Arkadaşlar 25 yaşındayım hiç bir şey yaşamadım kimse de olmadi hayatimda ama çok eksiklik hissediyorum. Ne yapmak gerekli kimse de yok yani şu anda.
Cevabın nedir?
+1 yılSosyal ortamlara takılman ve yeni arkadaş edinmen gerekli.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten çekingen ve sosyal olmadığımdan yeni insanlarla tanışamadim hiç ama yaşım oldu 25 ve ben de artik hauatima birileri girsin istiyorum evlilik degil ama hayatimi yasamak istiyorum
- +1 yıl
Sever misin bilmiyorum kamp etkinlikleri var onlara katıl. Yine aktiviteler yapan yerler var günübirlik geziler vs. bu tip şeylerle yeni insanlar tanır tanışır ve çevreni genişletirsin
Soran+1 yılArkadaş çevrem gitse giderdim de onlar da pek gitmiyor işte yoksa ben hep istedim tamamdir teşekkür ederim
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılO şanslı kişi kim olacaksa çok şanslıymış
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden şanslı olsun ki
- +1 yıl
Bir çok kadın senin bu hissettiğin duyguları hissetmediği için İnan onlarla birliktelik zevk değil sıkıntı gibi oluyor
Soran+1 yılYok ben çok istekliyim ondan da sıkıntı cekiyorum zaten
- +1 yıl
Nasıl sıkıntı çekiyorsun istekli kız candır can
Soran+1 yılAdam yok çünkü 😂 tek başına istekliysen hic bi anlami yok 😂
- +1 yıl
O şanslı kişi olmayı çok isterdim İnan sana hak ettiğin gibi davranacağımdan ve senin gönlünü hoş tutacağımdan emin olabilirsin
- +1 yıl
Ben o şanslı kişi olmayı çok isterim
- +1 yıl
her şey senin istediğin gibi olacak söz veriyorum
Soran+1 yılBenim tamamen ilk olacak yani biraz tecrübem olsa böyle düşünebilirdim ama en azindan ilk çevreden bulmam daha iyi
- +1 yıl
Saygı duyarım ama istersen her şey olmasa bile bazı şeyleri birlikte yaşamak isterim
ya da istersen ilk sohbet edelim yemek yiyelim istersen devamı gelir istemezsen yemek yemiş tanışmış oluruz ben yemek yemeyi çok seviyorum yemek için şehir şehir dolaşan biriyim gurme sayılırım İstanbul’da güzel yemek nerene var iyi bilirim - +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
+1 yılYakınında da mı yok ya? Memlekette ne zamandan beri erkek kıtlığı baş gösterdi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şu an ortamım olsa düzgün olurdu ama artık istiyorum yani gençken yaşamak bir şeyler sıkıldım
- +1 yıl
İlginç. Memleket neresi? Nerede kıtlık çıktıysa hemen söyleyelim Oray gelsinler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın geçiyor ya evlen ya da kendine bir sevgili yap günü birlik erkekler olmaz bu işler pişman olursun sonra
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik uzak ya düşünmüyorum açıkçası hayatıma biraz insan girsin istiyorum ilkiyle de evlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman elini çabuk tutmanı öneririm seninle tanışmak isteyenlerden beğendiğin olursa şans ver tanı en azından belki bişeyler yaşarsınız
Soran+1 yılBu zamana kadar çekingen olduğumdan çok ortamlara giremedim ama artik acilmak istiyorum hauatima birileri girsin istiyorum evet haklısın
Cevap sahibi+1 yılseni anlıyorum bende öyleydim ama bu şeyler bir kere açılana kadardır inan sonra bir bakmışsın yazan yazana :D
Soran+1 yılEvet bir açılsam keşke ben de istiyorum öyle olmak bu yaştan sonra olmaz diye de korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılne varmış yaşında 35 yaşındaymış gibi konuşuyorsun hala gencecik hayatın başında bir kızsın böyle düşünüp pskolojini bozma açılacağın varsa da açılamazsın sonra
Soran+1 yılNe biliyim öyle yazmışsın en başta 😂
Cevap sahibi+1 yılbu yaştan sonra olmaz diyosun ama ben tam zamanı demek istedim kısacası sana buraya vakit ayıracağına instegramda gözüne kestirdiklerine yürü vakit nakitttir :D :D
Soran+1 yılOrdan çok yazan oluyor da oradakilere güvenemiyorum dönmüyorum hiç
Cevap sahibi+1 yıldoğru sosyal medya güvenilir bir yer değil okuyor musun peki?
Soran+1 yılGeçen sene bitirdim şimdi iş arıyorum boştayım ya daha çok kafama takıldı başıma vurdu herhalde 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılolabilir insan tüm gün sıkılıyor hiç düşünmeyeceği şeyleri düşünebilir boş olunca :D özelden sohbet etmek isterim seninle tabi sende istersen :))
Soran+1 yılBi de böyle sürekli ilişkisi olan insanlar görüyorum eksik hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılonlar hızlı insanlar bizim gibi ağırdan almıyolar
Soran+1 yılEvet işte keşke öyle bir insan olabilseydim çok hızlılar her konuda ve çoğu kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlar bu hayatı onlar yaşıyor valla eskiden kızardım ama şimdi gıpta ediyorum aferin onlara
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelmek ister misin uzun uzun orada konuşalım bunları
Soran+1 yılÇözemedikten sonra konuşsak işe yaramıyor ki
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyorsun çözemeyeceğimizi?
Soran+1 yılTahmin
Cevap sahibi+1 yılher zaman bu kadar çok soru sorar mısın bazı şeyleri akışına bırakacaksın hayat planlar üstüne yürümez bırakacaksın bi bakmışsın sevgilin var :D
Soran+1 yılSoruyorum valla sorma hep böyle çok düşünmekten başıma geldi bunlar 😂
Cevap sahibi+1 yılbak ama çözdüm ben seni farkında mısın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlarla tanışmalısın. Birini bulup evlenmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk adamla da evlenmek istemiyorum en azindan biraz insan taniyayim
Cevap sahibi+1 yılElbette tanı ama gidip herkesle sevgili olmaya kalkma. Tanıdıktan sonra uygunsa evlen
Soran+1 yılYok ya olcak olsam zaten olurdum şimdiye kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkeste vardır bu eksiklik ve çözümü de evlenmek, helal dairede mutlu olmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende ilkim olacak bir arkadaş arıyorum karşılıklı anlaşma ile denemek isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Her insanın bu ihtiyaçları vardır. Konuşmak paylaşmak isterim
00 Yorumla
+1 yılSen duygusal anlayan ilişki degil özel olduğunu hissetmek lazım bayansın sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim tam demek istediğini
- +1 yıl
Gelirseniz özele anlatim yanliş anlamayın kötü degil
- +1 yıl
Anlayan değer veren bayan olduğunu hissetmek lazım
bunun için siteler var lınk atardım ama hesabım gıtmesın araştır
00 YorumlaNerelisin yok mu çevrende öyle biri
02 Yorumla
Soran+1 yılİst yok
+1 yılOlmasi gereken bu zaten gayet normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman anal oral yolla bi erkek ile beraber ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnivden falan biriyle tanış.. zamanla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle ihtiyacım var istersen Konuşalım belki anlaşırız ne dersin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe dersin
+1 yılGel beni al kurtulalım bu yalnızlıktan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelik ilişki yaşayalım istersen
013 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez ama en azindan ilkim bana değer veren bir insan olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılVeririm sana değer
Cevap sahibi+1 yılİstanbul dayım ben
Cevap sahibi+1 yılCevap verecek misin
Soran+1 yılYaş küçük senin
Cevap sahibi+1 yıl22 ya küçük mü sence
Soran+1 yılBana göre küçüksün ya bilemedim ondan
Cevap sahibi+1 yılYa yaşı dert etme lütfen ya
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünüyorsan yaz bak
Cevap sahibi+1 yılYa cevap verseydin keşke
Soran+1 yılYok ya hani ilk en azindan çevremden tanistigim biri olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılÇevrenddki birine yapalım mı diyeceksin sence tuhaf dspil mi benimds ihitiyacım var o yüzden bi gece yaşarız sonra istmezssn olmaz
Cevap sahibi+1 yılYine hayallerimiz yıkıldı 😔 senin yine çevrende birisi var benim oda yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşını belaya sokma yapma bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bela olsun ki
Cevap sahibi+1 yılhamile kalırsın sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygusal açlığını giderebilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden birileriyle tanışmıyorsun?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir adım at ve benimle tanış gerisi gelir zaten
Cevap sahibi+1 yılYazacak mısın :)
Cevap sahibi+1 yılBak ama lafta kaldın şu an bende adım atarsın sanıyordum çekingenlik var herhalde 😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende bakirim beraber tecrübe ediniriz sende istersen
Cevap sahibi+1 yılAdım atacak özgüvene sahip olduğunda buraya yaz :) seni çok memnun edeceğim
Cevap sahibi+1 yılSen kaybedersin keyfin bilir
+1 yılBulmam zor değil yani
00 YorumlaGelirler simdi
00 Yorumla
+1 yılÜzerine konuşmak gerek.
00 YorumlaBul birini
00 Yorumlanerde yaşıyosun
00 YorumlaHerkeste olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcu musunuz?
00 Yorumla
+1 yılEvlen
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hemen olacak iş değil ki
+1 yılAranan kız bulundu
00 Yorumla
+1 yılBen de ayniyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı yaştayız yaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz