Eşimle ben uzun zamandır evliyiz. Burada paylaşılmaz biliyorum ama kafa dağıtmak için KS ye takılıyorum. Eşim cinsellik noktasında isteksiz. Ayda bir kez münasebetimiz oluyor. Evde ev arkadaşı gibiyiz. Doktora da aile terapistine de ikna edemiyorum. Bu konuda sıkıntı yaşamış kişiler, sıkıntılarını nasıl aştı? Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onu daha iyi tanımak ve anlamak için bir şeyler yapmalı. Şayet psikolojik bir sorunu yoksa, ilişkiye girdiğinizde bir parça zevk alıyorsa bir şeyler yapılabilir. Ne yapılabilir emin değilim. Bekarım ve böyle ilişkilerle uğraşmam. Ancak çeşitli yöntemler geliştirilebilir. Ben genelde kadınlar konusunda onları anlama ve tanımayı seçerim. Burada bir miktar burç özelliklerini umursarım bir miktar onu izlerim, onun dediklerini daha iyi anlamaya çalışırım. Onunla eğlenceyi genele yaymaya çalışırım. Sürpriz hediyeler, akşam yemeğini hazırlama, beraber hazırlama, hazırlarken dokunma, öpme, beraber duş alma, gün içerisinde halini hatrını sorma, özlediğimi aklımda olduğunu hatırlatma, alışverişe gidildiyse heyecan için otoparkta öpüşme, dokunma, farklı mekanlarda cinsellik deneyimleme (tatilde, bir kış gezisinde, bir otelde, jakuzi veya havuz olan yerleri tercih etme, beraber yürüyüş yapma, bir ağaç altında öpüşerek dinlenme, sahil veya deniz gibi farklı biraz daha açık fanteziler denemek ki bu herkese hitap etmez, yatakta meyve veya içecek beraber tüketme, masaj yapmak, yeni fanteziler ve iç çamaşırı denemek, dans edebilmek, daha sınırsız konuşmalar, daha yoğun muhabbetler, orgazm olmasının ve daha çok nasıl olacağını anlamak, onu sekse yönlendirmek için onun hoşnutluğuna yönelik adımlar atmak, sevişelim mi gibi sorular yerine kucaklamak, omuza atmak gibi şeylerden bazıları veya daha fazlası yapılabilir. Her kadın farklı şeylerden hoşlandığı gibi, farklı deneyimlere açılmak isteyebilir. Bunlar onu tanıyarak keşfedilmeli. Örnek olarak balık burcu kadını romantizmi, ilgiyi, dokunmayı sever, sırtı özellikle çok hassastır, sertlik yerine bol dokunmalı cinselliği sever, fantezilere açıktır, eğlenceli, yavaş ve derin birleşimleri sever. Buradan yola çıkarak diğer yöntemlerden kişiye uygun olan seçilmelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu ciddi bir sorun zira ayda bir gerçekten çok az. Evliliğinizde başka sorunlar da doğuracaktır. Bu konuda ilk yapabileceğiniz eşinizle cinsellik konusunda sağlıklı bir diyalog kurmak olacaktır. Eğer bu diyaloğu kuramıyorsanız ya da bir çözüme ulaştırmıyorsa o zaman maalesef tek yapabileceğiniz profesyonel bir destek almak olacaktır. Ancak aile terapisi yeterli gelmeyecektir. Cinsel terapist desteği almanızı öneririm.
13 Yorumla- +1 yıl
Dilerseniz ben elimden geldiğince destek olurum size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Ona gecelikler al izlediğiniz filmler cinsel içerikli olsun aklına gir ama yanaşma
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu aşmak çok zor çünkü öyle biri ile 10 yıl evli kaldım
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, benim de iki çocuk vardı
Azdırıcı damlalar var. Parmağına damlat. Bı anda elini sok içeriye dokun vajinaya. Sonra çek elini. Damlanın etkisini göstermesini bekle 🤣🤣🤣 hadi sana kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsimle ben böyleyiz. Ben uzaklasiyorum heyecan ariyorum baskalarini arzuluyorum😞
02 Yorumla- +1 yıl
Neden başkalarını arzuluyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm olursa lütfen bana da yazarmısın?
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik temellerime inmem gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı senin durumundayım ben aşamadım açıkcası monotonlaştık
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ciddi bir sorun zira ayda bir gerçekten çok az. Evliliğinizde başka sorunlar da doğuracaktır. Bu konuda ilk yapabileceğiniz eşinizle cinsellik konusunda sağlıklı bir diyalog kurmak olacaktır. Eğer bu diyaloğu kuramıyorsanız ya da bir çözüme ulaştırmıyorsa o zaman maalesef tek yapabileceğiniz profesyonel bir destek almak olacaktır. Ancak aile terapisi yeterli gelmeyecektir. Cinsel terapist desteği almanızı öneririm.
Seni sevmiyor olabilir hafız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldil darbeleri yapabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem