- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü birlikte oldukları erkekler o rahatlığı sağlayamadıkları için. bir kadını ilişkiye girmeden önce ve ilişki esnasında rahatlatmak çok önemli. yani kendisini o an kraliçe gibi dokunulmazmış gibi hissetmesi lazım. işte o zaman ortada utangaçlık falan kalmıyor emin ol
01 Yorumla- +1 yıl
Buda olabilir ama genel olarak baktığımızda olaya her kadın ilk başlarda utanır çekinir buda bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor aslinda , ve bir kadının utanmasi gayet normal ve olması gereken bir duygudur çünkü utanma duygusunu yitirmişse bir kadın halk deyimiğle ar damarı çatlamış demektir... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılEleştirilmekten korkarlar ya da yetistirilirken onu yapma bunu yapma çok ayıp rezil etme bizi gibi bir çok uyarılarda bulunulduğu için utanma duygusu yüksek kadınlarda. Erkeklerde ise tam tersine çok büyük bir b*kmus ozellikmis gibi göster hadi oğlum amca cukunu demişler. Neyse sınır oluyorum sonunu bağlayamadım
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben de bu duruma hep yaşadım ve nefret ederim artık öyle olmayan biriyle evlenmek istiyorum artık tabi bu durumu inceden nasıl konuşurum hiç bilmiyorum ama ☹
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın fiziğinin 10/10 olmadığını düşünür utanır. Çekinir karanlıkta çok fazla kusur olarak kabul ettiği şeylerin belli olamayacağını düşünür. Bunlar kararmalar, çatlaklar, yara izleri, doğum izleri, kilo, vücut ölçülerindeki orantısızlık vb.. Olarak bir çok şey diyebiliriz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Alakası yok ama bu geldi aklıma 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 süpersin 👍 yaa çok güzelmiş gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellikte utanma olmaz, yani bir kişi ister aşık olduğu kişi ile ister FB takıldığı yani sadece cinsellik için buluştuğu kişi ile seks yapsın fark etmez. yani karşınızda ki kişi zaten aşıksa sizden utanmaz. eğer aşık değilse de zaten o para için yapıldığı için utanma olmaz
10 Yorumla
+1 yılYa kadınlar hep bastırmış olarak büyüdüğü için Hani diyorlar ya Oğlum çüküne bak Oğlum çüküne bak ama Aslına bakarsan Yani nasıl anlatabilirim kadınlara da diyebilirler Ama işte dediğim gibi bastırılmıştı ya bana göre tamamen dinden kaynaklanıyor ya yani din saçmalığından dolayı böyle bir şey yazar bilmiyorum Arap topluluğundan gelen bir yapı olabilir saçmalık ya yani dediğim gibi hani belki de yanlış düşünüyorum ama yeniden kaynaklanıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok hsklisin her kadın utanır ilk başlarda ve utanması gayet normaldir çünkü biz kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor
- +1 yıl
Seni seviyorum keçi
- +1 yıl
Canim benim çok teşekkür ederim 🙏 onur duyarım çok naziksin ağzına yüreğine sağlık bende sizi seviyorum iyi ki varsınız ve iyi ki burdasınız
- +1 yıl
Eyvallah can...
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsellikten ziyade karşı cinsin fiziğini beğenmeyecegını düşünebilir, takıntısı olabilir ve bizim genel olarak kültürümüzde utanma çekinme hep var bunu üzerimizden atmak zaman alabilir diye düşünüyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle her kadın utanır ilk başta buda aslında bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor
- +1 yıl
Bir kadının utanmasi da bana göre çok güzel ve olması gereken bir duygudur aslında insanoğlu utanandan değil asıl utanmayanindan korkmaludir diye düşünüyorum bir kadın utanma duygusunu yitirmişse halk soylemiyle ar damarı çatlamış demektir
- +1 yıl
Kesinlikle öyle bu iki cins içinde geçerli bir kavramdır ama biz burada kadınları örnek verdiğimiz için bu yönde yorumladık bir erkek düşün hırsızlık yapıyor arsizlik yapıyor vss yakalandığında yüzü kizarmiıyorsa yaptığından utanmiyorsa ar damarı çatlamış demektir utanma duygusu her insanda olmasi gereken güzel bir duygudur aslında kısa ve öz uutanma duygusunu yitirmişse bir insan asıl ondan korkman gerekiyor
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Yani yetişme tarzı, kültür, toplum baskısı gibi nedenlerle ile ilgili
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍 her kadın utanır çekinir ilk başlarda buda bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor
Cunku toplum bize hep cinselligimizi bastirmamizi, kapanmamizi soyluyor..
Hal boyle olunca isteğimizi gizlemek, cinswllik aninda utanmak, hatta vajinismus oluyoruz21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Arada bir samimiyet yoksa bu konuda çekince olması normal, bu arada gündüz biri senin görüşü Ss alıp soru açmıştı
017 Yorumla- +1 yıl
Aa hangi görüştü ki nasıl bir soruydu ki
- +1 yıl
Bana atabilirsin metak ettim
- +1 yıl
Nasıl bir soruydu peki
- +1 yıl
Neden soruyu kaldırdın peki
- +1 yıl
Doğrudur bazen cinsel sorularda tartistigimiz insanlar oluyor düşünce fsrkliligi yüzünden onlar özgür ruhlu olduklarından biz herşeyi yaparız ederiz kafasindalar
- +1 yıl
Bende tam tersi bir düşünce tarzını savunuyorum oyuzden bana gıcık olmuştur ondandır
- +1 yıl
Sağlık olsun kusura bakmasın kar biz kimsenin ayibini yanlışını alkiskayacak değilim bunlar her yaptığı basitliğe onay bekliyorlar
- +1 yıl
Kucaktan kucağa gezmeyi bir marifet sanıyorlar ve bunu onaylamimizi bekliyorlar
- +1 yıl
Akşam üstü de bir kızla bu konu üzerine tartistik
- +1 yıl
Ama ben düşüncemi yazarkende herhangi hakaret ve aşağılayıcı argo kelimeler kullanmıyorum bu konuda dikkat ediyorum görüşlerim de çok beğeniliyor ki sürekli yorumlarım EiG seçiliyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim mustim duyarlılığın için 🙏🙏
- +1 yıl
İyi akşamlar gülüm 🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı muhafazakar toplum kurallarıyla yetişmiş. Ya da görgüsü ve beklentisi farklı biriyle denk düşmemissen. abartmadıkça çok zevkli ve heyecan vericiidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılOraya kadar gelipte utanıyorum diyende bir zahmet o yatağa girmesin.
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Bütün kadınlar uyanır ama ilk başta
- +1 yıl
Utanır
- +1 yıl
Artık çok geç degilmi peki 🙆♂️
- +1 yıl
Gelmişsin o noktaya vur patlasın çal oynasın. Ver fırına çıkart keyfini 🙈
- +1 yıl
Her kadın utanır ilk başta buda aslında bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor gayet normal değil mi
- +1 yıl
Eh haklı olduğunuz taraflar mevcut. Günümüz anlayışlar biraz daha serbest ruha sahiplik oluştu.
+1 yılHeheheh Karikatür güzelmiş. Bence olmaz, olmamalıda ancak yaşanıyor bu durumlar ve hayatın bir gerçeği haline gelmiş durumda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir beraberlikten sonra utanma kalmaz.. He ben ilk günde utanmam... çok utanmazim yaa😁😁😁😊😊😍😍naberr
00 Yorumla Rahat hareket edemediklerini kendi hissiyatınıza dayanarak mı yazdınız. Çünkü düşündüğünüz gibi olmadığını söyleyebilirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Utananın çocuğu olmaz derler. :D
28 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Eskiler gerçekten öyle derdi emre utananin çocuğu olmaz derler. Şimdi artık utanma duygusu yitirdiğimiz çocuklarımız daha çok oluyor 😂 evli oluyorsun çocuk sütçü den komşudan vss çıkıyor 😂 birde tedirginlik içine girip acaba çocuk bendenmiki diyip DNA istiiyoruz öyle degilmi 😂 oyuzden bir kadında utanma duygusu duygusu olur ilk başlarda ve sonra alışır zaten buda bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor eğer bir kadın utanma duygusunu yitirmişse asıl ozaman korkmak gerekir çünkü o kadının hslk deyimiğle ar damarı çatlamış demektir utanma duygusu aslında insanoğlunda bulunmasi gereken çok güzel bir duygudur utanandan değil asıl utanmayanindan korkmaludir
- +1 yıl
Aklıma şey geldi esta Erol'un bir programı var orada bir kadın evli hamile sütcuyle ilişkisi var bu kadının kocası çocuk benden diyor kadın hayır çocuğun babası sen değilsin onu sana vermem diyor sonra DNA istiyir adam çocuk sütçüden çıkıyor , sonra kadın nasıl seviniyor bak ben sana demiştim çocuk senin değil sütçüden diye benim alnım açık diyor seviniyor stüdyodakiler çocuk sütçüden çıktı diye alkışlıyor gerisini srn düşün artık buz artık birbirimizin ayıbını yanlışını bir marifet gibi alkışlıyoruz geldiğimiz nokta şu an bu
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Komşu çocuğu 😂😂
+1 yılUtanma olur elbet kadınlar için genelde erkeklerde pek oluyor mu bilmiyorum ama bende pek olmuyor
00 YorumlaElektiriki derse bende sogurum iki yıl kalkmaz bı daha benimki küser 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bencede olmamalı derim ama evrede çıplaklar kampı gibi mal meydanda dolaşılmasıda abes olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç utanılmamalı madem o işe girdin kartları açık oynayacaksın 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle kızlara bayılıyorum. bacaklarini açarken. yuzlerindeki utangaçlık. kendini kontrol altında tutma. erkegin. organına bakamam. benim açıdan hos
00 YorumlaErkek rahat olmadığı için. Bence erkek benim gibi rahat olursa kadın 4 kat rahatlar ,😉
00 Yorumla
+1 yılUtanma olmalı tabiki , insan insana öyle şey yapar mı hiç 😬
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÇeşitli nedeni vardir. Bedenini begenmiyordur veya utaniyordur çoğunlukla
00 Yorumla Kadınına göre değişir tecrübeli kadın utanmaz
07 Yorumla- +1 yıl
Bütün kadınlar utanır ilk başta buda aslında bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden
kaynaklanıyor ve bence kadının utangaç olması herzaman iyidir birbjadin utanmiyorsa çok kişiyle birlikte olmuş ve artık ar damarı çatlamış demektir bir erkeğin çok tecrübeli olnasi iyidir fakat bir kadının fazla da tecrübeli olnasi göre iyi bir şey değildir - +1 yıl
Olaya bu kadar duygusal yaklasman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 ne kadar duygusuz ve duyarsız bir insansın
- +1 yıl
Yine böyle duygusuz mu verdin 😂😂
- +1 yıl
Hee iyi bari 😂 bak bunu söylemen beni duygulandırdı açıkçası 😂
+1 yılBence olmamali, iki tarafta seks aninda birbirlerjnin gozlerinin icine bakabilmeli
00 Yorumla
+1 yılVajinaları siyah olduğu için erkeklerin beğenmeyeceğini düşünüyorlar vajinalarından utanıyorlar genelde
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte utanma olmaz aksine utanma duygusu kaybolur
00 Yorumla
+1 yılSoyunduğun zaman utanmazsın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kadını rahatlacak olan erkekdir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBqzı şeyler görülmeye değer. Yapmayın bunu :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılTecrubenbyok yoksa neden ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma olur mu bilmem ki utanmazdım ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence zamanla. alisirlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir çoğu bedenini beğenmiyor o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Vucutlarina guvenmedikleri için
00 Yorumla
+1 yılsen rahat mısın tecrubeli mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDubleks göbeği varsa utanabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini kastiklari icin
00 Yorumla Toplum baskısı ve karşımdaki yanlış anlar algısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben utandığımı hatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yıltabulardan utanma olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Olur ve olmalıdır da ve her kadın ilk başlarda utanır çekinir buda bizim kültürel ve toplumsal baskıyla büyütülmemizden kaynaklanıyor
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Ok
8 ayOluyot
00 Yorumla
+1 yılUtanma, olmamalı çalışırlar zamanla :))
00 YorumlaCinsellikte utanma olmaz bee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmadan açık alanda soyunup sevismistim
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatım eşime karşı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım