Herkese merhaba. Erkek arkadaşımı çok seviyorum cinsel anlamda keyif de alıyorum amabir türlü zirveye çıkıp orgazm Dün buluşacaktık. Tüm gün bakım yaptım sıfır tüy her yerimi kremledim ayak altlarıma kadar, saçlarımı yaptım makyajımı yaptım ojelerimi sürdüm seksi bir sekilde giyindim kendimi havaya soktum bu defa olacak dedim. Neyse birlikte olduk ama. ben yine orgazm olamadım. Güzel bir kadınım ama bu konuda maalesef çok şansızım. Erkek. arkadasima orgazm oldum diye rol yapmak zorunda kalıyorum çünkü üzülmesini istemiyorum. mastürbasyon yapınca oluyorum ama seks yaparken hayır. Bu arada çok fazla mastürbasyon yapmam alismamak için. ayda belki üç dört. Şimdi çok istekliyim dünden dolayı ama yine de yapmıyorum. Ne yapabilirim, nerde hata yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette dişiden dişiye değişir lakin 50 nin üzerinde hatunla birebir yaptığım uygulama neticesinde gözlemim hatunların üste olduğu pozisyonda daha çabuk orgazm oldukları yönünde. *. bu pozisyonda penisi köküne kadar alıyorlar ve ileri geri gidip gelerek boşalıyorlar.
penisi daha iyi hissetmek için gene üstteyken bacakalarını kapayarak yüz üstü de uzanabilirler. p*rno ki gibi aşağı yukarı zıplamıyorlar yani.
sanılanın aksine doggy ile çok gelmiyorlar. seveni var tabi ama ben çok denk gelmedim doğrusu. domalmasını bilende pek yok zati. utanıyorlar nedense. gurur kırıcı olarak mı görüyorlar ne.
yüz yüze olan pozisyonlarda daha cok gaza gelirsin hayatim. misyoner ya da lotus gibi. daha iyi kaptırıyrsin kendini, surtunmeyi en cok artiran pozisyon usttee "ride" "cowgirl" pozisyonda ama erkeginin de hemen bosalmamasi lazim az sabir hemen orgazm olmus kadinlar bunu da bilecek erkek kisisi..
göz teması çok önemli. s*kerken şehvet dolu gözlerle bakın.. bayılırlar. akabinde bacaklarına bir titreme gelir ve baaamm.. tebrikler hatunun * dizine indirdiniz. mümkünü yok bir daha bırakmazlar sizi. --- not bunu erkegine yazmisim gibi oku :)
yani demem o ki isini bilen ellerde cildirticak, iseticek orgazmlarda seni bulur birgun elbet...
ya da ben anlatayim sana ama tecrubeeeeeeeeeeeeeeeee onemli..
mesela ayni anda ciglik cigliga orgazm wuhhuuuu.
tabi erkek kisisi hatunu orgazma ulastiramayinca hemen RYAN MADISON diye google search eden hatun, YEaaa RYAN o son hamlen Seksi sanata donduren son hamlen diye orgazma ulasir.. neyse isini bilen ellerde ortaya cikar senin orgazmlarin..
04 Yorumla
Soran+1 yılKimsin sen merak ettim seni:)
Cevap sahibi+1 yıldur kahvemi alayim hazirsan.. :)
Soran+1 yılKahve..:)
Cevap sahibi+1 yılsade mi olsun seninkisi.. :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin tecrübesizliği, herhangi bir cinsel işlev bozukluğu nedeniyle yeterince uzun süre ilişkide kalamaması da kadının orgazm olmasını engellemektedir. Yine aşırı kontrollü, cinsellik algısı olumsuz, ayıp, günah duygularının fazla etkisinde kalan kadınlar orgazm sorunu yaşayabilir
veya
Evlilik öncesi cinsel tecrübe yaşamamış kadınlardaki ilk gece korkusu orgazm olamama nedenlerinden biridir. Aynı zamanda kokulu akıntılar, tiksinme duygusu da orgazm olmayı engelleyen sebeplerdendir.
veya
Kadınlar bu durumun yaşanmasına engel olan bazı etmenler vardır. İlişki sırasında yeterince rahat olmamak, cinsel ilişkiye dair tabular, erkekte erken boşalma sorunun olması, psikolojik ve bedensel olarak kendini hazır hissetmemek, erkeğin tavrı ve ilişkide iletişim eksikliği nedenler arasında ilk sıralarda gelir
bunları araştırıp kendinize uygun olanı ortadan kaldırmayı deneyiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik tamamen tecrübe işidir yani bir erkek önce kadınını mutlu etmeli erkek arkadaşın eğer bu tecrübeye sahip değilse seni mutlu edemeyebilir ki bu tecrübeye sahip olsa senin orgazm taklidi yaptığını da anlardı ona bu konuda tavsiye eder vermelisin hoşlandığın sana zevk verecek noktaları anlatmalısın onunla konuşmalısın özel bir ortam ayarlamalısın açıkçası bu karşılıklı iletişim de olabilecek bir şey yoksa dediğim gibi tamamen tecrübeyle yani anladığım kadarıyla erkek arkadaşım biraz bencil önceliği Sen olmalı kendi sonradan boşalmalı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevgi aşk bambaşka fakat yatak uyumu ayrı bir durum... Mastürbasyon ile alakası yok yıllardır vibratör kullanan bir kadın ile ilk seksim de şunu dedi sesi esnasında inlerken teşekürler tanrım diyip o an bir orgazm oldu anlatamam... Eğer sağlam bir orgazm istiyorsan alışılmışın dışında yaşamam gerek üstte olduğun pozisyon sana en çok zevk verense ordan devam etmen gerek ya da doggy artık hangiis sana cok zevk veriyorsa.. belki de sadece yalanmak sana çok zevk veriyor bunlari keşfetmen gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
37Cevap
+1 yılSorunu çok yanlış yerde arıyorsun, çünkü sıkıntı sende değil partnerinde. İçine girerken aynı zamanda klitorist bölgeleni uyarıyor mu? Performansı nasıl ve erken boşalma sorunu varsa tabii ki orgazm olamazsın. Zirveye çıkmamak konusunda ise genelde isteksiz kişiler bu sorunu yaşar, ama anladığım kadarıyla libidosu yüksek birisin ve zaten zirve senin sahnen, lakin partnerinde çok net iş yok.
Orgazm olma konusunda ki en büyük faktör karşı taraf çünkü.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. klitoral ve vajinal orhazm vardir. 2 tiptir. sen oksarken kendin klitorisi uyariyosun ve klitoral orgaz oluyosun. nispeten kolaydir. iliski sirasinda vajinal orgazm pesinde oluyorsun ve G noktasina temas anlam kazaniyor. onu yapamazsan bosalamazsin.
cozumu de cok basit, duzgun bi teknik ile sen ustteyken vajinanin icine alsiktan sonra klitorisini partnerine de surterek bosalabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Zirveye çıkabilmeniz adına şunları önerebilirim. Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız her ikinizin de yükselmesi ve zirveye çıkması o kadar olası olur. Değişik pozisyonlar deneyebilirsiniz. Mesela cow girl kadınların şırıl şırıl boşalmasına olanak sağlar. ya da ayakta partneriniz arkanızda içinize girdiği zaman daha fazla yüzeye temas sizi daha fazla tatmin edecektir. Birliktelik sırasında anal plug kullanarak renk katabilirsiniz. tabi belki de en temel unsur partnerinizi penis boyutlarıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. erkek arkadasin sana biraz yetersiz geliyor olabilir veya sen, erkek arkadasina cok deger verdigin icin biraz endiseli davraniyor olabilirsin. boyle seeylerde senin haz kaliteni dusuruyor olabilir ya da yeteri kadar on cinsellikte uyarilmiyorsun. On cinselligi biraz uzun tut, endiseli olma, yuzyuze olan pozisyonlari deneyin ve biraz da erkegi kiskirtacak seyleri deneyebilirsin, oyle suslu ppapatya gibi durmamalisin yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun sende değil. Sevgilin beceriksiz. Sana ön sevişme yapmadığı için çok fazla sulanamayınca orgazma ulaşamıyorsun. Rol yapmak sahtekarlık. Sen bunu yapmaya devam ettikçe, o kendisini geliştiremeyecek. Ona neler seni baştan çıkarıyor. Neler istediğini söyle. Video da izlese. Tecrübe kazanmış olur. Seni de memnun eder.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru noktayı bulamıyorsun doğru açı doğru pozisyon zevk almak ve orgazm Farklı şeyler attıkça her kadının vajina yapısı orgazm olmaya uygun değil iç yapın çatısı gibi durumlar etkiler hiç olmayabilirsin de hayatın boyunca
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks planlı yapılınca orgazm olamıyorum bende. Ya aniden olcak ya da kaçak göçek yapacağım biyerde olacak öyle zevk alıyorum. Arabada yapmak evde yapmaktan daha zevki geliyor. Evde boşalamıyorum ama arabada 5-6 rahat oluyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Evli miskn
- +1 yıl
Bunu ben de düşünmüştüm spontanelik önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKlitoral orgasma alışmışsın aşko vajinal orgasm zor olur bide zirveye herkes çıkamaz mesala ben zirvedeyim sesim geliyomu orayanxhabhajahs
00 Yorumla
+1 yılOha nasıl tarif ettiysen Hani seni yargılamaya Geçtim suçun direk erkek arkadaşın da olduğuna hüküm verdim vallahi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin G noktanı bulamıyordur ondan olabilir pozisyonlar üzerine çalış partnerini ona göre yönlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinden dolayi mi cikamiyorsun zirveye. İstedigin gibi memnun edemiyor mu seni. On sevismeyi kisa tutabilir penis boyu küçültür incedir ondan dolayı zevk vermiyor da olabilir hemen bosaliyor mu vs bunlar etkiler senin zevk almani
00 YorumlaPozisyonla alakalı olabilir psikolojik olabilir bir cok farklı nedeni olabilir
00 Yorumla
+1 yılElinle destekle kendini vee kegel yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir sonraki seksinizde seks sırasında bir yandan mastürbasyon yapmayı dene
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları klitoris orgazm olur bazıları ilişki esnasında orgazm olur normal yani bu yapısal olarak
00 Yorumla Partnerin de iş yok ben çok iyi biliyorum karşıdakinş zirve yapmayı: )
00 YorumlaDaha çok hislerini yükseltecek bi sevişme olmadan o zirveyi unut.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış pozisyon, seni yeterince uyaramıyor ve erken boşalıyor, penisi yeterince sertleşmiyordur, nereden buluyorsunuz böylelerini bilmiyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılBeynin çok. doluysa stresli bir dönemdeysen ondan olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bazı kadınlar zor boşalıyor kolay bişey değil mlsf iyi konsantre olman lazım
00 Yorumla
+1 yılBence en mantıklı olanı orgazm olduğunuza kendinizi inandırmanız. Ya da gerçekten t*hrik olmuyorsunuz sevgilinizden olamaz mı sizce?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerin yeterli muamele, ilgi gosteremiyor.
Belli degil mi..00 Yorumla
+1 yılSeni tam olarak uyaramıyor olabilir iyi performans seni orgazma ulaştırmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıldıgım sevgilimde aynıydı sonra düzeldim bir baska fantezi uyguladım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe uyguladın?
Cevap sahibi+1 yılo bir sır
+1 yılSende hata yok partnerin yetersiz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılkonsantre olmak ortam, hazırlanmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin pasif kalabilir bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleydim ama hallettim sana anlatayım dene bi
00 Yorumla
+1 yılPartnerini değiştir
00 Yorumla
+1 yılDurumun psikolojik. Bunun sebebini bulmak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak çözebiliriz bence
00 Yorumla
+1 yılyani ya f*ck ya grup falan
00 YorumlaÇûkü g noktana ulaşabilecek boyutta değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yap ama birseyle yuzeysel yapma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaçamak yapcan fb bulcan
00 Yorumla
+1 yılseni kıvama getiremiyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O anda kafanda başka şeyler oluyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç cm belki yeterli gelmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNikahta keramet vardır
00 Yorumla
+1 yılPartnerine söyle uğraşsın biraz seninle
00 YorumlaErkek arkadaşın seni yeteri kadar doyurmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki zevk alırken aklın nerede oluyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl orgz olmuyosun lez. halimle oluyorm
11 Yorumla- +1 yıl
Lezzet Peki bir gün Oral yaparken orgazm oluyor Yoksa sürtünme falan yaparken oluyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalattir
41 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerin beceriksiz net
00 Yorumla
+1 yılSevgilin yapamıyor bunu anlamayacak ne var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi