Cinsel Yaşam Karşı tarafı kandırıp ilişkiye girdiniz mi? Zeynepvcıı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Karşı tarafı kandırıp ilişkiye girdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Öyle davranmak karaktereizliktir 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır, ne yaşandıysa karşılıklı anlaşarak yaşanmıştır. 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Olmayacak şeyin sözünü vererek kimseyi kandırmadım 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Öyle kötü huylarım yok neyse o kimseye aşk vaadinde bulunmam yapıma ters 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben açık açık söylüyorum genelde evlilik düşünmüyorum diye 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kandırarak kesinlikle olmaz. Bu gönül rızasıyla olur benim için 0 0 Yorumla
mertcnn97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Karşı taraf beni kaldırdı perde takılacak diye çağırdı kadın 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. asla kimsenin duyguları ile oynayamam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır keşke sohbet imkanı olsa oyola girsek 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır hep dürüst oldum 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Girmedim. ama opustum 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Hayır asla öyle bir şey yapmam 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkeklerin %80i zaten 0 6 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Seni çok kandırmışlar heralde ama her erkeği okadar aciz sanma o bahsettiğin kadın kıtlığı çekenker için geçerli olabilir Yorumla Mericeyn10 1 yıl @ESKİ_BİR_YARGIÇ iyi dedin kral yine bir genelleme Yorumla Luna44 1 yıl %100 demedim ki? %80i diyorum ya iste Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Ozman o %80den uzak dur😉 Yorumla Luna44 1 yıl beyinsiz beyinsiz konusma ya sanki tum iliskilerim oyleymis gibi bilip bilmden yorum yapiyosun git basimdan aptal slk Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Tek bir hakaret bile etmicem sana sende haklısın Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Şükür hiç kimseyi kandırmadım buniş için.. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hayır kandırmadım 0 0 Yorumla
poseydon296 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yok rızası şart 0 1 Yorumla poseydon296 1 yıl Çok iyi bir kalça ver sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Öyle davranmak karaktereizliktir
Hayır, ne yaşandıysa karşılıklı anlaşarak yaşanmıştır.
Olmayacak şeyin sözünü vererek kimseyi kandırmadım
Öyle kötü huylarım yok neyse o kimseye aşk vaadinde bulunmam yapıma ters
Ben açık açık söylüyorum genelde evlilik düşünmüyorum diye
Kandırarak kesinlikle olmaz. Bu gönül rızasıyla olur benim için
Karşı taraf beni kaldırdı perde takılacak diye çağırdı kadın
evet seni kandırdılar mı?
asla kimsenin duyguları ile oynayamam
Hayır keşke sohbet imkanı olsa oyola girsek
Hayır hep dürüst oldum
Girmedim. ama opustum
Hayır asla öyle bir şey yapmam
Kandırmadım direk söyleyerek girdim
Erkeklerin %80i zaten
Seni çok kandırmışlar heralde ama her erkeği okadar aciz sanma o bahsettiğin kadın kıtlığı çekenker için geçerli olabilir
@ESKİ_BİR_YARGIÇ iyi dedin kral yine bir genelleme
%100 demedim ki? %80i diyorum ya iste
Ozman o %80den uzak dur😉
beyinsiz beyinsiz konusma ya sanki tum iliskilerim oyleymis gibi bilip bilmden yorum yapiyosun git basimdan aptal slk
Tek bir hakaret bile etmicem sana sende haklısın
Şükür hiç kimseyi kandırmadım buniş için..
Hayır
Hayıre
Hayır kandırmadım
Hayir
Girmedim
Bacağı seninki gibi güzelse denemek isterim
Yok rızası şart
Çok iyi bir kalça ver sende
Yapmışlığım var