Seks nasıl yapamıyorlar anlamıyorum. Kız orada. Karşında. Sanki dünya'da hiç kız yokmuş gibi takılıyorlar.
Çocuk 29 yaşına girmiş şu ana kadar hiç seks yapmamış bir kıza bile dokunmadım diyor. Böyle kişiler gerçekten var mı? Daha önce hiç sevgilisi olmamış hiç seks yapmamış.
Garip bir durum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen bunu garipsedin mi gerçekten? Olması gereken bu zaten napalım dakika başı üç beş tanesini halledelim mi? Kızlar sizin yüzünüzden bütün erkekleri abaza sanıyor. Teşekkürler.
Abazalıkla alakası yok. Kızın rızası varsa ilişkiye girersin. Çocukta olmaz. İyice dindarsan zaten yapmazsın evlenmeyi beklersin olur biter. Merak etme seks yapanları abaza sanmıyorlar yapamayanlar onlara sıkıntı çıkartıyor. Çünkü kız kız kadın kadın diye sulanıyorlar. Yapanların umrunda olmuyor zaten.
Yapmak zorunda değil ki.
Dindardır evliliği beklemiştir, sevgilisi hazır hissetmemiştir, aşık olmamıştır ve aşık olmadan yapmak istememiştir vs..
Yapma zorunda olmayanlardan bahsetmiyorum. Yapmak isteyipte yapmayanlardan bahsediyorum. Sürekli cinsel muhabbet açan ama yapmayan her şeye kader diyen nasip değil diyen tiplerden. Çoğu kişiden duydum sanki kendilerine gelmesini bekliyorlar garibime gitti. Benim sorunum değil ama bu psikoloji bozar zaten bozulmuş çoğunun.
Bazi erkeklerin eril enerjisi yerlerde sürünüyor farkindayim. Bunun bakirlikle alakasi yok ama doğa da bile erkek kadini etkiliyor. Simdi bunu dedim diye yobaz ya da hani esittik tatavasina giren biri gelebilir ama enerjisel olarak erkek daha cok tavlamaya meyilli ve kadin da daha nazli bir canli. Erkek daha atılgan olmalı. Ama cogu erkek gunumuzde cok kadinsilasti. Bilmiyorum bunu soyledigimde cogu ustume saldiriyor ama olmasi gereken bu diye dusunuyorum. Mucadelecilik azaldi erkeklerde.
Bir kaç tane arkadaşım var böyle uzun yıllardır tanıdığım için hiç yapmadıklarına inanıyorum
Cidden artık çevrelerinin etkilerinde mi kalıyorlar anlamıyorum. Lise 2'de seks yaptığına bizzat şahit olduğum çocuklar vardı. 16-17 yaşlarında. Hala da vardır böyle fırlama çocuklar. Ama 25'i geçmiş erkeklerin yapmaması yapamaması cidden travma sebebi bence. Sonra bize musallat olup beddua okuyorlar.
Şakaya gelmez ciddi psikolojik rahatsızlıkları tetikleyen bi konu
Aynen öyle. Cinsel hayat gizlidir herkesin özeldir bunu destekliyorum. Herkesin cinsel yaşamı kendine ama bu durumdan rahatsız olanlar durumu sürekli belirtiyor çevremde. Cidden artık şükretmeye başladım. Müslümansan zaten evlenirsin ve kendi yaşamın sanadır tamam ama bu ülke Türk-İslam-Batı sentezi üzerine olduğu için yapmayanlar gerçekten psikolojik rahatsızlıklara sürükleniyor. Adam kızlar teklif ediyor sanıyor benim neyim eksik diye triplere giriyor hemcinslerine düşman oluyor.