Bi arkadaeimla birbirimize cekum duyuyorduk ve sonunda belli ettik , ve beraber olmaya bi hafta kacamak yapmaya karar verdik, cinsellik yasayip eglenip gezmek istedik, zaten uzakta adam. Ilk gunden bana okuz gibi davrandi onde yurudu tek basina dansa kalkmak tek basina takildi gezelim derken. tatli tatli uyardigimdada bana baglanirsin falan dedi nekadar soylesem ikna edemedim yahu zaten elektrik alamiyorum senden falan filan ilmqdi ve sonra peki dedm boş ver istedigin gibi yap tadimizi bozmayalim dedim illa huzursuzluk cikardi beni otelde birakti gitti, bilmem agladi, iliskiye bile girmek istemedi sonra. yani sadece cinsellik icin beraberiz diye bi kadinla gezerken g**unu cevirip mi oturursun ya da sormazmisin acmisin degilmisin ve ya sadece telfonla mi oynarsin? Cok sasirdim cok. fikrinizi soyleyin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kaliteli adamların yatağına girin mutlu olun ayılarla değil kendine saygın varsa bas engeli kadın ruhunu okşamayı bilmeyen bir sığırla olma
Zaten engelledim biauru de laf ettim serefsizin tekisin azicik adam olsayfin bi kqdina bunlari yapmazrin bide arkadastik sozde.
Hrm adam yuksek lisansli muhanfis mesela amerikqda okumus ama adam olmamis nerden bilecektim
Karakterine bak okuduğu okula yaşadığı yere değil karakter önemli uzak dur sağlık olsun
Zaten engelledim sadece kucumsedim ve zayifsin dedim her acidan asuk olacagim en son kisisin dedim
Seni otelde bırakıp gidiyorsa saygısız ve pasif bir erkek
Saygisizliktan ziyade serefsizdi
boş ver daha iyi biri çıkar karşına acele etme düzgün oturaklı bir erkek olsun karaktere önem ver her zaman
Oule dogru
Hakkında hayırlısı olsun
Tesekkur wderim sende mutlu ol
Bende teşekkür ederim 🙏
🥰
Aman evlerden ırak olsun, insan biraz mütevazi olur ya Allah bilir parasıda yoktur. Söylediklerine bakılırsa
Ayyy ben kasden soylemedim bunu birisi soyleyecekmi diye bakayim dedim. bencede para derdinden kacti. sanirim benim fotosentez edecegimi falan sanmistir. bide ben 20,000 dolarla gelmistim dedi. cunku ben dedim senin sorunun duygu falan degil biliyorsun benim seni sevmedigimi senin derdin para birgun disari ciktik hesap yapyin baktin olmayacak...
Seni keklemiş uyanık. Para hesabı yapıyorsa kısıtlı bir bitçesi vardır net ayrıca 20.000 dolar nerde o öküz nerde hiç gülesim yoktu😂
Bütçesi*😓
Hayir zaten bende guldum buna , brn ona para hesabi yaptin derken bunu soyledi bende dedim ki hatta zengin ola bilirsin ama gonlun fakir ve pintisin para ihyiyacin varsa soyle gonderiyim diye kuvumsedim
İyi demişsin valla
😊
Hep gülümseyin çünkü dünyaya bir daha gelmiycez
Ilk cok agrima gitti sonra baktim okadar onemsiz ki benim icin unuttum bir gunde
Kendinize iyilik yapın herşeyi takmayın dünya siz iyiliksever sayesinde ayakta
👍👍harikasin
Sizin kadar olmasada karınca kararınca işte teşekkür ederim güzel düşünceniz için😊
Ben tesekkur ederim fikirleriniz icin🥰
🙏
Eşya gibi davranılmaz ki, sadece sonu olmadığını bilerek andan zevk almaya bakarsın
Aynen cok soypedim dedim birak buraya kadar gelmisiz bu kac gunun keygini tarini cikaralim ani yasayalim ama sanirim baskayri derdi
Kaç yaşındasın
30
Sen uçururdun, çoluk çocukta değilmişsin, çok şey kaçırmış
Daha özel konuşalım mı
Hqk etmedi zaten eksik kaldi sanirim kacma sebebi de hem cinsel hem de pinti olrugundan paradan eksik kalmasiydi
Takip etsen diyorum
Cinsellik konusmak istemem
Tanımak isterim
Sagol
Üzüldüm
Olgun kadın can, aklından geçirmediğini bile okuyor, farklı boyut
Ahahaha , ben zeki kqdinimdir da burada bunu anlamak bi zeka gerektirmez
Sadece bu olay çerçevesinde bakmıyorum, bana genel zeki, hayran olacağım kadın lazım
Isallqh rastlqrsin ama zeki karin zordur anlar herseyi
Var öyle tarafı ama diğerine saygı duyamıyorsun, sinir bozduğu ile kalıyor
Evlilik geçirdin mi
Öküzz diyerek başlıkta cevabını vermişsin. Üzücü bir durum, geçmiş olsun.
Seni ücretsiz seks işçisi olarak kullanmış bırakmış. Bir sonraki kacamaklarinda daha deneyimli birini secmelisin
Ne ucreti ya, benim ilk kez sevgili ilmadan arkadaeimla cekim duydugum icin bi macera yasayalim drdik. gezelim tizalim bi kafami dinleyelim dedim. adam paraeindan korkyu bemce , sanirim sadece su falan icecegimi dusunmustu.
Keşke baştan karakterini anlasaydın karşıdakinin illa ki belli etmiştir.
Etmemisti, cok karaktwrli biri gibi duruyordu
Neyse tecrübe olmuş size :)
Kadinsin özünde ne için Beraber olduğunun bı anlamı yok bu kadar öküz bir adama verdiysen sende problem. var bence
Nerden bilecektim uzun zamandan beri arkadastik cok centelmen gozukuyor amerikqda okumus adamdi ama nerdeee serefsiz bi kutursuzmus
Senin gibi anlayışlı naif bir kadını başımın üstünde tutarım hayat adaletsiz
👍👍
Kurtuldunmu serefsizden
Ya tabi , bok ettim senelerce laflwrimdan yerden kalkamazgercekten kucumsedim ve engelledim
Haketmisss ama insan ne ekerse onu biçer anlamadım. bu özgüven nerden geliyor
Kimin ozguveni?
Okuzdeki
Himm evet aslinda ozguvensiz biri bence korkyu kacti
Kendi kaybetmiş aptal adam boleleri. senin gibi kadınlara yanlış yapıyoruz evrene mesaj gönderiyorum nerde yanlış yapıyorum diye odun şansımı lazım acaba
Boylelerinede böyle hatunlar düşüyor ne kadar üzücü
Benim ile cinsellik için görüşecek kişi
Giyim kuaförü benden
Yemesi içmesi gezmesi benden
Ve sevgilisinden bile duyamayacagı ilgi alaka benden bulur
Benimle takıl sen onu boş ver
Sadece cinsellik için beraber olunca mantık aramak saçma geliyor
Hayir yani sen biriyle kacamak yapiyorsun bi hafta zaman gecirelim gezelim yozalim diyorsun bukadar okuzluk yapmak sart mi
Şart değil aslında ama bak böyle olmus
Boş kişiler ile takılıyorsun dostum
Aslinda ilk kez bu tarz takilrim son olut belki. sozde yuksek muhandis ametkada okumus adam di. nerden bilecekyim soktayim
Hala neler göreceksiniz kim bilir lakin doğru kararlar vermeye çalışın bazı pişmanlıklar uzun sürebiliyor
Dogru ama bir insanin bukadar serefsiz ilabilecegini fusunemezdim. paraeindan korktu sanirim
Cimri erkekler erkek değildir yanlış erkekler
👍
Odun ya nerden bukuyirsunuz bunları
Valla insan bilemiyir kaliteli gozukuyirdu
Yani ne olursa olsun nezaket ve insancıl syler vardir her ne yaparsan yap. Yani konusulur yenilir içilir
Aynen iste cok kultursuz ve girmemisti paraeindan da korktu bence
Bize yazık oluyor 😂
Valla banada surpriz oldu dedim bak cok yakisikli gozukuyordu ama nerdeee bide iktidarsiz ite
Ohooo çok kötü ya. Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Yaş kaç peki
Sekste tatmin edemeyeceğini düşünüp olayı başta bitirmiş olabilir. Belki deneyimsizdi belki de iktidarsız bilemeyiz
Ne kadar rogru tewpitler evet ikyidaraizligi vardi 3 kere ard ardaya tatmin oldu ama erken...
Para hesabi da yapti ve kacti
Yanlış insanlarla karşılaşıyorsun demek ki sen... Cokmu guzelsin sen?
Biraz oyleyim ne alqkasi var
nerden buluyonuz boyle kazmaları
Bilemezdim
yolver gıtsın
Zaten animda engelledim daha sonra arari yine normal telden actim engeli bok ettim yine ezdim dedim aciyorum sana senin yardima ihtiyacin var falan ve engelledim yine
muhattap olma ve uzme kendını
Uok ilk uzulrum sonra bi gun bile surmedi unuttum ona acidim gerecekten
anladım umarım daha fazla uzmez senı
Yok uzemez zaten bi bagim yoktu ama kotu bi tecrubeydi bu hayatta nasil insanlar varmis onu gordum
cesıt cesıt ınsan var yasayarak ogrenıyoruz
👍👍
neden uyumadın
Cqnim sıkkın
sıkma canını hersey gelır gecer gerı getıremeyecegın tek sey zaman o yuzden gecen zaman ıcın canını sıkma anı yasa
Yok ya bu anlattigim icin canimi sıjmıyorum asla. o an uzuldum ama onemsiz biri. bosverdim. baska sey den oyle keygim yoktu
keyfını bozan ne ıse uzak dur ya da umursama
Aşk
ben uzak tutuyorm kendımden hatta yok sayıyorum oyle bısey yok dıyorum ınan daha huzurlu ve mutlu oluyorsun Aşksız
Ask haber vermiyor ki, uzak durmana da uzin vermiyir bende hep aci xektim asktwn yqna hic muylu olmadum
zamanı gelınce hersey olur demekkı olmaması gerekıyormus olmadı
Bilmiyorum artik
bende ne dıyecegımı bılmıyorum ama hayatın her anı degerlı baskaları ıcın mahfetmeyecek kadar degerlı
Oyle tabi , ama buda hayatin bir kismi bence. oyoece buyuyoruz
ınsanı hataları olgunlastırır sımdı ben sana ne anlatsam bos bazı hatalar o hatayı yasamadan anlayamacagın sekıldedır
Ask hata degildir bence , yalnis kisiye aeik olsan bile bunun farkindaysan eger hata degil bu, secimdir ve bazende bile bile yapmak ve yqsamak istemk o dedigin hatayo eblki de askdir adi. Ama hic girmedim bir asihin basjasinin tavsiye uzere vazgectigini evet dogru😄
yanlıs ınsana asık olmak bır hata degıl mıdır :) tamam asık oldugun kısıyı secemıyorsun anıden gelısıyor ve gozun gormuyor bıseyı ama sonucta bu hata ve hatayı yapa yapa askın ne kadar sacma oldugunu anlıyorsun veya benım gıbı aska ınancın kalmıyor. ıster olgunluk de ıster odunluk de ısmı onemli degıl :)
Yok demek istedigim i degildi. hqtw dedigin bilmeden yaptigin bir seydir bu ahtayi geciyor suc gibi bisey cunku biliyorsun v3 yapiyorsun farkindasin ama asiksin.
aslında aynı seyı soyluyoruz işte aşkı mantıkla dengede tutmak lazım bunuda yasayarak ogrenıyorsun :) aşksız daha huzurlu yasanıyor bunu zamanla anlayacaksın :)
Ahahah cok zaman gecti anlamadim. asksiz olmuyor. ya ask acisi cekiyorum ya da bi aska bagli oluyorum.
bagımlılık kotu bısey o duyguyu atsan ozgur olacaksın ben kımseye baglanmıyorum ınan bırının askından olsem bıle benden ayrılsa gerı donup aramam bıdaha
Tam öküzmüş o da ya
Nereden tanıştınız?
Öküz işte