Sxting yaparken bir taraf boşalır ve boşalan taraf mesajı keser bir daha yazmaz sizin rahatlamanız umurunuzda olmaz ve kayıplara karışır. Neden böyle yaparlar bu bencillik değil midir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
aynen öyle. olmuştur bana da.
yani o an ihtiyacını görüyor.
ama bu f*ck body gibi uzun süreli yok hiç.
olsa da yesek :)
Bende öyle olmuyor. Tekrar tekrar gelip yazıyorlar üstelik.
Merak ettim çok iyi rahatlattıyorum haykıra haykıra boşaldıktan sonra yazmayı kesiyorlar. Ta ki geri azana kadar
Bazısı dediğin gibi, bazısıda konuşmayı kesmek istemiyor.
Benim sinir olduğum tek konu kurgum çok iyi öyle bir yazıyorum ki yaşatıyorum adeta ama boşaldıktan sonra konuşmayı kesmeleri beni yarım bırakmaları buna gıcık oluyorum.
Yarım bırakmak gıcık eder cidden, haklısın o konuda. Acaba duygusal birşeylerde istiyor olabilir misin?
Asla sadece cinsel açlığımı bastırıp konuşmak istiyorum gerisi çokda önemli değil benim için. Seninle hiç konuştuk mu peki?
Hayır konuşmadık. O zaman sen tekrar gelip yazmalarını bekliyorsun.
Onuda beklemiyorum açıkcası ama diyelim ki ben seni boşalttım haliyle kendimde boşalmak istiyorum ama sen yazmıyorsun konuşmayı kesiyorsun. Ve bir kaç gün sonra azıp tekrar mesaj atıyorsun sence böyle bir şey olabilir mi insan sinir olmaz mı?
Bencilce bir hareket, karşılıklı olmalı.
Onu diyorum işte. Sxting de ne kadar iyisin?
Bunu ben bilemem. Kişiden kişiye değişir iyi veya kötü olmak. Beklentiyede bağlı.
Uzun cümleler mi kuruyorsun yoksa kısa kısa mı yazıyorsun ben mesela paragraf yazıyorm
Uzun veya kısa olmasının önemi yok ki, etkili mi değil mi önemli olan o. Paragraf yazmam hiçbir zaman. 2-3 cümle max.
Imm özelden ulaşma şansın var mı? en azından bir örnek atmak istiyorum
Yani bende yapıyorum bazen, o an zevk aldıktan sonra bütün hevesim gidiyor, bide etrafı temizlicem falan derken yazmıyorum
buradaki 18-22 yaş 1xperli abaza kız sorunsalı :))
seksting yaparken engellemdiyse dua et :)
Onları saymadım bile
pek severler öyle şeyi canım kızlar
Bende de oluyor.
Haddi hesabı yok
Bosaldiktan sonra utaniyorlarmi bilmem ama azana kadar yazmazlar gıcık lık işte 😊
Garip dimi
sizde de oldu mu?
Konuşulacak konuşulmuştur zaten
pişman olmustur yaptıgına
Bencillik
Nasilsin
Boşal kaç taktigi