Biri sizi atmanın peşindeyse O SİZE AŞIK DEĞİLDİR. Aşık olduğunuz kişinin vücuduna duyduğunuz ilgi onunla birlikte vakit geçirmeye duyduğunuz ilgiden fazla olamaz. İnsan sevdiğinin üzerine titrer ve o ne isterse yerine getirmek ister. Ama burada durup sevginin iki taraflı bir duygu durumu olduğunu hatırlatmak isterim. Sonsuza kadar bir cinselliksizlik kimse için anlaşılır bir durum değildir. Aslında demek istediğim sıfır cinsellikli bir yaşam istediğiniz kişiyi siz de sevmiyorsunuzdur. Sevgilinizin sizinle birlikteliğinin nedeninin salt cinsellikten mi kaynaklandığını yoksa aranızda bir sevgi bağı olup olmadığını anlamak için mi böyle cinselliksiz bir dönem istediğinizi siz tam olarak ayırt edebiliyor musunuz? Yoksa sadece tutucu bir çevreden olduğunuz için mi gereklidir böyle bir dönem, yani evlenmeden olmaz deneyimi.
Maalesef ülkemizde özellikle genç kızlar üzerinde çok şiddetli tutucu baskılar olduğu için çok sık karşılaşılan bir durumdur. Kısa vadede bir çözüm önerilemez. Gerçekte ileride çok daha büyük sorunlara yol açabilecek bir şey olmakla beraber (diğer çözümler uygulanamaz olduğu için) bir an önce evlenme yoluna gidilebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekleri göz ardı edemeyiz, insan sevdiği kadını/erkeği arzular. Cinsellik olmadan sevilir mi evet sevilir, tapılır, aşık olunur. Lakin bu duyguları yaşadığın kişiyi istemsizce arzularsın. Bu arzulara hakim olmak elbet kişinin elindedir lakin aklında sıfır cinsel istek ile birini sevemezsin, bu insanın doğasına aykırı. Ama unutmamak gerek, cinsellik amaç veya araç olmamalı.
80 Yorumla
+1 yılEvet, gayette sevebilir. Senin kararlarına saygısı olan insana seviyor derim ben. Tabi ki insan sevdiği ile yakın olmak ister ama iki kişi de istediğinde, ilişki ciddiyete doğru ilerlediğinde olmalı. Tek tarafın istemesiyle olacak bir şey değil bunlar. Seni seviyorsa bekler ve sabreder eğer bu sebepten senden vazgeçiyorsa seninle zaten neden vakit geçirdiği bellidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle en doğru yorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte mi beraberlikte mi?
Beraberlikte saygı duyması ve hatta yaklaşmaması gerekir ama evlilik ya da aynı evde paylaşmaksa biraz zor10 Yorumla
+1 yılBenim de bı eski sevgilim vardı aylarca peşimden koşmuştu çok seviyordu bı şans vereyim dedim konuyu sekse çevirdi bende ona istemediğimi söyledim peki sen istemediğin sürece bir şey olmaz aramızda dedi ama her fırsatta seks mevzusu açıyordu o yüzden ayrıldım bitti.
37 Yorumla
Soran+1 yıl
Demekki yine amaç sadece cinsellikmis üzüldüm- +1 yıl
Erkeklerin beyni ve kalbi yok sadece et parçaları var maalesef.
- +1 yıl
@matmazellz Her erkeği seks delisi sanmanız aşırı komik o zaman bizde her kızı para avcısı araba avcısı diyelim nasıl olur :P
size karaktersizler denk geldiyse iki yakınlaşmada konu sexse geçiyorsa biz ne yapalım - +1 yıl
Ay kusura bakmayın ya Ahmet şöyle ama Mehmet şöyle değil diye hepinizi tek tek ayırmak yerine direk yazdım. Üstünüze hemen alınmanız benim problemim değil eğer "kadınlar para avcısı." Diye cümle yazsanız üstüme alınmazdım ama "HER kadın para avcısı." Deseniz üste alınılcak cümle olurdu. Bu yaştada Türkçe dersi verdirtiyorsunuz insana.
- +1 yıl
@matmazellz sen aşırı egolu ve iticisin bunun farkındasındır umarım
gelmiş türkçe dersi o bu diyor.
boş laf salatası:P - +1 yıl
Evet egolu olduğum doğrudur evet benimle ilk tanışan insanlar çok itici birisi olduğumu söyler ama kendimle çok mutluyum çünkü diğer a * tallar gibi erkek yhaaa diyerek gezmiyorum ortalıkta en çokta bundan iticiyim sizin gözünüzde. Seni gereksiz cacık 😋😋 sjkajslajdljalxjslxjlsjflsjdl komik çocuk senii yaaaa.
+1 yılGenel konuşmuyorum biz erkeklerin çoğunluğu cinsel baskı yüzünden özgüvensizlik yaşadığımız için kendimizi cinsellik konusunda kanıtlama gereği duyarız. ‘Durum tamamen cinsel eğitimin tamamlanamamasıyla ilgilidir. Doğru bilgileri araştırmak yerine, kulaktan dolma-batıl bilgilerle geçiniriz. Benim için mesela ilişkide cinsellik en son sıradadır. Her şeyden önemli olanı sevgidir. Hatta cinselliği plana sokmam bile, varsa zaten zamanı geldiğinde iki taraf en doğru orgazm anını yakaladığında spontane bir şekilde yaşanır
10 Yorumla
+1 yılGösterir bence her şey seks değil, belki çok seviyor ve evlendikten sonra düşünüyor.. bazı insanlar dokunmaya bile kıyamaz sevdiğine... şu seks işini evlendikten sonraya saklayın... ki heyecan kaçmasın zaten..
34 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın işte isteğim cevap bu :)
- +1 yıl
Burdaki insanların çoğu kötü örnek oluyor maalesef, çoğunun da abaza olduğunu düşünüyorum zaten.. sizi seven insan sizi önemser unutmayın, ayrıca her şey de vaktinin esiridir.. cinsellik siz ve eşinizin sırrı olmalı herkesin bildiği bir laf değil 😊
Soran+1 yılKesinlikle öyle aklin yolu bir :)
- +1 yıl
🌸😊
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bütün kalbiyle asiksa bu erkek için cinsellik her zaman son plandadır fakat şu an için bunu söylemek mümkün değil aşk eşittir seks olunca fakat hiç bir zaman seks aşk değildir evet seks muhakkak olacaktır fakat her şey zamanında güzeldir
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar gösterir zira kişisel tercihlere saygı duyulması gerekir. Ancak ölene kadar seks olmayacak demek insan fizyolojisini hiçe saymak demektir ve çoğu kişi bunu kabul etmeyecektir. Ayrıca müslüman bir erkeğin zaten nikahtan önce seks yapması zina kabul edilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak isteyen erkek gerçekten seviyorsa zaten nikah masasına oturmaya razı olur. Amacı sadece seks ise sevmiyor ve nikah masasına oturmaya razı değildir. Bir erkeğin samimi olduğunu anlamak için nikah için gerekli belgeleri hazırla demen yeterli.
18 Yorumla- +1 yıl
akşam deneyeceğim
- +1 yıl
@icecell123 Eğer aranızda cinsel ilişki varsa ve amacın evlilikse karşı taraf evlilik istemiyorsa farklı bir strateji gerekebilir. Ayrılık olacaksa olsun diyorsan nikah belgelerini hazırla dersin.
- +1 yıl
önce yatalım sonra evlenelim diyor
- +1 yıl
@icecell123 😅😂🤣🤣🤣🤣
Yatınca evlenmez, çünkü hem hevesini almış olacak hemde seni basit görecektir. Eğer gerçekten seviyorsan nikah masasına oturt işte o zaman gerçekten elde etmiş olursun. - +1 yıl
haklısın öyle yapcam isterse ayrılsın
- +1 yıl
@icecell123 O zaman nikah belgereni hazırla bana bir tektaş alıp gel ve diz çöküp reddemeyecegim bir evlilik teklifi yap leeeennnnn tirreeekkkk diyeceksin.
- +1 yıl
@icecell123 😅😂🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
mantıklı
Nereye kadar istemiyceksin. Ona bağlı. Seks olmadan evlilikte düşünmüyosun heralde
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden seks istemiyorum.. evli isem zaten serbest
+1 yılMuhafazakar erkekler bu şekilde yıllarca ilişkilerini sürdürdüğüne göre demek ki sevilebiliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle ve olması gereken bu.. onun için inanıyorum vardır dye
+1 yılbende sevgiliyle cinsellik istemiyorum ama kimse kabul etmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEtmeyen hadi ordan gitsin.. amaç başka onların ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
evet kullanp bırakırlar genelde
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seks hiç mi istemiyor sun yoksa evlenmeden önce mi istemiyor sun önemli olan bu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce
ne kadar süre göstermicek ayrıca sen kendini tutabiliyorsan senin sevginde aorun vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelene kadar tutacak.. ben de neden sorun olsun insan her arzusunu yansıtmami zaten bu kadar özgürlüğe gerek yok
Arzular tabii ki sevdiği için ama gerçekten seviyorsa bekleyebilir
51 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sevebilir ama bi zamana kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam sonuç olarak sekse ulaşacaksa sabır gösterebilir.
Ha, en azından karşındaki kişiyle bu konuları en net ve şeffaf biçimde konuşun ki, kafanızda acabalar kalmasın.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın dibidir böyle erkek. gitsin parkta oynasın diyen evde S. Kiyle oynamakla yetinen tiplere takılma.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar harikasin aynen... işleri güçleri seks. Ya
Seven, aşık olanın aklına en son cinsellik gelir zaten
Konuyu zırt pırt cinselliğe getiren insanın sevgisinden şüphe et20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevemez. Başlarda elini tutsam yeter diyenler sonradan içine girmeyeceksem neden sevgiliyiz ayrılalım der. O yüzden kanma
10 Yorumla
+1 yılYani ben cinsellikten ziyade beni arzuladığını hissetmeyi seviyorum arzulamaması içimde bir yara olurdu
10 YorumlaGerçekten seni seviyorsa zaten seninle ciddi düşündüğünü söyler, aklı başka yerlerde olmaz zaten, ama bu devirde sevgi yok denecek kadar az
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik boyunca evet sabır gösteririm konusunu bile açmam ama evlendikten sonra bu mümkün değil cinsellik olmadan evlilik olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte mi sevgililikte mi? Cinsellik olmadan tabiki sever. Ama evlilikte olmasında ne beis var
10 YorumlaSeven sabreder bekler sevmeyen de psikolojik şiddet uygulayarak seni istemedgn şeye zorlamaya çalışır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapınca zaten sevdiği anlamına gelmiyor onun derdi o zaten alacağını alır ve sonra gider kız da ortada kalır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks ihtiyaç değil istektir yemek yemeden yaşayamazsın seks yapmadan yaşarsın bu mantıkla sabır gösterir tabiki lakin türk erkeği alma ya bence yabancı dilin varsa irlandalı isveçli erkeklere bak mütişler
10 Yorumla
+1 yılGösterir. Göstermezse sende buna kendin karar verirsin. Senden değerli bir şey yok. Zamanını asla boş insanlara harcama
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben göstermem. Cinsellik evliliği ayakta tutan en önemli etkendir. Cinsellik olmayacaksa evlenmenin hiçbir mantığı yok. Kendimizi kandırmayalım…
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten önce olmazsan bahsediyorum ben
- +1 yıl
Sonrası önemli değilse ne diye dert ediyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven erkek sever ama hiç cinsellik olmaması büyük engel sadece nekadar verebilirsin okadar hoşnut ve elinde olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevebilir oylede sevmeli bence. Amacinda cinsellik varsa zaten sevgisinden şüphe etmeli
14 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın :)
Cevap sahibi+1 yılOlmasi gereken bu zaten. İliskiye girmezsek ayrilalim diyenler mi desen. Birseyler yasayip sonrasında birakanlar mi desen hersey var
Soran+1 yılmaalesef :(
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı peki seninde
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor.. Elbette tamamen hayır diyemem fakat ileride sıkıntı yaşarsınız
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir bu kişinin karakterine ve senden ne beklediğine bağlı
24 Yorumla- +1 yıl
Yo dokunur, aşk dokunmak ister, evlenip isteyip istememesi cinsellik yaşanmasına bağlı olan bir şey değil,
- +1 yıl
Karşısındaki kişinin ne beklediğine bağlı bunu biz bilemeyiz
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevebilir ama o tipleri bulmak zor arızalı olma risklerinin göz ardı etme
10 Yorumla
+1 yılben hıc cınsel ılıskıye gırmedım ve sevdıgım kadınlar oldu.. demek kı sevebılıyormus
10 Yorumla
+1 yılTabikide evet zaten dokunmadan severiz gerçek sevgi aşk böyle olur
10 Yorumla
+1 yılEvet sevebilir seviyorsa zaten zamanı gelince olacağını oda bilmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. onun adı aşk ya da sevgi olmuyor ev arkadaşı ya da kardeş olursunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Olur neden olmasın ki her ilişkide cinsellik olmak zorunda değil bence
10 Yorumla
+1 yılegerki evlılık tarihi 6 ay 1 yıl arasındaysa neden olmasın
10 YorumlaÇok az var biliyor musun? Etrafta adam yok cinsellik ve çıkarlari için yanında olan çok fazla
10 Yorumla
+1 yılBir yere kadar olur abla da işte artık yaşamanız lazım
10 YorumlaSabır yoksa boş ver gitsin. Sabrın sonu selamet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Adamı eline mahkum etmekten ne anlıyorsunuz ya
10 YorumlaSever evet. Her şey seks yapmak değil. Seven sabırla bekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum. Her erkek cinsellik istiyor eninde sonunda. Sevdiği kadınla da yaşamak ister. Bazıları daha çok bağlanırken , bazıları terk ediyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek cinsellik istermi saçmalıgını şu sitede görmekten kuscam artık yaaa cinsellik oluyorsa sevmiyo mu oluyor O ZAMAN TÜM EVLİ ÇİFTLER BİRBİRLERİNİ SEVMİYOR
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim var mı acaba öylesi hellalinden sevecek 😟
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez seviyorum diyen de yalan söyler abi açık ve net. Söyle bir ihtimal var tabi seni seviyordur ama başkasıyla cinselliği yaşıyordur sadece o zaman sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger gercekten seni seviyorsa sana anlayiş gosterir ve seni bekler sabırlı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşününce evet gösteririm derim. Cinsellik olmasa da sevişmeye razıyım
10 Yorumla
+1 yılArzuları sevgisinin önüne geçmiyorsa sevebilir.
00 Yorumla
+1 yılSabrının yettiği yere kadar sever sonra birini bulur seni aldatır ve seni terk eder, sende aldatılıp terk edilmişliğinle kalırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Peki sen cinselliği başkalarıyla yaşamasına ok misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sever de taş mı yesin? Tam vermesen de biraz oynaşabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel hayatında özgür bırakırsan sorun olmaz herhalde
00 Yorumla Bir kadınla tensel çekim olmayacaksa niye beraberiz ki bende bunu anlamam yani zırvalık.
00 Yorumla
+1 yılen saçma bulduğum asla anlam veremediğim olayda bu, seven erkek sevdiğine dokunamaz nedir ya, sevdiğimle öpüşüp sevişemeyeceksem ona kıyamayacaksam başkasına kıyarım o zaman, böyle bir mantık olabilirmi
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanıni beklemek bu kadar mı zor..
- +1 yıl
sevdiğim insanla neyin zamanını bekleyim niye bekleyeyim
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. sevgi ve seks birbrini tamamlaması lazım bi süre sonra soğur
00 Yorumla
+1 yılGösterir seviyorsa eğer
20 Yorumla
+1 yılBen s. eks teklif etmeyeni görmedim duymadım
20 Yorumla
+1 yılBunun bir sonu olacağını bilmesi lazım. Yoksa benim seks ihtiyacımı karşılamayan kadını ne yapayım? Erkek arkadaşlarımla daha çok eğlenirim
03 Yorumla- +1 yıl
Sen sabır gösterir miydin?
Soran+1 yılGösterirdim çünkü seks her şey değildir
- +1 yıl
maalesef çok şey
Seks istemiyorsan karşı cinsle işin ne? Git hemcinslerinle kısır yapıp ye, kız kurusu seni. Senin neyine ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım senin gibi beyni şeyinde çalışandan cevap bu olabilir ancak
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler