Sohbet Etmek & Bişeyler Yemek İçmek
Bisiklet Binmek🤠
Spor Yapmak

Diğer (siz söyleyin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birlikte yemek pişirin veya dışarıda yemek yiyin. Bu aktivite, birlikte zaman geçirip, sohbet etmek ve lezzetli yemekler yemek için mükemmel bir fırsattır.
Birlikte bir film izleyin veya bir dizi bölümü bitirin. Bu, romantik bir atmosfer yaratabilir ve birbirinizle ilgili daha fazla şey öğrenmenize yardımcı olabilir.
Birlikte bir şeyler yapın. Bu, örneğin bir puzzle yapmak, bir kart oyunu oynamak veya birlikte bir resim çizmek gibi birçok aktiviteyi kapsayabilir. Bu aktiviteler, birlikte zaman geçirmenizi sağlar ve keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.
Eyleme ulaşan zamanın öncesinde buluşulur. Dışarıda gezilir, bir şeyler yenilir, içilir veya birlikte aktiviteler yapılır, bu süreçte sohbetler edilir, gülünür, eğlenilir, dertleşilir. Gün içerisinde vücudun biriken stresi atılır, bu kısmı zaten ön sevişmeye girer, gerisi sonuçtur.
cut.
diğer seçeneğini seçtim
ondan önce eve gelirim uzak doğu mumları tropikal kokulu tüsüler loş kırmızı ışık uzak doğu müziği büyük boy deniz yatağı
(niyeti bozdum ona nuru masajı yapacağım)
Avlanmak yaban tv'deki gibi avlanıp avrada et vermek sonra avratla sevişmek :D sonuçta babun atalımız ne demiş "Ride wife life good"
Cevap
29Cevap
Sohbet Etmek & Bişeyler Yemek İçmek. aslında sevişmeden önce sigara içmeyi ve yemek yemeği isterdim ben. bunun dışında spor yapmak da güzel olabilir bence
Şişe çevirmece 🙄
D mi c mi😅
Şey var bir de Zar 🎲 onu da atabiliriz djdj
:D :D :D :D
Alkış 👏
Sise çevirme değil ama pozisyon zarı mantıklı:)
Güzel bir yerde yemek sohbet el ele eve gelip biraz yastık savaşları yakalarsam öperim oyunu ve birlikte güzel bir duş şu altında on sevisme ve yıkamadan sonra havluya sarıp yatağa uzatarak sevisme moduna geçmek nasıl olur
Hiç sevişmedim ama duruma göre değişebileceğini düşünüyorum, spontane de olabilir ya da planlayabilirsin

Hiç fark etmez ama ben sevişmeden önceki faslı çok uzatmak istemem. Sohbet edip ağzım, spor yapıp bedenim yorumlacağına sevişmek yorulsun her yerim daha iyi
Heyecanlandıran seksi cümleler kurarak atlar gibi hem kişneyip hem ayak sürümek fısıltılar hırıltılar dokunuşlar... arkası yarın
Yatakta sohbet, azdırıcı fantezi ve arzu istek ve arayışlatı konuşmak

atçılık oynayabilirler... zayıf olan partner şüşğo partneri sırtında taşısın.
anketteki hepsine katılıyorum
ama sohbet edip bişeyler içmek daha uygun bana
İçip keşfetmek içerken keşfetmek ya da öncesi motor ile biraz gezmek iyi gelir
Bence biraz sarılıp yatmak iyi olurdu 😊
Ankete çok güldüm 😄
Birlikte duş alınır sonra masaj yapılır masaj esnasında yavaş yavaş sekse geçilir of canım cekti
Sohbet etmek biseyler yemek içmek
Cilveleşmek güzel olur
Gifteki sarışın hatun fena 😋
Bisiklet binmeki :) yok ebesinin nikahı
Spor sonrası yükselme harika olur
sohbetı sectım :D
Odanın ışıklandırılması mumlar falan yakardım etrafta
Doğruluk cesaret 😀
Fotodaki spordan istiyorum 😅😂😂
Doğruluk cesaret en mantıklısı
Oynasma yastık savaşı mesela
canımız ne isterse onu. o an spontane bence