sevişmek mi ya da yağmurun cama vurduğu bir yerde seks mi

sevişmek mi ya da yağmurun cama vurduğu bir yerde seks mi
Yangın yerine dönmüş kurumuş dudakları, Partnerin dudaklarına damla damla çarpan yağmur tanelerini almak maksadıyla ufaktan vakumlama işlemi yapılabilir.
Bence el ele tutuşmak ve yürümek. yağmurda birlikte ıslanmak. kalp atışı ile birlikte sıcaklığı hissetmek. ya da yağmurlu havada kafede veya parkta kahve veya sigara içmek de harika bir aktivite bence. ama benim favorim el ele tutup yürümek
Bir zamanlar bir duvar yazısı vardı:
Çok romantiktiler. Saatlerce yağmur altında öpüşüp dans ederlerdi.
Şimdi ikisi de romatizmalı :>
😂😂😂 aklıma bu geldi ya da migren oldular 😂😂
Cevap
24Cevap
Selam gadası 🙃
Araç içinde doğayla başbaşa kalmak yağmurun tadını partnerinle sevişerek çıkarmak harika olur.
👍😊
Hepsi. Şafak vakti sessizken hafif yağmurlu ve sisli olan havaya bayılıyorum. O an sevdiğin ile yapılan her aktivite güzeldir. İster seviş, ister bir film aç ve izle, ister balkona çık ve sohbet ederek dışarıyı izle, ister dışarıda yağmurun altında yürüyüş yap.
Niye böyle foto atıp duygularımı canlandiriyorsun
Kızın halhalını beğenm 😂
Pozisyon fena yahu tam aradığım. gibi 😂 keşke köyde ormanda böyle olsak 😂
Kral bak şömineli ya da sobalı bir ev olacak vericeksin odunu çıtır çıtır ses çıkarıp yanacak miiss bı de güzel bı viski olacak devamını anlatmıyorum 😀
Yağmur altında değil de yağmur yağarken kapalı ortamda beraber olmak daha keyfli.. Dışarıdan sebeplerle ıslanmayı sevmiyorum.. 😄
Cama vuran yağmur eşliğinde o zaman
Aynen ondan.. Arabada keşfettim de evde olur galiba.. :))
Öhöm öhöm 😂😂
Yağmurda ıslanıp eve gelince değiştirip güzel bir cinsellikle renklendirmek iyi olmazmı
Yağmurlu bir havada hafif serin bir yatakta seks 😇
Arabaya binip şehirden uzaklaşmak bir manzaraya karşı arabada oturup sohbet etmek falan olabilir ya daaa mmm daha sıcak bir sohbet de olabilir 😂
Güzel tercihler
🤭🤗
yağmurun cama vurduğu bir yerde seks muhteşem olur😋 tecrübeli biri olacak ama performansı da iyi olacak dur durak bilmeyecek.
Yağmurun cama vurduğu yerde hem sevişip hem seks yapmak:)
Görsele eridim şu an zaten. Her iki seçenek de harika ama seksi hiçbirlete değişmrm, o romantik ortamda kasıla kasıla boşalmak ister insan.😁
Yatakta gurec sonrasi keyif tv yemek dus evden cikmamak
Yüksek katlı bir rezidansta cam duvarlı odada camın önünde..
Üşümeyi sevmem bu yüzden yağmur yağarken kapalı bir mekanda sarılıp onunla ilgilenirdim
yağmurun altında Öpüşmek
sevismek evde izinli olmak supe rolurdu
Güzel olması için seks şart mı 🤣
ıslanıp eve gidip üstümüzü değiştiren kadar işi bitirmek :D
Yağmurda el ele tutuşup yürüyüp öpüşmek ve ardından yağmur damlalarının cama vurduğu bir yerde seks yapmak terleye terleye sevişmek
Sarılıp uyumak🙄
Sadece?
Neden öpüşme sevişme de ısıtmaz mı insanı
😂😂 tamam seviştikten sonra uyu bari 😂😂
Olmaz bütün dünya sevişsin tüm dünya bayram olsun 😂😂
Yürüsek olmaz mı? İlla ki sevişelim mi? :D
Fenomenliğim gereği illa birilerini seviştirmem gerek 😂😂
Sevişmek
Soruların çok fena yaaaa😅
Yağmurun altında göreseldeki..
Evde oturmak
Sevişmek sevişmek sevişmek sevişmek