Yağmur sesi bu kadar etkileyici mi yoksa başka bir sebep mi var?

Yağmur sesi bu kadar etkileyici mi yoksa başka bir sebep mi var?
Farklı değil. benim için aynı değişen bir şey yok. sadece yağmur insanı daha fazla etkiler. yani duygusallık gelir insan depresif hisseder ya da tam tersi mutlu hisseder bunu da seks ile birleştirdiğiniz zaman ortaya daha güzel bir ambians çıkar sadece. bunun dışında yağmur sesinin stresi azaltması ya da huzur vermesi gibi şeyler de var tabi ki de yani tamamen ortam ile ilgilidir. ama benim için yağmur sesinden daha çok sadece partnerim nefesini duymak daha güzel gelir
Olası etkisini açıklamışsın, güzel 😀
Yani bunu yaparken bir hayal gücü kullanmadım değil :D
Aklıma bu şarkı geldi 😀 Rüya'yı hayal yap 😇
https://youtu.be/6j6pkOImHCs
:D umarım abi
Selam.. Kendi adıma yağmurlu günleri evden pencere kenarından izlemeyi zaten seven biriyim.. Yağmur sesinden keyif alıyorum hatta o kasvetli görünüm benim içimi açıyor 🤓
Herkes depresyona girerken ben o depresyonumla mutluluk falan yakalıyorum yani..
Yağmurlu havalarda sevişmeye gelince, cama vuran yağmur damlaları ritim oluşturuyor, huzur veriyor sanki..
Daha fazla tutkulu olduğunu dusunuyorum kendi adıma.. O an öyle hissediyorum..
Dışarıda kar varken de eğer ev dışarıdan görünemeyecek bir yerdeyse perdeler açık halde sevişmeyi seviyorum.. Dışarıyı izlemiyorum sevişmenin ortasında tabiki.. Ama göz zevki de, ortam da önemli.. Ben bunlardan keyif alıyorum..
Belki herkeste biraz da bundan vardır.. :))
Sorunun hakkını veren bir cevap oldu yine 😀
Teşekkürler teşekkürler 🙃
Yağmur sesi değil bence havanın kasveti serinliği ve duygusallığı. Öylesi bir günde insan sadece sevdiği tende olmak ister gibi. Yağmur yeniden doğuş, sekse o bedende doğuş belki de bilinç altı bu döngüyü seviyordur.
Bu görsel biyerden tanıdık geldi 😄
Soru da az biraz 😄
Döngüye gönderme güzel, olabilir 😀
Görsel film sahnesi zaten de nereden tanıdık geldi ya? 🙃
Bencem de var o kadar özene bezene yazmıştım
Örümcek Adam izlemeyen mi var 😀 Google aramasında da ilk sıralarda çıkıyor, bu saylanmaz.
Peki soru? 🙃
Çaldın demedim zaten sakin 🙄
Ben de ben çalmadım demedim, devam 😀
Soru nereden tanıdık?
Yağmurlu havada en güzel çift aktivitsi nedir? ↗
her şey delilli ispatlı olsun diyorsun illaaaaaaaaa
İllaaa, kuru sıkı sevmem 😀
1 ay mı 😂 Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum 🤣
Hafızan sağlammış 😇
Benzetmek istediğin başka nokta var mı? Profil fotom, profilim falan?
Kelimeler, cümle kurgusu vs. ? 🙃
Soru benim olduğu için unutmam 😊
Yok diğer tüm detaylar farklı. Tebrikler
🙏✨🎈
😇
Öyle miymiş, valla bilmiyorum ama kendimce mantık yürütecek olursam, güneşsiz havada vücut serotonin üretmiyor, üretsin diye sevişmeyle kompanse ediyor olabilirsin. Asdasdjjjk 😄
Hahaha kdkdkdk
Cevap
5Cevap
Yağmur yağarken yağmur altında yürüyüş yapılır ıslandıktan sonra güzel bir duş sıcak çay ve güzel bir uyku cinselliğe nasıl bağladınız
Bunun bir reçetesi yok ki, sen böyle yapıyorsun diye herkes de böyle mi yapıyor zannediyorsun?
İlginç bakış açısı
Yağmurun sesiyle birlikte huzur veren partnerin olduğu için olabilir belkide 😂
Olacağı içindir belki de, yapalım onu 😂
😂
Kulağa hoş gelen ses olduğu için rahatlatıcı bi ses
Tövbe de , rahmet yağarken mi😂😂
Evet, rahmete eşlik etmek olmaz mı? Rahmetin yağma sebebi ne? Belki bunun da sonucu meyve verir? 😀
Tan tersi, mükafat bile olur bence 😂
Sevişmek her halükarda güzel
Kim demiş onu şef?
Bir kişi değil 😀
Sen katılmıyor musun?
Yağmur altında sevişme deseydin tamam yağmur sesi bir şey ifade etmez
İlla suyun temas edip ıslatması gerekiyor diyorsun 😀
Peki, bu cepte dursun, daha sonra yağmur sesi bunları tetikleyip tahrik edemez mi? 🙃
Şimdi yağmur altında zaten uzun yapmazsın maks 3 4 dk zatüre olmayı göze alıcaksan daha fazlada olabilir 😃
😂
Heh işte belki bunu bertaraf etmek ve uzuuun uzun yapmak için yağmur yağarken kapalı alanda sevişilemez mi?
Aynı etki olmaz mı? 😀
Böyle düşünenlerin bir bildiği vardır bence 🤣
Aynı etki olmaz 😄
Psikolojik bence