Cinsellik Deli gibi seks yapmak istiyorum nasıl geçer bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nasil geçer bu istek bakireyim ama çok istiyorum artık prno filanda zevk vermiyor Güncellemeler+1 yıl Bakır işte yanlış yazmisim Deli gibi seks yapmak istiyorum nasıl geçer bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de öyleyim ama acayip istiyorum artık birinin beni beceremesini. Sanirim acil evlenmem gerek. 1 13 Yorumla Mehmetterece +1 yıl Apazgın türk kızı 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağı azginim hatta rahatlatacak erkek olmayınca ben nasıl rahatlayalım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlayayım Yorumla Mehmetterece +1 yıl Ağaca surtersin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik değil Yorumla Mehmetterece +1 yıl Şaka şaka Yorumla Mehmetterece +1 yıl Vibrt al Yorumla Mehmetterece +1 yıl istekli şey 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 aboo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırf bu yüzden görücü usulü evlenebilriim de hızlı olsun diye. Çünkü kendim birilerini bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ayni benim kafadasin görücü usulü bende düşünüyorum kimse çıkmıyor yoksa Yorumla Soran +1 yıl kısmet nasip diye bekliyoruz yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlen 2 63 Yorumla Soran +1 yıl Evleniyimde kimde yokki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Kimse çıkmadı karşıma hiç daha ne zaman çıkar ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasibin çıkar elbette yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Nasipte işte ne zaman yasim 25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha geç değil Yorumla Soran +1 yıl Geç değilde hep böyle gidecekmiş gibi geliyor neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banada öyle gidiyor yaşıtlarım evleniyor bn böyle sen gibi düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Belkide biri olsa hayatında bu kadar dusunmem ama işte olmayınca böyle oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver birisi olması şart değil cidden bak Allah'a bırak gerisi olur gider Yorumla Soran +1 yıl Bıraktım akışına zaten ama artık insan sıkılıyor birisi olsun diyor yetooo senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri olunca da üzülüyn olmayınca da değişik işte Yorumla Soran +1 yıl Dimi olunca üzülüyorsun olmayınca sitem garip birsey ama hiç olmadıki olursa belki uzulmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadimi hiç niye Yorumla Soran +1 yıl Arayis içine girmedim bekledim iste nasip kısmet diye ama olmuyor inan hala beklemeye devam ediyoruz işte sonuç sorun bendemj anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende değil boş ver bolesi daha iyi Yorumla izmirli_beyy +1 yıl İliniz güzel anlaşıyorsunuz evlenin siz Yorumla Soran +1 yıl Sevmek sevilmekten daha iyi birsey mi var asıl böylesi daha kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @izmirli_beyy he o işler öyle kolay olsaydı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamayana bir şey diyemem Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ne zorluğu var hemen açıklayın sizlere 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yaşayan içinde geçerli seninkisi bolesi daha iyi demen kendini aldatmaca bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum artık Yorumla Soran +1 yıl @izmirli_beyy açıkla nasıl olucak 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @izmirli_beyy kardes senin işin gücün yokmu ya da yat uyu Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Hemen buluşun nikah dairesine gidin oldu bitti ✅ tanımıyorum falan demeyin bana bu zamanda 20 yıllık evliler bile daha yeni yeni birbirlerini tanıyor 😀 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Yok işteyim çalışıyorum siz yatın uyuyun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @izmirli_beyy abartma bence Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ne abartması kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @izmirli_beyy evlenecek olsam oo çoktan evlenmiştim 😂 Yorumla Soran +1 yıl @izmirli_beyy 😂😂 oldu bitti Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Takma bu kadar şaka yapıyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmirli abi evlenmemizi çok istedi hemen nikâh kiyiyoruz 😂 Yorumla Soran +1 yıl İzmir'de kiyalim şehidimiz olur hem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen vesile olmuş olur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 2 seveni kavuşturdu tuttuğunu altın etsin sen şahidini bekar bir bayan seç belli mi olur bizde onlara vesile oluruz 😂 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Kuru kuruya şahit olmam ben Yorumla Soran +1 yıl @izmirli_beyy ben şey ettim tembih ettim şahidi bekar oda evlenmek istiyormuş artık size imza atarsınız orada çifte nikah Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ben almayın var benim ama Yorumla Soran +1 yıl @izmirli_beyy 😅😅 sorry başka bir şey buluruz nikah olsunda Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Sorayım sevgilim kabul ederse 😀 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Onunla da evleniriz Yorumla Soran +1 yıl Uyumaga gitti galiba 😓 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Yok ya seni düşünüyordur o 😀 iyi geveler der uyumadan önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyuyp kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @izmirli_beyy sevgilin sana kızmasın kimlerle konuşuyorsun diyee Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Haberin olmaz ayol Yorumla Soran +1 yıl Tahmin ettin uyuduğunu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses çıkmıyor cnkiii 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Geldim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoş geldiniz efendimmm Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Evet gençler bende geldim Yorumla Soran +1 yıl hoşbulduk nasılsınız efenim Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Sağlığınıza duacıyız efendim Yorumla Soran +1 yıl saolun efenim hanım kızımız nerde acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada burada Yorumla Soran +1 yıl ne yapıyorsun ses seda yok Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Bugün böyle diyor Yorumla Soran +1 yıl olsundu :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl sen yazmayınca öyle dedi galiba ben öyle anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Galiba 😂 Yorumla
HicranYıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yapp 0 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Nasıl yapsın adam bekar Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek misin kadın mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilin yok mu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo kaç çekici değil msin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo kaç çekici değil msin Yorumla Soran +1 yıl Bende onu anlamıyorum 181 75 kiloyum neyim var bendemi sorun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmeden blemem her şey dış gör. De değil başka şeyler de olabilir Yorumla Soran +1 yıl Gör yorumla nerden gorcen ama 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız mısın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlen deli gibi yap sende Yorumla Soran +1 yıl Evlenelim o zaman okeyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben almıyayım Yorumla Soran +1 yıl Niye ya 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de öyleyim ama acayip istiyorum artık birinin beni beceremesini. Sanirim acil evlenmem gerek.
Apazgın türk kızı 😂😂😂
Bayağı azginim hatta rahatlatacak erkek olmayınca ben nasıl rahatlayalım?
Rahatlayayım
Ağaca surtersin 😂
Komik değil
Şaka şaka
Vibrt al
istekli şey 😂
😂😂 aboo
😅😂😂
Sırf bu yüzden görücü usulü evlenebilriim de hızlı olsun diye. Çünkü kendim birilerini bulamıyorum
Ayni benim kafadasin görücü usulü bende düşünüyorum kimse çıkmıyor yoksa
kısmet nasip diye bekliyoruz yok
Evlen
Evleniyimde kimde yokki
Niye
Kimse çıkmadı karşıma hiç daha ne zaman çıkar ki
Nasibin çıkar elbette yaş kaç
Nasipte işte ne zaman yasim 25
Daha geç değil
Geç değilde hep böyle gidecekmiş gibi geliyor neden
Banada öyle gidiyor yaşıtlarım evleniyor bn böyle sen gibi düşünüyorum
Belkide biri olsa hayatında bu kadar dusunmem ama işte olmayınca böyle oluyor
boş ver birisi olması şart değil cidden bak Allah'a bırak gerisi olur gider
Bıraktım akışına zaten ama artık insan sıkılıyor birisi olsun diyor yetooo senin yaş kaç
22
Biri olunca da üzülüyn olmayınca da değişik işte
Dimi olunca üzülüyorsun olmayınca sitem garip birsey ama hiç olmadıki olursa belki uzulmem
Olmadimi hiç niye
Arayis içine girmedim bekledim iste nasip kısmet diye ama olmuyor inan hala beklemeye devam ediyoruz işte sonuç sorun bendemj anlamadım
Sende değil boş ver bolesi daha iyi
İliniz güzel anlaşıyorsunuz evlenin siz
Sevmek sevilmekten daha iyi birsey mi var asıl böylesi daha kötü
@izmirli_beyy he o işler öyle kolay olsaydı 😂
Yaşamayana bir şey diyemem
Ne zorluğu var hemen açıklayın sizlere 😀
Yaşayan içinde geçerli seninkisi bolesi daha iyi demen kendini aldatmaca bence
Bilemiyorum artık
@izmirli_beyy açıkla nasıl olucak 😂
@izmirli_beyy kardes senin işin gücün yokmu ya da yat uyu
Hemen buluşun nikah dairesine gidin oldu bitti ✅ tanımıyorum falan demeyin bana bu zamanda 20 yıllık evliler bile daha yeni yeni birbirlerini tanıyor 😀
Yok işteyim çalışıyorum siz yatın uyuyun
@izmirli_beyy abartma bence
Ne abartması kız
@izmirli_beyy evlenecek olsam oo çoktan evlenmiştim 😂
@izmirli_beyy 😂😂 oldu bitti
Takma bu kadar şaka yapıyorum 😀
İzmirli abi evlenmemizi çok istedi hemen nikâh kiyiyoruz 😂
İzmir'de kiyalim şehidimiz olur hem 😂
Aynen vesile olmuş olur 😂😂
2 seveni kavuşturdu tuttuğunu altın etsin sen şahidini bekar bir bayan seç belli mi olur bizde onlara vesile oluruz 😂
Kuru kuruya şahit olmam ben
@izmirli_beyy ben şey ettim tembih ettim şahidi bekar oda evlenmek istiyormuş artık size imza atarsınız orada çifte nikah
Ben almayın var benim ama
@izmirli_beyy 😅😅 sorry başka bir şey buluruz nikah olsunda
Sorayım sevgilim kabul ederse 😀
Onunla da evleniriz
Uyumaga gitti galiba 😓
Yok ya seni düşünüyordur o 😀 iyi geveler der uyumadan önce
Uyuyp kaldım
@izmirli_beyy sevgilin sana kızmasın kimlerle konuşuyorsun diyee
Haberin olmaz ayol
Tahmin ettin uyuduğunu 😅
Ses çıkmıyor cnkiii 😂😂
Geldim 😂