Ona aşırı sinir oluyorum ilişki esnasında onun önceden baska kızlarlada yastığını düşündükçe deliriyorum. Benden önceki sevgilisinide gördüm. Sürekli onları düşünüp igreniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim erkeklerin yüzde doksanı 18 yaşına girdimi bir eskortluk ya da genel evlerde bunu yaşar buna milli olmak derler milli olan bir adam tecrübe kazanmış biri olur. Acemiler onun nereye gireceğini şaşırır. Kalan yüzde onda ise ya alet çalışıyordur imalat hatası ya da ana kuzusu onlarlada kimsenin işi olmaz. Kafana takma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu an seni seviyor ve seninle sevgili, eski sevgilisiyle değil. İlişkide en önemli unsur güvenmektir. Önceden yaptığı şeyleri kafana takmanın sana sadece zararı olur.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok sagol ama sevgilisiyle evde yaşadıkları zamanki fotoğrafları gördüm. Sarılıp yattıkları yemek yaptıklrı. Ve kendimi garip hissediyorum. Onları görmemem gerekirdi
- +1 yıl
Evet görmesen daha iyi olursa tabii ki. Ama mazide kaldı sonuçta. Şu anda seni seviyor ve seni seçmiş olması bence eskiden yaptıkları şeylerden daha önemli. Şu anda eski sevgilisiyle değil seninle o şeyleri yapmak istiyor ve seninle olmak istiyor. Eskiyi düşünmek seni ondan uzaklaştırabilir ve daha kötü olabilir. Boşvermen ve şu anda onunla beraber olduğunu bilmen yeterli. Gerisi önemsiz bence.
Soran+1 yılÇok sagol ❤️🔥
- +1 yıl
Rica ederim <3
- +1 yıl
İşte böyle diye diye erkeklere bakire kadın isteme hakkını verip erkeklerin bakir olmaması durumunu normalleştiriyorsunuz.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden Erkek de olsa kadın da olsa bakire veya bakir olup olmaması ilişkide hiç önemli değil bence. Hiçbir şeyi normalleştirdiğimiz yok. Durumla alakalı öneride bulundum sadece.
- +1 yıl
Senin için önemli değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu düşünce bende de var ve içimdeki aklımdaki şeyleri yıkıp cinsellik yaşamak istiyorum bu yüzden ama gel gör ki kendi kendime engel oluyorum hep.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılOffffffffff cidden çok kötü bir durum o baskalarini öptü, başkalarına dokundu, ondan hoşlandı. Cok kötü cok kötü.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yapıyorsun seninde eskilerin oldu ne olmuş yani benim kabul etmeyeceğim bir şey asla kız onun bunun altına yatacak sonra da bana gelecek
00 Yorumla aşırı kıskanç bir kızsın ve büyük ihtimalle ayrılığınız bunun kavgası yüzünden olacak
00 Yorumla
+1 yılilerde baska biriyle bunu yasayinca da, baska bir erkekde senden tiksinmez mi
01 Yorumla- +1 yıl
Tiksinemez çünkü yaşamayan erkek yok.
Ayrıl o zaman el değmemiş birini bul ablacım ki sen onun ilki misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceki ya senden daha iyiyse, genelde öyle olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünsene hayatında bir kere yasayacagi ilk olarak yani en güzel hislerini senden önce başkasıyla paylaşmış ne kadar kötü bir durum dusunmesi bilr iğrenç bu yüzden bakire kalmaya devam kendimi eşime saklicam
00 Yorumla
+1 yılniye sen yapmadın mı hiç
00 YorumlaKanka düşünmücen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenın ılk sevgılınmı ondanmı?
00 Yorumla
+1 yılEee sorun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun ilişkiye girdigini düşündükce deliriyorum sinirden
- +1 yıl
Sejinniljin o mu
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O zamb yol ver
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Kudur awk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle de yapiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin ilk mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadasımın önceden seks yaptıgını düşündükçe deliriyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat