Cinsel Yaşam Göğüs boyunu önemsiyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Meme boyunu önemsiyor musun? Göğüs boyunu önemsiyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl meme boyu mu boyutu mu yani uzunluk kısmı olmadığı için boy diyemeyiz bence genel hacmen bir boyut önemli bu noktada da el ayasını dolduracak büyüklük bence kafidir çok büyük olduğunda sarma sallanma yapabiliyor bu da itici görünüyor bence 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok değil ama bu süslü iştah açıcı yemek gibi düşün nekadar lezzetlidirdiye yemeden önce hayal kurarsın ya oyle 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Boyuttan ziyade tabii ki öncelik şekli, güzel bir meme estetik açıdan çekicilik sağlıyor 1 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben benim olana bakarım gerisi teferruattır 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diri meme iyidir ama boyu takmam. Senin ölçüler ne! 0 0 Yorumla
Dragos Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 51% +1 yıl orta iyidir , büyük yer çekimi kanunu yüzünden hiç hoş olmuyor ilerleyen zamanda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır ama kalça büyük olmalı yani şaplağı attıkça ses çıkartmalıyım:) 1 0 Yorumla
bigboy187 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aşırı değil kadinina göre değişir daha önemli şeyler var 0 0 Yorumla
GarterStripe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Oldukça. Olmadı içine su dolu balon koyar 105 beden sütyen giyer. 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sarkık olması birs büyük olması harika 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. boyu mu boyut diceksin snaırım 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayir onemli olan iyi bir seks yapmasi 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl tutukulu bir seks esnasında çok önemli 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Boyu derken bir de boyu mu var 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Önemi yok, ince bel büyük kalçaya ben okeyim 😅😄 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Önemli olan boyut değil orantı 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Boyu dediğin büyüklüğü herhalde 🙄. 0 0 Yorumla
ne_olsun27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Büyük meme favorim 1 1 Yorumla ne_olsun27 +1 yıl Sena seninkide buyukmu Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. En çok önemsediğim şey. 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet buyuk olmalı 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Meme önemli 0 0 Yorumla
Kızım_Bırak_Peşimi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Onemsıyorum desem ne olucak onemsemıyorum desem ne 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yok. 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. meme boyumu var? 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok büyük olmasınn 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Küçük seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
meme boyu mu boyutu mu yani uzunluk kısmı olmadığı için boy diyemeyiz bence genel hacmen bir boyut önemli bu noktada da el ayasını dolduracak büyüklük bence kafidir çok büyük olduğunda sarma sallanma yapabiliyor bu da itici görünüyor bence
Çok değil ama bu süslü iştah açıcı yemek gibi düşün nekadar lezzetlidirdiye yemeden önce hayal kurarsın ya oyle
Boyuttan ziyade tabii ki öncelik şekli, güzel bir meme estetik açıdan çekicilik sağlıyor
Ben benim olana bakarım gerisi teferruattır
Diri meme iyidir ama boyu takmam. Senin ölçüler ne!
orta iyidir , büyük yer çekimi kanunu yüzünden hiç hoş olmuyor ilerleyen zamanda.
Hayır ama kalça büyük olmalı yani şaplağı attıkça ses çıkartmalıyım:)
Evet küçük istiyorum bu çok önemli. Büyükten nefret ederim
Evet portakal kıvamı seviyorum kavunlaşmış bir meme sevmem
Aşırı değil kadinina göre değişir daha önemli şeyler var
Oldukça. Olmadı içine su dolu balon koyar 105 beden sütyen giyer.
Sarkık olması birs büyük olması harika
boyu mu boyut diceksin snaırım
Hayir onemli olan iyi bir seks yapmasi
tutukulu bir seks esnasında çok önemli
Koca meme güzel ama geneli minnak sen hangi sınıftansıın 🤔🤔
Boyu derken bir de boyu mu var
Önemi yok, ince bel büyük kalçaya ben okeyim 😅😄
yo küçük olan en güzeli
Onemsemiyorum sadece dik olsun
Önemli olan boyut değil orantı
Boyu dediğin büyüklüğü herhalde 🙄.
Önemsemiyorum diyen yalan söyler