Zevk alıyor, ama inlememeye yemin etmiş sanki🙄
Bana fazla bencilce geliyor..

Zevk alıyor, ama inlememeye yemin etmiş sanki🙄
Bana fazla bencilce geliyor..

Ben o kadar Bence yazıyorum. Şöyle bir GİF koysam kaldırılıyor. Sanırım kadın olmak gerek..
Sorunun cevabına gelirsek, bu güne kadar cinsellik yaşamış biri değilim, kendi tercihim ile.
Benim de bir çok sorum kaldırıldı.. Bence burada kadın ya da erkek olmaktan ziyade genel olarak "adalet" kavramını arama..
Çünkü ne haketmeyen kişileri hangi pozisyonlara erişmiş vaziyette gördük.. Sadece kadınlıkla alakası yok yani..
Doğru
Evet yabancı uyrukluydu. Zevk alıyor ama tık ses yok 😂 kendini zindana kapatmış sanki 😂 sonra içeriye köpeği geldi köpeği bizi izlemeye başladı onun yerine köpeği ses çıkarıyordu güzel örnek olduk😂
hayır hiç partnerim olmadı maalesef. ama aldığı hazzı saklıyorsa orada bir sorun var demektir.
yani insan bence aldığı hazzı gizlememelidir hiç bir zaman bu yüzden de doğal olmalıdır.
Yetişme tarzı bulunduğu ortam ve kendini partnerine kapılmış hissettirmeme çabası bunlara etken. Ama sonuç olarak saklamamak anı yaşamak daha hoş
Cevap
21Cevap
Aldığı hazzı saklamaya çalışabilir insan bence ve bu da ayrı bir hava katabilir ama kadına.. Keyifli geceler..
Sebep? Sebep ne adam sebep 😂😂 yakasına yapışırdım. Madem tepki yok bende kendimi yormazdım
Bende isteksizleşirdim dayanamam
Bunu yaparken erkek niye inlesin ama böyle görünce insanın hoşuna gidiyor ama bence yapılmaması lazım
Hani yanlışlıkla zevk falan alıyorsa; ya da ağzından kendiliğinden iniltiler cikiyorsa falan..
Biz bunlara zevkten izlemek diyoruz, kendiliğinden oluyor..
Ben de hiç olmadı neredeyse şu ana kadar bir kaç kere belki olmustir
Ne acı
Haklısın çünkü hiç cinsel ilişkim olmadi
bir sürü yaşanmışlıklar var elbette, bunun için kişileri asla yargılamadım zira! yetiştirme tarzı zamanımızda erkek veya kadın için geçerli baskılar tuuuu kakalar ile yetişen insanların en büyük handikapı bence
Hayır bence kimse aldığı hazzını saklamamalidir hazzı rahat bırakır karşıya yansıtirsa karşıda bundan olumlu yönde etkilenir o ilişkinin tadına doyum olmaz
bunu bir defa yapması ya da birkaç defa yapması normal olsa bile tekrarı beni düşündürür
itici bulurum
Bu beni rahatızsiz ederdi ne oluyor diye sorgularım
Bencil insanlardan kaçarak uzaklaşın. Her konu için geçerli
Evet geldi komşular duymasın diye kendisini tutuyordu
Profildeki hizli resimlere bakinca daha cok dil sevdigini hissettim
Öyle biriyle partner olmam devam etmem saklamaya çalışması saçma kimden neyi ne sebeple sakliyorsun bak sınır oldum 😅
Oral yaparken hiç sesini çıkarmayan manitam vardı bir zamanlar. Nefes alıyor mu diye şüphe duyardım.
zevk alıyorsa zevk aldığını gizleyemez eğer o zevki ben veriyorsam
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım
Bunu gizlemesi benimle çok zor
Duyulabilicek bi ortamdaysa olabilir
Ben hiç cinsellik yaşamadım bilmiyorum 🤷♂️😄
Link yok sadece foto var, ne ayıp
Haşlarım onu..
Gif içi okşamadımı 🤪😁😋
hayır soğutur beni
Hayır, zor olurdu gıf de hoş
Edilmedim
Evet oldu