Garantisini verebileceğim tek şey anırır gibi gülmek 😂 cinsellik bana komik geliyor fazla yansitiyorum. Öpüşürken agzindan ses çıkartan kadın mi olur o benim!😂
Tam olarak sevisme yaşamadım öpüşme dokunma tarzı bir şey olmuştu. Öpüşmek haz veren bir şey evet Sıkıntı şu fazla haz duyuyor ve saklayamiyor olmam sanırım😂
Kadınını boşaltamayan erkege erkek demem ben. Devam etmek zorunda değilsin seviyorsan orası ayrı tabi ama ciddi ilişki düşünüyorsan ilerde sekse doyamayınca bu ciddi sorun haline gelebilir
Dün akşam farkettim de öyle sert seks istemiyorum. Tek istediğim sevişmek ve defalarca boşalmam. Öncelik ben olmalıyım. Erkeğe odaklı olduğum tek nokta boşalmaması.
Önceden oral istediğimi sanıyormuşum. Partnerim parmaklarını vajinama sokup ağzıma veriyordu zevkle yalıyordum. Şimdi ki partnerim oral yapmıyor. Sevmediğini farkettim ve istemiyorum dedim. Aramızdaki şey her neyse bilmiyorum ama ben böyle bir şey yaşamadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Garantisini verebileceğim tek şey anırır gibi gülmek 😂 cinsellik bana komik geliyor fazla yansitiyorum. Öpüşürken agzindan ses çıkartan kadın mi olur o benim!😂
Çok garipsin 😃
Kötü bir ses cikmiyor da ben odaklanamiyorum sonra😂
Anlıyorum 😃
Zevk alıyor musun peki 😃
Tam olarak sevisme yaşamadım öpüşme dokunma tarzı bir şey olmuştu. Öpüşmek haz veren bir şey evet Sıkıntı şu fazla haz duyuyor ve saklayamiyor olmam sanırım😂
Öpüşmek başka bir olay
Yakın temastan kaynaklı sekse nazaran daha duygu yüklü olduğu için sanırım çok haz veriyor
Şehvetli her şey haz verir karşı tarafta önemli tabi lahmacun yer gibi yiyorlar kızların dudağını dmfkdk
Tutku önemli. Son yazdığın şey de tutkunun dışa vurumu 😂
Gerek yok:)
Peki öyle olsun üzüldüm ama
Çok ağla ozaman 😇
Haha gıcıksın bakıyorum da😃
Kuru iftira nerem gıcık
Ooo gıcık bayan gelmiş sonunda
Asıl gıcık olan dar pantolon😇
Kötü mü duruyor
Spam yersin yazma birdaha özelden mesaj at diye silmişler bak yorumunu 😂
Erkekte hoş durmuyor dar pantolon
telefon numarasını hatırlayabilirse tebrik ederim.
Kaç mutlu son pardon 😝
En az 3 bence 😃
Kesinlikle sana 3
Aynı fikirde olmak güzel ;)
Beni bosaltamayacak erkeğe aşık olsam da yolumu ayırmaya karar verdim
Sekste master yapıyorum
Kadınını boşaltamayan erkege erkek demem ben. Devam etmek zorunda değilsin seviyorsan orası ayrı tabi ama ciddi ilişki düşünüyorsan ilerde sekse doyamayınca bu ciddi sorun haline gelebilir
Kesinlikle neyi istediğimi çok iyi biliyorum
Dün akşam farkettim de öyle sert seks istemiyorum.
Tek istediğim sevişmek ve defalarca boşalmam.
Öncelik ben olmalıyım.
Erkeğe odaklı olduğum tek nokta boşalmaması.
Aklıma bir video geldi kadın şarabını içip bacaklarını açmış yavaşça oral yaptırıyordu adama keyfini yaşıyordu sende öyle bir şey istiyorsun sanırım 😃
Önceden oral istediğimi sanıyormuşum. Partnerim parmaklarını vajinama sokup ağzıma veriyordu zevkle yalıyordum. Şimdi ki partnerim oral yapmıyor. Sevmediğini farkettim ve istemiyorum dedim. Aramızdaki şey her neyse bilmiyorum ama ben böyle bir şey yaşamadım.
Bu adam mükemmel ötesi
şu an takıldığın adam mı
Evet.
İlk başta yargılamıştım yapmadığı için.
Ama erkek hem estetik olarak sorunsuz hem de güzel kokulu bir vajinayı neden öpüp koklamak istemez ki
Aklıma ilk gay olduğu için demek geldi
Buradan da yazabilirim gece benim farkettigim 4 🙈 o daha fazla dedi
Evet hissetmemis olabilirim
Çünkü 2 kere çarşaf değiştirdim 😝
Hayır gay falan değil de bazı erkekler hatta çoğu sevmiyormuş
Tek garanti verdiğim alan
O kadar iddalisin yani
Ben veriyorumda tercih eden yok 🤣
O verecek ben niye veriyorum.
her daimm
Kesinlikle
Veririm sertliğime dayanırsa