Bana azginlik konusunda yardim eder misiniz?

Öncelikle sevgilim asiri dindar birisi ilk biz 13 yasinda ciktigimizda o zaten kuran okurdu namaz kilardi oruc kacirmazdi halada oyle neyse. Ben artik masttan bikinca zorla onu ayarttim dayak bile yedim ama basarili oldim Biz sevgilimle yillardir seks yapiyoruz (14 yasinda bakireligimi verdim ona) ama yillardir dedigim yilda 2 3 ay ben yapmicam dedigi zamanlar oldu beni gunaha sokuyosun diyr yapmadi da zaten cok caba sarfettim her neyse bundan 7 ay once sevgilim artik seks yapmiyoruz bitti bundna sonra beni ayartamazsin ben ahiretim için endiseleniyorum yapmicam dedi hep o anasi varya onlara gidiyorum sevgilimin yanindayken ben yokum aileniz yok diye yanliz kalmayin sakin allah goruyor diye diye bu çocuğu boyle yapti ben o yapmicam dedigi gunden sonra 2 mast yapmayi denedim olmuyor yapay denedim titresim denedim olmuyor hissetmiyorum cunku doktora gittim doktor yok zor artik doymussun sen evlenmen lazim dedi psikologa yönlendirdi 5 psikolog degistirdim hap kullandim yok gene olmuyor artik 7 aydir bosalamadigimdan kasik agrisindan duramiyorum biktim artik sevgilimi asla aldatmam evlenmemize 5 yıl kadar var napacam bilemiyorum namaz kiliyorum kuran okuyorum gene aynı yok hic bir turlu olmuyor azginligimi kontrol altina alamiyorum sizin tavsiyelerinizi yavsamadan alabilir miyim cok teşekkürler...😞😞😞😞
Bana azginlik konusunda yardim eder misiniz?