Cinsel Yaşam Balık etliyim sizce bu kötü bir şey mi? ElmalıSugar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Arkadaşlarımın yanında hep biraz daha iri duruyorum. Basenler omuzlar falan hep etli. Siz böyle biriyle birlikte olur musunuz? Balık etliyim sizce bu kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ne_olsun27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Oy kurban olm seni yaradana yemeğin salcalisi kadının kcalisi gurur duy kendinle vucudunla barışık ol topuklu giy cadeese gez doya doya 0 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Balina da bir balık yunus ta hamsi de :) Ne kadar balık etlisin görmek lazım 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. balık etli olmak ayrıcalıktır herkese öyle kolay kolay yakışmaz 🥰🥰sana yakıştığı gibi 🥰🥰 0 0 Yorumla
Kızım_Bırak_Peşimi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Daha ıyı degılmı arkadaslarından farkın varmış 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl yatakta *ikerken daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Balik etli hatun candir 😁 oluruz neden olmayalim 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herkesin ayrı zevki var 0 0 Yorumla
güneeesss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl elmali seker seni hart hurt yerler burada 0 7 Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Ele avuca gelmesi lazim Yorumla güneeesss +1 yıl aziz sen niye her yerde beni buluyon ya git nöbetini tut Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Nöbetten şimdi çıktım sabah güneşi 😂😂😂 Yorumla güneeesss +1 yıl git bi nefes al hemen buraya giriyon Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Burdaydim zaten kız minibüse binecem Yorumla güneeesss +1 yıl manyaksin Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Biraz öyle galiba Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben de artık şişkoyum ya of 1 16 Yorumla David_Caine +1 yıl Nedenn? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine kilo aldım Yorumla David_Caine +1 yıl Olsunn.. yakışmıştır eminim ki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine herkes kilo almışsın. Ne güzel önceden iğne gibiydin diyor 😔 Yorumla David_Caine +1 yıl Sacmaliyorlar bence. Kıvrımların ve hatlarin belirginleşmedi mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine olabilir ama belim 70 oldu ya. 64 falandı Yorumla David_Caine +1 yıl Tam ölçülerin ve boyun kac? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine 162 - 65 şu an Yorumla David_Caine +1 yıl Vücut ölçülerin peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine 105-70-100 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 90 olayı yalan oldu Yorumla David_Caine +1 yıl Bence bi erkeğin isteyeceği fiziğe sahipsin emin ol :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine bilmiyorum ya. Neyse umarım bu ay veririm Yorumla David_Caine +1 yıl Yani fiziğini görmedim ama bence gayet iyi gibisin.. 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine 👍👍👍 Yorumla David_Caine +1 yıl 😊😊🌸 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Biraz incelsen herkes için daha iyi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldum çookk 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değildir herhalde 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim bile 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzel bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Oy kurban olm seni yaradana yemeğin salcalisi kadının kcalisi gurur duy kendinle vucudunla barışık ol topuklu giy cadeese gez doya doya
Balina da bir balık yunus ta hamsi de :) Ne kadar balık etlisin görmek lazım
balık etli olmak ayrıcalıktır herkese öyle kolay kolay yakışmaz 🥰🥰sana yakıştığı gibi 🥰🥰
Daha ıyı degılmı arkadaslarından farkın varmış
yatakta *ikerken daha çok hoşuma gidiyor
En beğendiğim özellik fizik 😍
Balik etli hatun candir 😁 oluruz neden olmayalim
Herkesin ayrı zevki var
elmali seker seni hart hurt yerler burada
Ele avuca gelmesi lazim
aziz sen niye her yerde beni buluyon ya git nöbetini tut
Nöbetten şimdi çıktım sabah güneşi 😂😂😂
git bi nefes al hemen buraya giriyon
Burdaydim zaten kız minibüse binecem
manyaksin
Biraz öyle galiba
Ben de artık şişkoyum ya of
Nedenn? :)
@David_Caine kilo aldım
Olsunn.. yakışmıştır eminim ki :)
@David_Caine herkes kilo almışsın. Ne güzel önceden iğne gibiydin diyor 😔
Sacmaliyorlar bence. Kıvrımların ve hatlarin belirginleşmedi mi?
@David_Caine olabilir ama belim 70 oldu ya. 64 falandı
Tam ölçülerin ve boyun kac?
@David_Caine 162 - 65 şu an
Vücut ölçülerin peki?
@David_Caine 105-70-100
90 olayı yalan oldu
Bence bi erkeğin isteyeceği fiziğe sahipsin emin ol :)
@David_Caine bilmiyorum ya. Neyse umarım bu ay veririm
Yani fiziğini görmedim ama bence gayet iyi gibisin.. 🙂
@David_Caine 👍👍👍
😊😊🌸
Biraz incelsen herkes için daha iyi
Daha güzel etli butlu 😄😉
Oldum çookk
Hayır sorun yok
Kadınsı...
Değildir herhalde
Boy kilo nedir
Severim