Bu konuda zaman partnerler arasındaki bağı güçlendirir. Bağı güçlenen partnerler ise fantezilerini dile getirme konusunda daha cesur olurlar. Ama ne olursa olsun bazı arzuları söyleyemiyorlar.
Bu yüzden doğru kadınla evlenmek istiyorum... Ben ilişkilerimde kadının hazzına odaklıyım... O yüzden eşimin ateşli ve renkli bir fantezi dünyası olmasını ve onun tüm fantezilerini güven içinde gerçekleştirmek isterdim...
Ne kadar aykırı olursa olsun eşimin alacağı haz her zaman beni de mutlu ederdi...
Valla ben bisandim ve gizlediğim söyleyemediğim o kadar şey var ki artık yaşamak istiyorum bir daha evlejirsem; Benim göğsümün emi. mesi, tit. ob, peg. ing, prostat. ate masajı, kelepçe kırbaç iple sarmak vesaire yani özetle ben cinselliğe aç kaldım 🤣🤣🤣🤣
Hayallerimi yaşamak isterim, çekinmem, o itiraz etmediği ölçüde cüretkarım ve sınırları zorlarım. Karşılıklı zevk aynı anda orgazm hedefimde. Masaj ve oral olmazsa olmaz prenses… 😎🥰
I ıh! Ve ben de daha önce hiç yaşamadım. Ve burada öyle anlatılıyor ki, bunu tatmayı çok istiyorum. Ve bunları genelde konuşmak bile yanaklarımı kızartıyor... Sadece bu konu için dm gelip, tekrar gidebilirsin @ceylin_45
İyi bir cinsellik için bile karşılıklı güven ve iletişim aslında en belirleyici olan konular. Frekans ve kafa uyduysa konuşulmayacak hiçbir şey olamaz, her konu güvenle ve koşulsuz sevgiyle konuşulur.
Bence öyle olmalı biz bulamıyoruz siz buldunuz şeyini qriyorsunuz bir laf vardır bilmem anladın mı zaten 2 hafta falan beklerseniz cinsellik için birbirinizin olmanız yetecektir size o içinizdeki ateş sizi doyurmaya yeter