Cinsellikte istek duyduğum ve beni heyecanlandıran bir şey var ama eşime söyleyemiyorum, ne yapsam?

Eşimin kontrolü tamamen eline almasını teklifsiz davranmasını canı istediği bir anda itiraza fırsat tanımadan yapmasını istiyorum örneğin doggy yaparken canım acıyo çoğu zaman ama bazen acıyo dediğimde hemen duruyo pozisyon değiştiriyo sadece bir iki kez dayan biraz dedi devam etti bu beni çok heyecanlandırdı kendimi tamamen ait hissettim bilmiyorum farklı bi duygu
bi gün de aramız bozuktu ona sinirliydim gece arkamdan sarıldı istemedim ama bırakmadı sonra sertleşti pijamamı sıyırdı o esnada gerçekten istemiyodum kızgın olduğum için ama üzerimde hakimiyet kurması heyecanlandırdı beni başladıktan bi süre sonra da zaten isteksizlik falan kalmadı aramızdaki sorun da çözüldü gitti

bahsettiğim şeyler çok sert şeyler değil bdsm falan gibi hoşlanmıyorum daha bu tarz şeylerden bahsediyorum ona bunu söyleyemiyorum kendiliğinden böyle davranmasını istiyorum sanki ben söyleyince tadı kalmayacak gibi geliyo o da içinden gelse o şekilde yaklaşırdı zaten diye düşünüyorum ama bi yandan da bu tarz şeyler de yaşamak istiyorum sizce ne yapmam lazım ve neden böyle bi şey beni tahrik ediyodur?

Cinsellikte istek duyduğum ve beni heyecanlandıran bir şey var ama eşime söyleyemiyorum, ne yapsam?