Erkek arkadaşımın beni farklı amaç icin kullanmak istediğini sadece cinsellik için kullandığını vs nasıl anlarım yardimici olur musunuz arada cinsellik konuşuyoruz ama sen ne kadar istersen o kadar konuşuruz diyor sen ne kadar ilersi dersen o kadar diyor yani senin istediğin süreçte oluyor her şey seni asla zorlamam diyor nasıl anlarım amacının farklı olup olmadığını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana verdiği hissetirdigi değerden amacı cinselikte seni değil kendini düşünür sınırları kaldırıp seni hep cinsel yönde baş başa kalmak için fırsatlar yaratır sosyalleşme ativilesmelerden buluşunca uzak durur sinema kalabalık ortamlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin her sohbette her konuşmada cinselligi fazla mi konuşuyor her firsatta konu oraya geliyor mu. Normal konusma olunca nasıl davraniyor cinsellik olunca nasıl davraniyor sana
07 Yorumla
Soran+1 yılHer fırsatta cinesellik konuusu gelmiyor toplasan 2 3 defa açmıştır o konuyu o kadar
Cevap sahibi+1 yılHal ve hareketlerinden azcok belli olur cinsellik amacli olup olmadığını. İlgisi artar cinsellik olduğunda konusmak istemediginde sana tavir yapar
Soran+1 yılBi defa açmıştı konuyu ben de istemiyorum Şu an da baska zaman belki vs demiştim tamam sorun yok ne zaman nasıl istersen deyip normal konuşmaya devam etmiştik tavır yapmamıştı yani
Cevap sahibi+1 yılUmarım ilerde cinsel iliskiye ikna etmek icin ugrasmaz
Soran+1 yılSanmıyorum umarım uğraşmaz
Cevap sahibi+1 yılSanada acik kapi birakmis ilerde istersen olur diye😂
Soran+1 yılAhahshshhs
+1 yılBunu detaylı konuşarak anlarız bir kaç soruyla anlarım da buradan sana soramam gizlisinde nasıl yapalım?
05 Yorumla
Soran+1 yılHimm
Soran+1 yılBuradan sor
- +1 yıl
Yazabilsem sorarım zaten yazarsam sorun olur işte tkp yap nick seni gizli tutuyor sorun olmaz
Soran+1 yılTakip atmam ne sorucaksan buradan sor
- +1 yıl
Sen bilirsin nick seni gizli tutuyor sonuçta
+1 yılBelli olmaz
Sözlere inanma da00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBel altı konuşur mu sürrkli
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır konuşmaz bi kaç defa konuştu o da izin aldı işte senin de iznin olursa az özel konulardan açsam vs dedi
Cevap sahibi+1 yılVar biraz adım bence
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani çektiğinde konuyu kapatma bakalım foto isteyecekmi
Cevap sahibi+1 yılRahat konuşsun
Soran+1 yılFoto ister evet ama nude tarzi istemez hani dekolte vs gibi bu tarz ister o da atmazssam da sorun etmez öyle birisi değil de işte amacı farklı mi bunu öğrenmek için sordum ben
Cevap sahibi+1 yılBiraz zamanla tanırsın o yüz yüze görüşürken bakışları
Cevap sahibi+1 yılO dekolte birkaç aya nude olabilir
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım