yaprak boyu veya kalınlığı ile yetinmeyip elini dilini ve tüm bedenini partnerini doyurmak için kullanır. Erkeklerin boşalması kadınlara göre çok daha kolay o yüzden önceliği kadına verip zevkten inletip kivrandirmadan pompaya başlamak çok saçma 👍
13 Yorumla- +1 yıl
Geldi bizim 13 santim muzaffer
Cevap sahibi+1 yıl@rıdvanlandınızzz Şimdi bir şey derdim ama ramazan ayındayız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey söylemek istiyorum Hani kimyasal ilaçlar hadım edildim yani hormon verdiler bana Yaklaşık 3 sene falan yani Hani nasıl denir bu erken erkeklikçe kalkmadın mı gerçekten boş şu an gerçekten Erkek olduğumu Düşünmüyorum yani ve birkaç tane erkekle sikildim Ee o hani ne dedi Erkeğin o y****** suyunu yedim arkada boşalttı bana şu an kaldıramıyorum erkekliğimi öyle söyleyeyim artık s****** falan hiç yok gibi yani ufacık bir şey kaldı dediğin gibi doyuramadım o kadını Geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin penisini büyüttürene kadar git kendi vajinanı daralttır daha az uğraştırıcı olur hep erkeğin penis boyu zaten değil mi hiç vajinanızın genişlemiş olma ihtimalini düşünmezsiniz git bir kegel cihazına ölçüm yaptır bakalım ne sonuç alacaksın hem erkeğini üzmezsin hem de sorun sendeyse gidip gereken operasyonu yaptırırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılAksine uzun boy ve kalıplı kişilerde uzun olmaz ama kalın olabilir. Daha kısa ve zayıflarda daha büyük oluyo. Ama bundurum onu çok üzer sen de üzülüyosun anladığım kadarıyla. Ufak trfek kırmadan konuyu aç bence ama çözüm olarak ne düşünüyosun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Söylesen nabıcakki boşu boşuna adamı tribe sokarsın bide yanlış anlama ama senin fiziğin nasıl acaba birak kilolu falansan o yüzden de olabilir bilemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAslında gurur meselesi olmamalı. Sonuçta elindeki bişey değil. Ama Türkiye'de nedense gurur meselesi oluyor. Uygun bir dille söyle bence. Farklı pozisyonlar deneyin.
00 Yorumla
+1 yılSöyle dicem ama suçu üstüne yıkmak gibi bir karaktersizilik yapabilir, kendine bkk sürdürmez. Sizin ilişkinizde vibratör ve vibratör kullanmanız gerekiyor. Bu yüzden yetersiz olduğunu bilmesi gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ciddiye alabilir ama ben aştım mesela çok büyük değil ama gayet mutluyum önemli olan performans büyük olaydı iyiydi ama neyse 😅👍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bişey soyleyimmi... Ölçüsü nasi olursa zaten içinde kaybolur. Yapısal olarak vajina buna uygun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen kilolu musun? Birde söylesen ne olacak, biyütecek hali yok ya. Fantaziymiş gibi vibratör alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim, sen bu şikayeti yapıyorsan boy değil kalınlık problemi var bence. eşim bazen yanlış da olsa boyuyla ilgili dalga geçer. yapmaamsı lazım. ama kalınlığı onu doyuruyor. eşinde kalınlık da mı yok
01 Yorumla
+1 yılSende tam bahtsız bedevi olmuşsun
Yanlış anlamada
190 boy nasıl oluyor da olmuyor
Aldırmıştır00 YorumlaKesin hiç zevk alamazsındır sen çünkü penis biraz zorlayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada saçma sapan yorumlara katılmıyorum. Evlilikte mutsuzluğa yol açan sebebler varsa çözüme kavuşturulmalı ama karşındaki seni anlamayacak ise hata seni anlamayacak birisiyle evlenmiş olman
13 Yorumla- +1 yıl
sebepler çözüme kavuşturulacak dedin ya burada grup cuckold fanteziler devreye giriyor tavsiye eder misin onlar için
Cevap sahibi+1 yılHayır etmem.
- +1 yıl
tek olsun benim olsun diorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ama içinde bi doluluk hissi versin, her noktasına temas etsin, biraz zorlasın istiyorsundur :D sert yapsa bile sana sert gelmiyordur dimi :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada yetersiz kaldığını seks sırasında oda hissediyor, hissettiriyor musun?
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin yillardir evladi gibi sevdigi sey tabiki onuru gururu kırılır
00 Yorumla
+1 yılKalınlık asıl sıkıntı
Onuda ameliyat ile hâllediyorlaf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. penisi sokarken içine biraz zorlanma hissi olmazsa zevk alman imkansızdır
00 Yorumla
+1 yılbence birtakım fanteziler var onu söyle belki eşinizde istiyordur size söyleyemiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bişiler bulman lazım kalın büyük olan ben gibi
00 Yorumla Esinizin penisi eger 10 cm altiysa bir üroloğa başvurmanız öneririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaya kadar gider adam bunu söylesen. Şaka yapmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyuyla normal boyun herhangi bir alakası yok. Ben mesela 180 boy var 18 cm penis boyum var. Genetik bir durumdur oyle olmasii. İlk zamanlarda zevk alıyordun da şimdi mi almaz oldn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylenmez tabiki ne şekilde nasıl söylersen söyle yanlış anlayacaktir. Ama farklı şeyler isteyebilirsin oyuncaklar falan tabi yetmediğini dusundurerek değil de renklendirmek şeklinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevkin boyuyla alakası yok. tibbi olarak kanıtlanmıştır. boyu uzun olması sadece psikolojik hazzdır o kadar
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen ilk zamanlar bende öyle diyordum 😏
Cevap sahibi+1 yılzaten fazla cinsel birliktelik sonrası zevk alamama durumu oluyor çoğunlukla.
Soran+1 yıltamam işte sonuç oraya çıkıyor bak 🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılbu tamamen psikolojik. boyut herzaman aynıydı zaten. senin sadece psikolojiini şimdi etkiliyor. bir şekilde zevk alamama durumunu oraya getiriyosun. aslında zevk almama sebebin farklı
Soran+1 yılYavvv hayır be kardeşim anlamanıza imkan yok zaten neyseeee
Cevap sahibi+1 yıldaha detaylı anlatırdımda doktor sapık çıktı demesinler. neyse)))
Soran+1 yılAsıl ben anlatırdım da yaşayan benim şimdi evli karı kocayı iyice gömdü demesinler afsdsfs
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazssan takip atabilirsin
- +1 yıl
Usta günde 50 kıza bunu yazıyorsun 🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yıl@KİMSESİZBABAA hangisi
- +1 yıl
Sen günde hiç görmesem 3 kızın yorumunda görürüm seni yanlış anlamasan takip et özele gel diye ayıptır
Cevap sahibi+1 yıl@KİMSESİZBABAA ilk defa yazdım böylesini. başkası olabilir. eyv yinede saol
Soran+1 yılKimsesiz baba şu eşkıyadaki mi 😂
- +1 yıl
Sensin usta kusura bakma ne ilk defa selametle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 cm yetiyor bana gururluyum evet ama gizliden söylememin sebebi milet demesin kız düşürmek için yalan konuşma diye
026 Yorumla
Soran+1 yılYalan diyene ispat ediyor musun ahshshs
Cevap sahibi+1 yılHayır o saygısızlık olur yaşım 34genc olsam belki yapardım
Soran+1 yılKonunun yaşla ne ilgisi var yaaaa ayrıca gençsin
Cevap sahibi+1 yılYok be 34 yolun yarısı 🙂
Soran+1 yıl35 o😅
Cevap sahibi+1 yıl🤣 peki peki senimı kiricam 🙂 kardeşim
Soran+1 yılOrjinalini söylüyorum ya şiirde 35 der alalaaaa
Cevap sahibi+1 yıl😅 haklısın hem olgunlar daha karizma demi abim 🤣
Cevap sahibi+1 yılKimsesizlere dalga geçme 😅
Soran+1 yıl34 olgun mu ya ABİ ne be😂
Cevap sahibi+1 yıl😅kız yaşlıyım yaşlı
Soran+1 yılAyıp ediyorsun ya nick diye dedim onu bazıları acıtasyon yapıyor ama dürüst adam da çok
Cevap sahibi+1 yılDalga geçtiğin hesap benim kimsesiz🤣🤣
Soran+1 yılAnladık onu:))))
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSohpet için teşekkür ederim kendine iyi bak
Soran+1 yılRica ederim daha önce de var sohbetimiz aslında seninle
Soran+1 yılHatırlamazsın o ayrı
Cevap sahibi+1 yılYorumdanmı merak etim
Soran+1 yılHem yorum hem özel
Cevap sahibi+1 yılHatırlatsana
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılLütfen be sonra söz ben engelerim
Cevap sahibi+1 yılHesabı kapatacam beli et son helalik alam
Soran+1 yılNe zamandır kapatacam diyosun 😃😃
Cevap sahibi+1 yılYa bir sinyal çak yalvarririm
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülür de olay 11 cm miş. Uzmanlar bizi kandırmıyorsa avutmuyorsa tabi
00 Yorumla
+1 yılHep söyledim penisin boyla alakası yok diye 🤷🏻♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söylesen ne yapacak onun ki de öyleymiş yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü yanı ondan zevk alamayıp, başkasınj hayal edip mastürbasyon yapmaktan dahada zevk alıyor olmanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3cm falan değilse boy çok da önemli değil. Sadece psikolojik
10 YorumlaSöyleme iyice kırarsın.
Bu değişmeyecek bir şey sonuçta.08 Yorumla
Soran+1 yılHayır var çözümü büyütme kalınlaştırma bile
Soran+1 yılNasıl yok ya ürolog biriyle konuştum
Soran+1 yılZadads tamam be
Soran+1 yıl🤦♀️ geçin dalganızı beeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 178 boyunda 58 kiloyum ama sevgilim her zmaan söyler nerde büyüttün falan diye bana ise ufak geliyor eşinin kaç cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyide ilişkide kafanızı sadece girmeye odaklarsanız tabi ki zevk alamazsınız bence açılın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha. Boya, el-ayak büyüklüğüne mi kandın sende?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz boyu uzun iri yarılı adamın penisi buyuk olduunamı ınanıyorsunuz yok öyle tabiki kısa boylu adamlara yönel en az 18 20 cm var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme şekline bağlı olarak değişebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi kelebeği gibi de söylesem kesin iş boşanmaya kadar varır bak beni gazlamayın 🤦♀️
- +1 yıl
O zaman söyleme
Öncesinde mağara kapısı kullandiysan
15 Yorumla
+1 yılSöyleyin sonucta zevk meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
cok dogru cvp konusssun yanı
+1 yılNe zamandır evlisiniz ve penis uzunluğu nedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu olay bı kadın ıcın sans bnce sansın yok
00 Yorumla
+1 yılKaç cm isterdin
00 Yorumla
+1 yılKanki benim biraz küçük üzülüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı pozisyonlar ile yarayabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yıl18cm benimki boyum da 187 memnunum
00 Yorumla
+1 yılsoyleme onunla yetin ben ce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk tam sertlesemiyodur belki
21 Yorumla- +1 yıl
ondan olabilirmi
girmez o zaman
+1 yılTam olarak erekte oluyo mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunki bamya seninki kova mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazik olmus.. cok yazik.. zevksiz geceler..
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sağol be dayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet memnunum 19 cm merak eden varsa baksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hadi ya kilolu musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Eşin kaç yaşında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bizim ülkede gurur meselesi
00 Yorumla
+1 yılBence adamı uzersin
00 YorumlaYapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılEvet çok gücüne gider maalesef
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Penis boyu erkekler için gurur meselesi mi, söylesem üzülür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım