+1 yılÖncelikle şuradan başlamak istiyorum: ben ona oral yapıyorum o bana yapmıyor demişsin. Ne derse yapıyormuşsun ama o seni memnun edemiyormuş. Yeni evli olmanız her gün defalarca kez seks yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Canın yanıyorsa bunu söylemelisin. Onun canı sıkılmasın, hevesi kaçmasın diye sen acı çekmek zorunda değilsin. Bu konuları oturup düzgünce ve uzun uzun konuşmalısınız. Kimse hiçbir şeye katlanmak zorunda değildir ayrıca.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
birilerinin hevesi için neye katlandığını sorgula. incitmeden hayır demeyi öğrenebilirsin. konuşarak aşılabilecek konular. onun yapmasını beklediklerini söyleyemiyorsan sen hata kendindeymiş gibi uygula onunda kendine sormasını sağla. kokuyorum sanırım bir duş alayım de. ve git duşunu al. ya da direk söyle. hayat arkadaşın ama acı veren birliktelik sana ızdırab oluyorsa katlanmak kutsallık değil ahmaklıktır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılişte kronik Türk erkeği vakaası işin zor bak bu tipler bencildir kadınını düşünmez işini bitirir döner gtünü yatar işini görmeyince asabi olurlar sen o davar kocana bu konuyu konuş hem anlayış göstermesini iste hemde bu bencillik olayını anlat bu iş tek taraflı olmaz de baktın laf anlamıyor boşa nereden dönersen kardır
10 Yorumla
katlanmak zorunda değilsin ama önce ona ifade etmen lazım. mesela artık canım yanıyor. benim zevk almamı da sağla gibisinden ondan talepkar olmalısın. evliyim. bu tür sıkıntılar yaşanacak zaman zaman. önemli olan konuşarak çözmek. anlamasını beklemek değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılBu yüzden evlilik öncesi cinselliği savunuyorum ya da en azından bunlar oturulup açık açık konuşulmalı. Yani canim yeni evlisiniz bunun etkisi büyüktür ama iliskide bencil davranması cok büyük bir kötülük. Sana tavsiyem bir kez reddetmeyi dene. O zaman senin açından bir sorun olduğunu fark edip sorar-ki sormayadabilir bencil bir davranışı var-o zaman sorunlarından bahsebilirsin ve düzeltmezse neyle karşılaşacağını anlar en azından.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenden neyi isteyip alıyorki?
günde 2-3 kez bir erkek cinsel ilişkiye giremez, Ancak 1 hafta 10 gün kadar böyle olabilir, sonrasında bırakır zaten sperm de gelmez (birikmez) biraz abartılı olmuş.
Peki bu kadar ilişkiden sen nasıl dayanıyorsun, gel gir mi diyorsun hemen acelece.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel de tersi sorular sorulur burada, eşim benim tatmin edemiyor diyerek. Sen yine şanslısın bence. Ama eşinin bencil olması da çok kötü bence. Konuşmalısın bu durumu. Ne zaman süredir evlisiniz?
16 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydırda, Ben nasil şansli olabilirim? Hayir yani hangi yonden?
- +1 yıl
Orada orada şans demem: millet ilişki yaşayamıyorum beni tatmin ediyor diyor genel de, sende ise tam tersi olsa da durumun da kötü, bu işin ortası yok sanırım. Bencil biriymiş.
Soran+1 yılİlişki yaşamak veyadda yaşamamak değil mesele. Konu zevk vermek. Sen ilişkiye girmedende zevk alamassin. İlişkiye girerkende. Yanu anlattigim şey iliskiye girmek onemli degil bir gram zevk vermedikten sonra.
- +1 yıl
Evet ne demek istediğini anlıyorum, çok haklısın aslında ilk yorumuma dikkat edersen bencil demişim, yine diyorum. Eşin çok bencil yani kendine müslüman. Çok kötü bir şey bu. Yoksa bir ilişkiden zevk almayı alamamayı anlayabiliyorum, bunu bir çok kes yaptım zaten. Eşinle konuşmalısın bu durumu.
Soran+1 yılKac defa konustum adam hayvan anlamiyor bu yuzden yollarimi ayiriyorum onunla
- +1 yıl
Ohaaa 6 aylık evli olmana rağmen mi? İnanılmazsın! Çok hızlı karar veriyor gibi geldin bana.
Seks sadece tek taraflı olamaz bu saçmalıktır
İki tarafında zevk alması gerekir
Bunu eşinle konusmalısın açık bir sekilde20 Yorumlaböyle bir kadın bende olsaydı bende onu mutlu ederdim ama siz kadınlar sizi mutlu edenleri değil etmeyenleri seçiyorsunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlilikte cinsellik başlı başınca bir sorun zaten bu konuda yardım almalısın bence?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe tür bir yardım
- +1 yıl
Terapistler var
Soran+1 yılTerapist istemiyorum yollarimi ayirmak en iyisi
- +1 yıl
Hayır alakası yok bunu eşin ile konuşarak ta yapabilirsin istekler ve arzular hepsi karşılıklı ben sana sen bana demelisin
Soran+1 yılKac kez konustum dinlemiyoe
- +1 yıl
O zaman başım ağrıyor canım istemiyor buğün yoruldum modlarına girmeye başla sende
+1 yılo seni sevmiyor bacım sırtını dönüyorsa. mdsal Bende öyle yapardım amg aösdçsda
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kadinini mutlu edemiyorsa kendine adam demesin.
- +1 yıl
Git onun suratina kus amg burda bir ise yaramaz hhh
Soran+1 yılBen zaten yollarimizi ayirmayi dusunuyorum ama sen bende oyle yapardim diyorsun. İnsan karisini hicmi mutlu etmez erkek milleti ne beklerimki
- +1 yıl
Ben karim degil amg sevgilim bir git yaa kocana sinirleniyon bana patliyon. sjskcn
Soran+1 yılKocama sinirlenip sana patlamiyorum. Sevgilin bile olsa cinsel ilişki sirasinda işini halledip karşi tarafi duşunmuyorsan sirtini cevirip yatiyorsan kusura bakmada yani eşek yok karşinda. Sevgilinde senden birşeyler bekliyor. Onu tatmin etmeni bekliyor. Cinsel ilişki rızaya bağlı olarak yapilan bir eylemdir. Ve sen işinj halledip sirtimi donerim diyorsun bu cok yanlis. Sevgilinde olsa onu mutlu etmek zorundasin ben bunu soyluyorum sana
- +1 yıl
Lan. ne billion ben sadece iliski bitincd sirtimi donuyorum dediysem de 2. Anlamda sana simdi sevgilimle nasil fetish yaptigimi mi anlatayim onu tatmin etmesem 2 3 kez bosaltamam sevgilimi degil mi
Soran+1 yılTm
Evlisin diye kölesi degilsin adamin ayrica sok cikar iliskisiyse ne anladin bundan arkadas zevk alacak sende seksten soguyacaksin cevabı bu yani
00 YorumlaDerdini anlat kocana benim isteklerim var diye söyle açıkla sıkıntılarını illaki ilgilenir öteki türlü sen acı çekersin senin isteklerin olur umrumda olmaz onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü mü evlendin? Yani sevgili olsan az çok bilirdin bence
21 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen öyle , sıkıntı
Sana oral yapmasini zorla ona bir insan neden kadina oral yapmaz ki
10 Yorumla
+1 yılBencil kocaya sahipsin sana saygı duyup anlayışlı olmalı isteklerine arzularına değer vermeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Haydaaa olmadı şimdi bu. Cinsellik tek tarafın istekleriyle yürümez. Eşin bildiğin odun çıkmış.
00 Yorumla
+1 yılSen bunlara katlanıyorsan o da katlanır. Demem o ki her dediğini yapma Kim olursa olsun. Kendine eziyet etme. Ne demek çekmek mecburundasın
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın sen gibidir eminim anca hevesi azalınca rahatlarsın
015 Yorumla
Soran+1 yılBir suru cift gordum karisi ne kadar mutlu erkek karisini acemi olsa bile kutlu etmrye CALİSİYOR
- +1 yıl
Vajinan kokuyor mu veya görüntü mü çekici değil? Onun yapmaması adına sordum
Soran+1 yılVajinam gercekten bana gore cok guzel. Cok afedersiniz p*rno yildizlarindaki gibi. Beyaz deforme olmamis ve lazere gittigim icin tüy yok ve vajina kokusuda yok. Gunde 1 defa vajinami osel şampuanla yikiyorum.
- +1 yıl
İnsanın canı çeker ya illa ki çok enteresan doğrusu demek ki bencil
Soran+1 yılO bir odun. Onun 8 santimlik killi pis kokulu penisini afedersiniz bende begenmem. Boyuna istisna veririm ama killarini ve hijyen temizligini bile yapmayan bir adala omur gecmez.
- +1 yıl
Evlilik zindana dönmüş senin için belli bir de erken boşalıyordur tamam
Soran+1 yıl:( Evet oyle. Bu yuzden ayrilicam ya
- +1 yıl
Ayrıl aldatma
Soran+1 yılAldatmam. Ayrilip hayirilisyla kendim eli yuzu duzgun birini bulurum
- +1 yıl
Şart değil illa birisi
Soran+1 yılBen hayat arkadaşi edinmek istiyorum. yalniz olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Anladım demek ki duramıyordum diğer türlü
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Boşver
Soran+1 yılOk
+1 yılKatlanmak zorunda değilsin seks sadece erkeğin zevk alacağı şey değil bu duruum kocana anlat eğer anlamazsa üslubunu sertleştir.
00 Yorumla
+1 yılSende buldun da bunama ye otur aşağı bak keyfine bunu bulmayanlarda var haline şükret 🤭😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılTuvalete giderken işeyemiyorum canım çok fazla yanıyor sen haline şükr et ye diyorsun iyimisin? Ben burda çare ariyorum nasil davranmaliyim diye adam beni bile memnun etmuyor ne zevk aliyorum ne birşey keyif diyorsun sen tey Allahim yarrabim
- +1 yıl
Simdi sana uzunca yazardim da neyse iftara az kaldı daha sonra yardım edeyim sana bilgilerimle🤭😂😂
Soran+1 yılBen sizden yardim istemiyorum ye otur aşaği bak keyfine diyen birisinden yardim istemem
- +1 yıl
Peki sen bilirsin neleri kaçırdın bir bilsen 😒
Soran+1 yılNeyi kaciricam arkadaşim bana ye aşaği otur diyorsun ben neyi kaçiricakmişim? Canim deli gibi yaniyor sen bak keyfine diyrosun bu keyif bile değil bir gram zevk bile almiyorum işerken kan geliyor sen haline şukur et diyorsun delimisin nesin ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bunlar hep bencillik... Madem öyle sen de ona yapma tek taraflı ilişki olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. oo öyle olmaz ya sen yalıyorsan o da yalayacak hemde kayganlaştırıcı kullanın
00 YorumlaSen hiç almadan hep verirsen daha beterini yaşayacaksın, değersizleşeceksin
00 Yorumla
+1 yılBitanem kuruyorsundur o kadar gut gel yapıyor ise.. kayganlasturici alin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende yalamayacaksin yapmayacaksın madem sirtini dönüp yatmak nedir ya
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiz bulamiyoz millet sırt dönüyor
+1 yılorgazm olmaya bak tadını al
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlamiyormusunuz tadini alamiyorum orgazm olamiyorum canim cok kotu yaniyor ön sevişme bile yapmiyor islatmiyorda direkt giriyor sen tadini al diyorsun
- +1 yıl
o zaman eline bir oklava al
bak bakayım şunun tadına de
bunu sana vursam acıyo mu de
biraz daha sakin
sevişe sevişe yapmalıyız bu işş
ben şu ara zevk alamıyorum
çünkü korkuttun beni de
Soran+1 yılO zaman orgazm olmaya bak demeyin ya vallahi gicik kapiyorum
- +1 yıl
bazen kendin başlat
kontrolü sen al
bugün sıra bende de
çık üstüne öpüşmeye başla
azgın tavır sergile
kegel hareketleri ile vaninayı hazza çağır
eşine sürtün sürtün
ıslaklığı aldıkça sen içine al ve tempoyu sen ayarla yönet - +1 yıl
ya bak gel konuşabiliriz
Soran+1 yılBen konuşmak istemiyorum sağolun. Eşimide mutlu etmek istemiyorum artik uğraşmicam zaten. Bencil adamin teki nişanliykende boyleydi yollarimi ayirmaya karar verdim. Beni *ben soylemeden* Daha mutly edebilicek bir adam var
- +1 yıl
boşanmak kolay mı?
elindeki ehlileştir
Soran+1 yılBoşanmak kolay evet. Beni hic mutlu etmiyor. Surekli ben ona hizmet ediyorum hayvan gibi. Ustekik arkadaslarim bile yakismadigimizi soyluyor. Cok kilolu spor yap diyprum dinlemiyor hayvan gibi beni sogutuyor ve sadece akli fikri yatak. Ben boyle bir adamla haya geciremem kusura bakma. Beni kimler kimler istedide ben annemin dedigini yaptim keskede yapmasaydim anneme anlattim oda ne oldugunu anladi. Bu yuzden ayrilmak en iyisi
- +1 yıl
yazık olmuş sana
ne denir ki doğruya
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
yine de yardım istersen istediğin zaman sorabilirsin
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
gerekirse dedim
Soran+1 yılok
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karantina mağdurları sjd
02 Yorumla
Soran+1 yılKorona cikmadanda boyleydi.
+1 yılÇek karşına konuş, istemiyorum de.
00 YorumlaEe seçim senindi, ağırmış geldi dikilmek
08 Yorumla
Soran+1 yılHe arkadaş he vajinanin temuz olmasi bir sorun aynen.
Soran+1 yılHala evliliği yikmak kolay diyor. Vajinal temizlikte o kadar yanlişin varki... Ben vajina kokusu icin doktora gitmiştim bana ozel bir şampuanla vajinami yikamami soyledi o gun bugundur vajinami onunla yikiyorum ve etkisinide gordum. Vajinanın bakteriye ihtiacı asla olmaz cunku vajinanın içi (rahim) Kendini temizleyen bir organdir. Ve haliyle ben içini değil dişini yikiyorum. Ki bu cok normal yikamasam orası kokar leş gibi sen hala problem sende diyorsun. Temizliğin aşirisi psikolojik sorun degil. Ben psikolojik bir sorunlada karşilaşmadim bu vajinal bir temizlik ve bu temizliği her kadin yapmali bunun psikolojiyle hicbir alakasi yok. Vajinanin temizliğini eşim icin deg kendi sağliğim icin yapiyorum. Ki yapmasam bile eşim yine bana zevk vermicek hor gorucek ve yine sirtini donup uyucak! Hayvan gibi yemek yiyor yanima yakismiyor kültür farkimiz oldukca fazla ilkokul 5 te birakmiş ataerkil biri ve ben 3 dil bilen mesleği sağlam bir kadinim. O beni hak etmiyor beni daha mutlu eden kişiler insanlar adam gibi adamlar var. En azindan insan bir eşini mutlu etmeye ÇALIŞIR! Tabikide yuvayi bozucam. Ki buna yuva denirse. Kendi istekleri kendi dunyasi... Kusura bakmada boyle biriyle hayat gecirmem bana yazik.
Soran+1 yılAilemin karari. Uzulmesinler diye sectim. Bundan sonra umarim bilgin olduğu konularda konuşursun. İyi gunler
- +1 yıl
ben biliyorum merak etme , ama ailenin kararı yüzünden kendini yakman ne kadar mantıklıca olmuş ki sen düşün artık. hem okudum diyorsun , mantıklı biriyim diyorsun , doktora gittim o verdi diyorsun ve herşey zekice yaptın yani ben zekiyim diyorsun da eşini nasıl seçtin veya ailen yüzünden evlendin diyelim , zeki biri olarak onun böyle yapacağı aklından geçmedi mi?
Soran+1 yılBirincisi ben zekiyim diye birsey demedim. İkincisi Madem vajinal temizlikle alakalı birşey biliyorsun vajinanın ne kadar temiz tutulması gerektiğinide bilmelisin
ve o sacma soruyu yazmamalisin. Uçuncusuu ailemin buldugu kişiyi ilk başta guzel buldum aldanmişim ve şu an pişmanim. İnsan bir kisiyi iyice taniyip sevmeli. Ben bunu yapmadim. Ailem uzulmesin diye feda ettim kendimi. Haklisin bu zekice olmadi..
Surekli hasta olcan 😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılKatlanmak zorunda değilsin konuş kendisiyle sende
00 Yorumla
+1 yılkayganlaştırıcı jel kullanın
00 Yorumla
+1 yılYemeklerine şap koyun👿
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin vajina beğenmiyor bu kesin
018 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılOral yapmıyor dedin her erkek partnerini costurmak ister ve yapmiyorsa beğenmiyordur demek
Soran+1 yılKusura bakmada 8 santimlik penisini bende begenmiyorum onun. Ben vajinama lazer yaptirdim ve bir suru beyazlatmak icin kür yaptum her defasinda bakiyorum ve gayette guzel. Cok afedersiniz ama benim eşim tam bir hayvan. Beni mutlu etmek istemiyor sirtini donup yatiyor. Yalamamasini anlarim ama bari opuşmeyi uzun tutabilir yapmiyor kac defa konuatum bunu onunla. Hic bir zaman bana vajinan kotu demedi hatta begeniyor bile. Fakat bana oral yapmiyor. O pis penisiyle içime girdigi icin migdesi bulaniyordur. Odun
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadım niye yapmıyorsun diye sormadinmi hiç
Soran+1 yılSordum kusura bakma yapamam uğraşamam dedi bana
Cevap sahibi+1 yılBirşey sorcam normal hayatta nasıl biri sana karşı kibarmi düşünceli mi
Soran+1 yılNormal hayatimda butun erkekler bana karsi cok kibar. Cok nazik davraniyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBen kocanı sordum diğer erkekleri değil benim tahminimce senin kocan düşünceli benim. tahminimce biraz değil baya eski kafalı.
Soran+1 yılHic kibar degil yemegi yerken cok sapirtadiyor hayvan gibi :( kumandayi uzatirmisin diyorum bir dakka dur be kadin diyor bana :(
Cevap sahibi+1 yılGül. gibi çocukları yok fakir yok tipsiz diyrek güzel ayılar aldınız ne diyeyim.
Soran+1 yılKusura bakmada ben hic bir zaman oyle bir ayrim yapmadim beni bilmeden konuşmassan sevinirim ben Annem. istedigi icin gonlu olsun diye evlendim. Bu yuzden o adamla yuva kurdum ben! Kimseyi cuzdaninin kalinligina gore asla yargilamam iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılPeki annen ne için istedi cüzdan kalın olduğu için tarlası veya dükkanı var olduğu için ne diyeyim sorun sizde değil ailemizde
Soran+1 yıl:( evet parasi var diye. Aslinda ben istemedim annemle babamin gonlu olsun diye evlendim. O adamin bir gram oarasina bile dokunmadim cok sukur ben calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevmeye bakcan ne demiş atalar yuvayı dişi kuş kurar
Soran+1 yılHayir ayrilicam
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz varsa yapma ayrılma
Soran+1 yılcocugum yok
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılNormal yenı evlısınz. Kendınde var sorun sanırım
010 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkina benim neyimde sorum var? fizigim guzel vajinama ozen gosteriyorum her gun kisisel bakimima ve tenizligime dikkat ediyorum gecelikler giyiyorum ve sorun bende mi? Beni mutlu etmesini bile bilmiyor bugune kadar bana hic sormadi sen ne istiyorsun diye bir ön sevişme bile yapmadan giriyor. ustelik peniside cok pis kokuyor ben yinede baska kizlara bakmasin diye onun her istedigini yapiyordum ama artik yeter artik onu mutlu etmek icin cabalamicam ve yollarimi ayirmaya karar verdim. Yeni evliyiz diyorsun kusura bakmada ne yeni evliler tanidim en azindan karisini mutlu etmeye ÇALIŞIYOR. ne istedigini soruyor. Yeni evli olsak bile insan ne istedigimi bir sorar. Beni en azindan mutlu etmeye calisir. Canimin yanip yanmamasini bir sorar degil mi? Yeni evliyiz diye aç gorgusuz hayvanlar gibi davranmasi normal mi? kac defa konustum adam anlamiyor.
- +1 yıl
Sen yanlış anladın benı. Sana oyle hayvan gıbı davranıyor ıae senın ona davranısın hata kusur. Sankı ona başka yok gıbi davranman hata. Yoklugunu kaybetme korkusunu ona hıssettırmedıgın surece bunu yasarsın. Zorla sana sahıp olacak degıl ya. Pıa olması boyle davranması kendıne bıle saygısı olmadıgını gosterıyor kı sanamı saygısı olsun senı düşünsün. Iyı kadınlar zaten hep boyle lerıni sever..
Soran+1 yılBen zaten yollarimi ayirmaya karar verdim
- +1 yıl
Acele etme sonucta evlısın kı senden istedıgım sadece kaybetme korkusunu onun içine dusunmen.. Belkı kendını duzeltır. Ama sevgı yoksa kararına saygı duymak gerek
Soran+1 yılKusura bakma ama ben onu kendime baglamayi calismiyorum. Ben onunla bir hayat gecirmek istemiyorum. Yemek yaptigim zaman hayvan gibi yiyor hic medeni davranmiyor gxöt göbek salmış. arkadaşlarim bile yanina yakiştirmiyor. İsterse korksun isterse korkmasjn bu saatten sonrada umrumda degil artik yani :)
- +1 yıl
Yenı evlıyız dedın evlendıkten sonramı oldu boyle. Onceden bunları farketmedın mı. Sıkılınca hep boyle bosanmayımı düşüneceksin.. Neyse sen bılırsın..
Soran+1 yılSNişanliyken bile yemegi hayvan gibi yiyordu kitliktan cikmis gibi oturmasini kalkmasini bile bilmez. Evlenmeden once onunla cinsel ilişkiye girmedim. Sen hala sıkılınca diyorsun. Benim yerimde baska biri olsa oyle bir adami sxktir eder ugraşmaz bile. Ben onun icin o kadar sey yaptim bir zahmet bir teşekkur etsin haline şukr etsin! Canım sıkıldiği için boşanmiyorum ondan. Ben onunla bir omur boyu hayatimi paylaşmak zorunda degilim afedersinjz ama kimse boyle bir adami çekmez! Ben artik 6 aydir ugrastim burama kadar geldi benimde bir sabrim ve gururun var yeter artik yani. Bu saatten sonra sen hala onu memnun et diyorsun.
- +1 yıl
Öyle bısey demedım mutlu et dıye bısey cıktımı agzımdan. Ama anladımkı sevgın saygın bitmiş. Dedıgım 6 ay once cınsellık harıc herseyı gırmussun ama evlenmeyı dusundugun kısı ile evlenmeden cınsellıgıde konuşmak ne kadar onemlı anlamıs oldun.. Bu saatten sonra olmaz zaten kafanda bımtırmıssın kı ayrılınca arkadasların tebrık eder artık senı mutlu olursun
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Eyvallah..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya, şakamı, ben straponla dalarım öyle adama
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol champ...
+1 yılYeni evlimisin bir zaman böyle oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyim 6 ay oldu
Soran+1 yılUstelik kıtlıktan cikmiş gjbi davraniyor. Yani acemiliğinde bir sınırı vardır. Çok canım yanıyor yani insan bir karisini mutlu etmeye EN AZİNDAN ÇABALAR
- +1 yıl
Bu ilişkide sen hiç orgazm olmuyormusun?
Ama sen onu uyarman gerekiyor belki her gece yaparak çok iyi bişi yaptığını sanıyor ohh eşimide kendimi de doyurdum çok güzel seks yapıyorum sanıyor herhalde senin uygun bir şekilde konuşman gerekiyor
+1 yılGeçer ileride isteği sabret
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım acıyor diyorum tuvalete giderken işediğim zaman bile canim aciyor sen dayan diyorsun
- +1 yıl
E ayrıl diycem seviyorum diycen napıyım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk yapmadan ayrilin sonu iyi gozükmüyor
10 Yorumla
+1 yıl2 günde bire düşürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan ne kadar cok ilişki yaşadigimiz degil. Her gun yapsin ama ZEVK versin. Bir zevk bile alamiyorum bir gram bile
- +1 yıl
En başından beri orgazm yok mu
Soran+1 yıl1 gram bile zevk almadan nasil orgazm olabilirkm
+1 yılalıştır kendini
038 Yorumla
Soran+1 yılNasil aliştirabilirim 6 ay boyunca canim yandi
- +1 yıl
çok mu sert seks yapıyor eşin
Soran+1 yılSertlikle alakasi yok. İcimde cok uzun git gel yaptigi icin canim cok koth yaniyor 1 saat boyunca benide hic tatmin etmiyor bu durum.
- +1 yıl
hımm boşalmadan mı 1 saat yapıyor
- +1 yıl
desene vajinanı parçalıyor
Soran+1 yılAçıkladım zaten bunu soylemene gerek yoktu
Soran+1 yılevet bosalmadan
- +1 yıl
vajina kısmını mı
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
siz kaç saat ilişkiye giriyorsunuz
Soran+1 yılGunde en az 2 kez ve 4 saat suruyor
- +1 yıl
1 saat ön sevişme mi
Soran+1 yılÖn sevişmeyi ben tek ona yapiyorum o bana yapmiyor :( 30 dakika on sevişme geri kalani giriş oluyor ve canim yaniyor
- +1 yıl
senin yaptıgın ne yalamak mı
Soran+1 yılYahu sanane arkadaşim gelde tc kütüğümüde söyleyeyim delimidir nedir yok nasil yaliyorsin yok kac saat suruyoe bir git işine ya
- +1 yıl
seninkini hiç yalamadı mı
Soran+1 yılSanane diyorum?
- +1 yıl
neden canım
Soran+1 yılBana canım demessen sevinirim. Sorduğun sorularin aslı astarı yok bana bir faydasi yok sen soruyorsun sadece ben cevapliyorum ve bu boşa vakit kaybi bana hic bir artı yonude yok sadece soru soruyorsun kendi nefsini rahatlatiyorsun seninle ugrasamiycam bari insan bir cozum bir aciklama yapar surekli soru soru soru soru soru yeter artik
- +1 yıl
ben senide rahatlatmak isterim
Soran+1 yılDemek kendi nefsin icin yazdigini kabul ediyorsun. Ben senden rahatlatilmak istediğimi beyan etmedim ki bunun konusunu bile acmadim. Oruclu oruclu agzimi acmak istemiyorum rahatsiz etme lutfen
- +1 yıl
hiç yapmadın mı başka bir erkekle
Soran+1 yılBen ne diyorum bu ne diyor. Bak Allah rızası için defol git benim oruçlu halimle ağzimi açtirma hala kendi cinsel nefsin için soru soruyorsun malmidir nedir bak işine arkadaşim yuru git rahatsiz etme beni
- +1 yıl
kocan nerede şu an
Soran+1 yıl😂 Sen cidden o kadar gülünc bir durumdasinki şu an hala sana cevap vermemi bekliyorsun. Yazık sana... Git dediğim halde Arsız aç köpekler gibi hxavlıyorsun. 😂 yazik valla ya
- +1 yıl
belki ramazanda yapmaz sende kendine gelirsin
Soran+1 yılGit başimdan hala cevap veriyor 😂😂
- +1 yıl
sen en iyisi ne yap biliyormusun
Soran+1 yılbb
- +1 yıl
gerçekten tavsiye verecem
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
vajinanı genişlettir böylelikle sürtünmeden dolayı canın yanmaz eşinde okadar çok gir çık yapmaz
Soran+1 yılSağol hiç aklimiza gelmemişti. Vajinayi genişletmek vajinadan ses gelmesine sorun olur ve bunu istemiyorum eşimle zaten ypllarimi ayirmayi dusunuyorum tam aşik bile evlenmedik. Gprucu usulu.
- +1 yıl
o ayrılmak istiyormu
Soran+1 yılİstemiyor ama benim umrumda bile degil bencil bir adamla hayat boyu geciremem. Saygi duyuyor genede
- +1 yıl
sende haklısın seni hiç düşünmeyen bir erkekle zor
- +1 yıl
eşinin yaşı kaç
Soran+1 yılDaha fazla sohbet etmek istemiyorym işine bakarmisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe derse yapma kendi istediklerini de yaptır artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz oluyormuş ben olsam içinden hiç çıkarmam
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimisin sen ya? Cidden şaka falanmisin? Canım yanıyor benim doğru duzgun işiyemiyorum bile sen canice hala seks peşindesin. Abi cidden anlamiyorum siz erkekler biz ölsek bile ölümüzle bile seks yaparsiniz akliniz fikriniz yatak karinizin cani yaniyormu yanmiyormu umrunuzda bile degil butun erkekler ayni
Sen istemiyor musun
028 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben zevk almak istiyorum aci çekmek degil boyle bir ilişkiyi tabikide istemiyorum
Soran+1 yılNeden sana yaziyormuşum arkadaşım?
Soran+1 yılBurdan diyemiyormusun?
Soran+1 yılKusura bakmada zaten acikca soyleyin diye ben bu soruyu actim kimseye mesaj falan yazamam derdin ne biliyorum amacinida biliyorum o kadarda saxalak falan değilim. İyi gunler
Soran+1 yılHayır yani ben sana neden mesaj atiyorum ona anlam veremedim ne demek istiyorsan burdan soylersin Zaten burdan soylemeniz icin ben bu soruyu actim demiyorsanda deme yani senin fikrin benim icin o kadar onemlide degil acikcasi
Soran+1 yılSende gereksizce beni mesaja davet ediyorsun. Burdan soyle işte
Soran+1 yılİşte bende diyorum ki siz açıkca burda goruşlerinizi belirtin diye ben bu soruyu sordum. Bu kadar ozel olan ne onuda anlamadim? Soyluyorsan soyle soylemiyorsan seninle ugrasamam
Soran+1 yılÖzel birşey yoksa burdan yaz o zaman sabır
Soran+1 yılArkadaş sen galiba anlamak istemiyorsun? Ne siniri ne küpü? Özel değil diyorsun ama özelden yazmak istiyorsun. Akıl var mantık var madem özel değil burdan söyle o zaman hala benimle laf dalaşins giriyorsun
Soran+1 yılÇildiricam vallahi ya 😂😂 Yahu sen Anlamiyormusun kıtmisin? Madem özel degilse burdan yazsana 😂😂
Soran+1 yılHala idrak edemiyorsun ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum bb
Soran+1 yılBende diyorum ki sprduğun soru benim umrumda değil
Soran+1 yılÇok pardonda ne demek ne fenasin? Ben sana yazmak mecburiyettindemiyim arkadaşim sordugun soru umrumda bile degil ki cevap dahi vermem gidermisin lutfen
+1 yıldayanmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAfedersinde nereye kadar dayanicam? Ayril desen anlarimda benimde bir canim var
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zor şansız kişiye denk gelmişin
00 YorumlaSen hergece diyosun
09 Yorumla
Soran+1 yılO bana zevk vermiyor
Soran+1 yılBildiğin zevk vermiyor gece gunduz yine yapsin... Ama bari bir gram zevk versin
Soran+1 yılYa biktim vallahi her erkek buraya birsey yaziyo sonunda "özelden yaz" Diyor. Arkadaşim abicim sana neden ozelden yazayim ben? Burda zaten bana onem vermedigini konusuyoruz sen ozelden yaz diyorsun manyakmisin nesin bak isine
Soran+1 yılİstemiyorum ben zaten yollarimi ayiricam onunla senin ne iatedigini bilmiyorum sanki amacin ve niyetin cinsellik konusmak benimle biliyorum bak işine hayde
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala yalamıyor mu?
023 Yorumla
Soran+1 yılO sorunu hallettik
Cevap sahibi+1 yılnasıl hallettiniz? umarım senin faydana çözülmüştür
Soran+1 yılEvet cozuldu birsekilde hallettik
Cevap sahibi+1 yılkendi aranızda mı? başka biriyle mi :)
Soran+1 yılTabikide kendi aramizda
Cevap sahibi+1 yılzorla yüzüne mi oturdun adamın :)
Soran+1 yılArkadaşim sen galiba anlamiyorsun? Halletik ankastik bir şekilde neden konuya maydonoz olup tc kimliğime kadar sorguluyorsun beni?
Cevap sahibi+1 yılsöyle merak ettim nasıl hallettiniz
Soran+1 yılArkadaşim zorlami soylicem soylemiyorum sanane senin merak edip etmemen benim umrumda degilki
Cevap sahibi+1 yılpeki kızma. sen memnunsan çözümden ne mutlu. jeller de işe yarayabilir
Soran+1 yılAynen. İyi gunler size
Cevap sahibi+1 yılumarım çizdiğin yol mutluluklar getirir. hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılsağol
Cevap sahibi+1 yılinsan üzülüyor. birşey vermeden çok şey isteyen benciller yüzünden insan soğuyor.
Soran+1 yılEvet uzatmasakmı artik? İyi gunler
Cevap sahibi+1 yılson bir hatırlatma bir hukukçu olarak. resmiyette boşanana kadar sadakat yükümlülüğün var. dikkat et haksız duruma düşme
Soran+1 yılHayır. beni aldatsa bile ben ayni tepkiyle karsilik vermem. Ayrilir yoluma bakarim
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor? sorunsuz mu
Soran+1 yılok
Cevap sahibi+1 yılsevindim senin adına
Soran+1 yıletw
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılkaç saat sürüyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de yalnız..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!