Bana göre iletişimle başlar zihninde bir konuya farkındalık katmam gerekir. Örneğin içinde bulunduğu bir bulanıklık çözümlenemez bir hal veya psikolojik olarak huzursuz hissettiği an ona iyi gelicek dinlenmiş hissi verecek bir sohbet başlatarak yapabilirim. Hatta böyle bir ortam yaratmak bile artıracaktır. Bundan sonrası çekicilik için artık fiziğim görünebilinir. Kendimi bu konuda iddialı buluyorum. Sonrasında hijyen ve mis kokular. Tenime dokunduğunda dahada dokunma isteği artıracak yumuşaklıkta bulacaktır. Yakınlaştıkça hissettiği kokunun parfümeri değil temizlik hijyen duj kokusu olduğunu farketmesi yeterli olacaktır.👒
Kadın öncelikle jartiyer ve dantel gecelikten kaçınmalı. Bunlar artık monotonlaşmaya başlamış tarzda şeyler. Hep aynı şekilde oldu bitti bir cinsellikten kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Farklı fanteziler farklı mekanlar kullanılmalı yatak odası dışında. İç çamaşırı seçiminde kadınlar sürekli kırmızıyı tercih ediyor. Bu da bencilce bir düşünse şeklidir. Bazen kombinler yapılmalı, o kombine göre de fanteziler ya da erkeği baştan çıkaracak hareketler yapılmalı diye düşünüyorum. Benim görüşüm bu yönde.
Bu cevap tamamıyla kişiden kişiye göre değişir. Yani, baskın kişilikli, iri yarı, ses tonu gür birinin seksapelitesi bir şekil olur, ufak tefek, sessiz, ince ve zarif birininse farklı olacaktır. Ama genel özet olarak kişinin kendine güveniyle bedenini taşıması, dışarıya verdiği beden dili mesajları vs belirler seksapelitesi... Cilve, bakış, davranış, kişiyi nasıl hissettirdiği... bir kadının erkeğini erkek gibi hissetirmesi, yani adamın cesur, güvenilir, koruyucu olarak başarılı addedilmesi mesela erkeği iyi hissetirir. Aynı şekilde kadın da kendini biricik, ilginin merkezi, gözalıcı, uyarıcı ve etrafına söz geçiren bir kadın olduğunu hissetmesi onun seksapelitesini belirler... gibi...
Çekici olarak doğulur, sonradan çekici olunmaz ki. Herkes için çekicilik kriteri görecelidir. Kimine bakışlar, kimine dolgun dudaklar, göğüsler, kalçalar, kimine de atletik vücut çekici gelir.
Kadın kendini tanıdıktan sonra ya fiziğine ya giyimine ya da davranışlarına güvenerek çekici olur.
herkezi çeken şey farklıdır , örneğin kendim için demiyorum bedeninin üst kısmına her türlü bakımı yap erotik konuş ama ayaklarına bakmazsan sayıları baya çok olan ayak fetişistleri seninle ilgilenmez bile 🤣 ölecem gülmekten
Bazı şeyler genetik ve doğuştan başarılı geliyor. Bazısı şeytan tüylü yani aurası çekiyor. Benim için güzel olan senin için eh olabiliyor. Buna bir sek kriter koyamayız ama istisnaların kaideyi bozmayacağı yakışıklı ve güzeller mevcut.
erkek için söylüyorum öncelikle iyi bir diksiyonun yanında sert ve davetkar bakışlar olmalı.. kendinden emin ve dik bir duruş ayrıca bakımlı ve tarz bir kişilikte çok önemli zaten bunlar olduğunda ister istemez bir çekim alanı yaratıyorsun.
Seksapalite: yakışıklılığın veya güzelliğin karizma ile bütünleşmesidir... Bir kadının ayak bilekleri ve beli ince, sırtı çukur ise seksapalitesi çok yüksek olmasa da, düşük olamaz...