Erkekleri kullanmak demek mi bu? Bencilce mi davranıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu hayatta her şey çıkar üzerinden yürür o peri masallarındaki gibi sevgiyi göremezsiniz en ufacık bile çıkar vardır bir. şeyde sonuçta insan olmak böyle bişi kötü de olsa
Çıkar için yaptığın şeyin ciddiyeti tartışılır mesela evlenelim dediğin adamı cinsel ihtiyacın için kullanıyorsan o ile başlayan lakaba hak kazanırsın ama normalce konuştuğun libidosu yüksek olmssa dahi sürekli cinsel konu açman çıkar olsa dahi büyük bir etkisi olmayacağından normal karşılanır bunu unutma buna göre davran kısacası başka insanların büyükçe umutlarını çıkarların için kullanma çıkarının da bir sınırı olsun sorun olmaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok bencillik değil çünkü ilişkilere bu tarz bakış açınızı anlamıyorum sen kimseyi kullanamazsın eğer sen onunla seks yapıp zevk alıyorsan oda zevk alıyor ya da bir erkek bir kadını kullnamaz iki kişinin karşılıklı zevk aldığı bir ilişkide kullanma tabiri kullanılamaz kullanma olması için bir tarafın gönülsüz olması ya da birinin zorla yapıyor olması lazım
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kuşum cinsellik tek taraflı olmayıp iki taraflı yapılan bir şeydir. Hiç bir kadın erkeği cinsellikte kullanamaz. Çocuk kızı istemediğini düşünüyorsa erekte olmaz. Yani bu durumda kadınlar kullanılır. Nasıl mı diyeceksiniz. istemediklerinde ıslanmazlar. Ve giriş çıkış olaylarında vajinalari tahriş olup çok acı çekerler. Bazen seks onlara işkence olur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Karsi taraf bunu bildiği sürece sıkıntı yok. Eğer bir kişi sizi duygusal anlamda isterse ve cinsellik için kullanırsanız o zaman kullanmak olur.
LLakin cinselligin Afrikalı Türkiye de buna seve seve gönüllü olacak milyonlarca erkek bulabilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendiniz de "kullanmak" olarak tanımladığınıza göre cevap çok açık aslında.
Bencilce elbette ki. Ve tabii karşıdaki insana saygı gösterilmeyen, çirkin bir tutum bu tanımlanan. Yapan kişinin kadın ya da erkek olması fark etmeksizin böyle. Yapılmasını istemediğimizi yapmamalıyız, işin özü bu.
Bir de bunu " ama erkekler de yapıyor" diye savunan kadınlar oluyor genelde; bir yanlışı başka bir yanlışla doğrulayamazsınız. Böyle bir kıyasta elinizde bir yanlış, bir doğru değil; iki yanlış olur sadece.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde pek âlâ yapıyor bunu bende yaparım haliyle en doğal hakkım 😂 Bazen burdan biriyle sohbet ediyoruz hoşuma giderse sohbet ilerliyorsa seksting yapıyorum sonra bir daha konuşmuyorum engellediğim bile oluyor ısrarla yazarsa🤷🏻♀️😅
37 Yorumla- +1 yıl
Bu mu kullanma şeklin 😂
- +1 yıl
en doğal hakkın olduğu gerçek ama bunun adı kullanmak olmamalı, iki tarafında rızası olduktan sonra keyfine bakmak lazım
Soran+1 yılBumu bende çok yapıyorum ve kim olduğu dış görünüşü vs umrumda olmuyor sanki hayalimdeki kişiyle yapıyormuşum gibi
- +1 yıl
Abooo seni varya
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Seni ele geçirmek lazım bence bir araa
Onun şikayeti yoksa o da aynı hissiyat içindeyse kimse kimseyi kandırmış kullanmış olmaz. Ama onun da seninle aynı hissettiğinde emin olman gerekiyor. Eğer sana senin ona yaklastigin gibi yaklasmadigini hissettiğin nokta olursa kullanmış olursun
21 YorumlaBunu genelde erkekler yapar kadınlarda nadirdir yanlış değil sadece karşılıklı olmalı yani cinsellik için kullanacaksan karşındaki bu niyetini bilmeli ve durumu kabul etmeli daha etik olur
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hak ediyorlar. Yap, gitsin. Hep onlar mı kızları kullanacak?
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin şeyi baştan dürüstçe söyledikten ve ortasında pat diye buhar olmadıktan sonra hiç bir sıkıntı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen öyle oluyor
- +1 yıl
Nasıl oluyor?
+1 yılAynı şeyi erkek yapınca sende bu kafadaysan birbirinizi kullanmış oluyorsunuz ve sorun olmuyor ama erkek duygusal yaklaşırsa o zaman sen bunu bile bile onunla birlikte olursan o zaman adilik olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olmasın alan razı veren razı olduktan sonra sorun yok. çevrende yoksa sexting ile başla keyfi yasa
00 Yorumla
+1 yılGenelde bunu evli kadinlar yapar . Sonu olmayacağını bile bile duygu ve cinsel tatminin peşinden koşarlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet bencilce. bunun yerine gerçekten seveceğin ve cinsel hazzı yaşayacağın biriyle birlikte olsana. sahte duygular yerine gerçek hisleri yaşa.
00 Yorumla
+1 yılbunun bencillikle alakası olmadığı gibi kullanmakta değil, nasılki snein ihtiyacın varsa karşı cinsinde ihtiyacı var kısaca al gülüm ver gülüm kullanmak yok anı yaşamak var
00 YorumlaNeden ihtiyacın oluyor ki? Yalnız kalmakla ilgili neden problem yaşıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafa bunu açıkça söylersen sende sorun yaşamazsin
00 Yorumla Kekfjrjf, erkeği cinael olarak kullanmak diye bişiy yok. Canına minnet.
00 Yorumlakullanabilirsin erkekler için sıkıntı olmaz cinsel olarak
00 Yorumlaİhtiyaç dan öteye gidip yaşam tarzına dönüşmezse herhangi bir zararı yok. Bencillik de değil.
01 YorumlaEvet bencilce bi davranis bence ama Şu an o tarz erkekler kullanılmayı sorun etmeyen tipler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun gizlemekte inan bana açık açık niyetini ifade et daha iyi Sevginin aşkın arkasına gizlenmen sorun Erkeğinde canı çekiyor evet der yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo erkek de istiyor ve kabul ediyorsa bence problem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleger acıkca soyluyorsa degıl fakat soylemıyorsa bencılce ya sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı rıza dehilinde olduğu için hayır iki taraf da keyif alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi erkekle anlaşsan, iki tarafta birbirinden faydalansa böyle olmaz mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden olsun ki sonuçta hepsi bir ihtiyaç ama duygusal oluşu yaralar bırakabilir
00 Yorumlatercih meselesi iki tarafında işine geliyorsa hiç bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyet arz etmek gerekir ama kanun kadını üstün gördüğü için erkeklerin başı yanıyor genelde. Yakışıklı buldukları yüz vermeyince girip iftira atıyorlar 😅😅
00 YorumlaBu ikisinden başka erkek kullanmak için başka neden var mı
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki! Ama kadın yok ki
00 Yorumla
+1 yılBende kullanilmak istiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılKullanmak diyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılKullan gitsin kardeş erkeğin de canına minnet
00 Yorumla😂😂😂🤌🤌🤌 hayırlı isler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılKullan beni , buruştur at 😂
00 Yorumla
+1 yılKullandığını sanmak ahmakça
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani erkeklerde yaptığı için bene intikam
00 Yorumla Karşılıklı rıza olduğu sürece sorun yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBizde kullanıyoruz takma kafana yapıştır geç 😂
00 Yorumla Bencillik değilde ihtiyaç diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılkullanmak değil ki bu
karşılıklı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygusuz ilişki kurma taraftarı değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Sen erkekleri kulanıyormusun çok ayıp
00 Yorumla
+1 yılHayir bunun icin fb iliskisi var
01 Yorumla- +1 yıl
Bu duruma karsimisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değil çünkü o kişide o an içini seni kullaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar seni kullanıyorlar kendini kandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki taraf için bu geçerli oluyor
00 YorumlaYooo bence değil gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. erkeklerde kullanıyor normal artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben de yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbence bencilce değil herkes kendine göre kullanır
00 Yorumladevam et bence bu işler karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılHak ediyorsa evtt
00 YorumlaKullan beni 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılSen onu oda seni kullanıyor sa bilemem
01 Yorumla- +1 yıl
Yap ya hiç yoktan sa zevk verir sana sende zevk alırsın arada bulamazsan beni bul canım
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bencilce olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ve zamn zaman fantazilerin içinde kullanabilir sin aslında
+1 yılBence değil. Onlarda aynısını yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılbiraz öyle
00 Yorumla
+1 yılGayet normal.
00 YorumlaSxting mi yapiyorsun yani?
00 YorumlaHayır bencillik değil.
00 Yorumla
+1 yılBence kullan fb ne diye var
00 Yorumla
+1 yılniyebencil olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Duygusal ve cinsel anlamda ihtiyacım olan anlarda herhangi bir erkeği kullanmak bencilce mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat